۵۷ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد/چای ایرانی در کورس رقابت با چای خارجی


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان چای از پرداخت حدود ۵۷ درصدی مطالبات چایکاران خبر داد و گفت که با توجه به افزایش کیفیت تولید چای ایرانی بازار این محصول نیز طی سال‌های اخیر بهبود پیدا کرده و هم‌اکنون قیمت چای ایرانی در کورس رقابت با چای خارجی قرار دارد و به آن نزدیک شده است در حالی که در سال‌های گذشته این گونه نبود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدولی روزبهان در گفت‌وگویی اظهار کرد: از ابتدای برداشت تاکنون ۶۴ هزار تن برگ سبز چای به ارزش ۱۳۲ میلیارد تومان از چایکاران خریداری شده است که تاکنون ۷۴ میلیارد تومان آن معادل حدود ۵۷ درصد پرداخت شده و مابقی مطالبات چایکاران نیز به زودی تامین و به حساب آنها واریز خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه در صورت مساعد بودن شرایط جوی تولید چای در سال جاری به بیش از ۱۴۰ هزار تن خواهد رسید، افزود: کیفیت چای ایرانی طی سال‌های گذشته افزایش پیدا کرده و همین عامل سبب شده تا قیمت چای ایرانی به نمونه خارجی نزدیک‌تر شود و هم‌اکنون هر کیلوگرم چای ایرانی ممتاز ۳۰ تا ۳۵ هزار تومان فروخته شود که البته چای ایرانی باکیفیت پایین‌تر نیز کیلویی ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان است.

 

رئیس سازمان چای ادامه داد: قیمت چای خارجی نیز کیلویی ۳۵ تا ۴۰ هزار تومان است اما وضعیت چای ایرانی به گونه‌ای شده که تا چای تولید داخلی با کیفیت مصرف نشود چای خارجی بازار چندانی ندارد که این مسئله نشان‌دهنده استقبال بسیار مناسب ایرانی‌ها از چای تولید داخل و باکیفیت است.

 

روزبهان با بیان اینکه ۶۰ درصد برگ سبز چای خریداری شده درجه یک و مابقی آن درجه دو بوده است، گفت: ۱۰۰ درصد چای ایرانی به دلیل مصرف نشدن سموم شیمیایی ارگانیک به شمار می‌ روند و اگر بخواهیم معنای واقعی ارگانیک و استانداردهای آن را در نظر بگیریم هیچ کود و سمی در حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد چای ایرانی تولید شده مصرف نمی‌شود و بنابراین آنها کاملا ارگانیک هستند.

 

وی اظهار کرد: صادرات چای ایرانی برای کشور مزیت به شمار نمی‌رود چرا که بر خلاف دیگر محصولات که تولیدهای کیفی خود را صادر می‌کنند بهترین کیفیت چای ایرانی به مصرف داخلی می‌رسد که البته سال گذشته ۱۴ هزار تن صادرات چای ایرانی داشتیم که اکثریت آن به چای سنواتی اختصاص داشت که به عنوان صادرات صنعتی و برای مصارف غیرخوراکی مانند رنگ و اسانس به آلمان و هلند صادر شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10285 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير بازدید: 943 ساعت: 12:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
2 هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 کدام وزیران بیشترین مخالف را در مجلس دارند؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
6 خبرگزاری اصولگرا: برای وزارت جهاد کشاورزی، نوری قزلجه به مجلس معرفی می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
7 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
8 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
9 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
10 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
11 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای پیشگیری از دیابت، تلویزیون تماشا نکنید بررسی‌های جدید نشان می‌دهد افرادی که در مرز ابتلا ...

  با آب اضافی حاصل از پخت‌وپز چه کنیم زمانی که بدانید مواد آب‌پز هر کدام ماده مغذی‌ای در...

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف زیاد گوشت و نمک فراوان سبب ایجاد سنگ کلیه می‌شود پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهشی مرکز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به دلایل ابتلا به بیماری سنگ کلیه، گفت: کلیه‌های ۱۲ درصد مردم ایران سنگ ساز است و این میزان در آینده رشد فزاینده دارد.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
8 نسخـه طبیعی برای افراد چاق! افزایش سوخت‌وساز بدن با فعالیت‌های بدنی و ورزش مهم‌ترین شیوه درمان چاقی و اضافه وزن است.
فواید طبی فلفل دلمه ای فلفل دلمه ای علاوه بر اینكه سرشار از ویتامین ها و تركیبات مفیدی است كه از ابتلا به انواع بیماری های پیشگیری می كند، طعم خوب و دلچسبی هم به غذاها می بخشد .