۵۷ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد/چای ایرانی در کورس رقابت با چای خارجی


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان چای از پرداخت حدود ۵۷ درصدی مطالبات چایکاران خبر داد و گفت که با توجه به افزایش کیفیت تولید چای ایرانی بازار این محصول نیز طی سال‌های اخیر بهبود پیدا کرده و هم‌اکنون قیمت چای ایرانی در کورس رقابت با چای خارجی قرار دارد و به آن نزدیک شده است در حالی که در سال‌های گذشته این گونه نبود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدولی روزبهان در گفت‌وگویی اظهار کرد: از ابتدای برداشت تاکنون ۶۴ هزار تن برگ سبز چای به ارزش ۱۳۲ میلیارد تومان از چایکاران خریداری شده است که تاکنون ۷۴ میلیارد تومان آن معادل حدود ۵۷ درصد پرداخت شده و مابقی مطالبات چایکاران نیز به زودی تامین و به حساب آنها واریز خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه در صورت مساعد بودن شرایط جوی تولید چای در سال جاری به بیش از ۱۴۰ هزار تن خواهد رسید، افزود: کیفیت چای ایرانی طی سال‌های گذشته افزایش پیدا کرده و همین عامل سبب شده تا قیمت چای ایرانی به نمونه خارجی نزدیک‌تر شود و هم‌اکنون هر کیلوگرم چای ایرانی ممتاز ۳۰ تا ۳۵ هزار تومان فروخته شود که البته چای ایرانی باکیفیت پایین‌تر نیز کیلویی ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان است.

 

رئیس سازمان چای ادامه داد: قیمت چای خارجی نیز کیلویی ۳۵ تا ۴۰ هزار تومان است اما وضعیت چای ایرانی به گونه‌ای شده که تا چای تولید داخلی با کیفیت مصرف نشود چای خارجی بازار چندانی ندارد که این مسئله نشان‌دهنده استقبال بسیار مناسب ایرانی‌ها از چای تولید داخل و باکیفیت است.

 

روزبهان با بیان اینکه ۶۰ درصد برگ سبز چای خریداری شده درجه یک و مابقی آن درجه دو بوده است، گفت: ۱۰۰ درصد چای ایرانی به دلیل مصرف نشدن سموم شیمیایی ارگانیک به شمار می‌ روند و اگر بخواهیم معنای واقعی ارگانیک و استانداردهای آن را در نظر بگیریم هیچ کود و سمی در حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد چای ایرانی تولید شده مصرف نمی‌شود و بنابراین آنها کاملا ارگانیک هستند.

 

وی اظهار کرد: صادرات چای ایرانی برای کشور مزیت به شمار نمی‌رود چرا که بر خلاف دیگر محصولات که تولیدهای کیفی خود را صادر می‌کنند بهترین کیفیت چای ایرانی به مصرف داخلی می‌رسد که البته سال گذشته ۱۴ هزار تن صادرات چای ایرانی داشتیم که اکثریت آن به چای سنواتی اختصاص داشت که به عنوان صادرات صنعتی و برای مصارف غیرخوراکی مانند رنگ و اسانس به آلمان و هلند صادر شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10285 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير بازدید: 865 ساعت: 12:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
2 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
3 برگزاری نمایشگاه لوازم خانگی و تجهیزات آشپزخانه در اهواز از ۲۰ لغایت ۲۴ آذرماه ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
4 هزینه ماهانه یارانه و کالابرگ برای دولت چقدر است؟ ۱۴۰۲ پنج شنبه ۹ آذر
5 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
6 روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد
7 خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
8 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
9 انتخابات هیات‌ رئیسه اتاق بازرگانی ایران فردا برگزار می‌شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
10 امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
11 شرایط تامین آب در تهران عادی شد ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  سیر را قورت بدهیم یا نه؟ در مورد قورت دادن روزانه سیر برای پیشگیری از بو گر...

  ورزش رمز سلامتی سالمندان پایگاه خبری لقمه: دلایل زیادی وجود دارد که باعث کم...

  چگونه كودك خود را به خوردن سبزیجات تشویق كنیم؟ متخصصان تغذیه اطفال پیشنهاد می‌كنند كه اگر قصد دار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا غذاها سرطان‌زا می‌شوند؟ متخصصان سلامت در آمریکا معتقدند که افزایش مقدار ماده شیمیایی آکریلامید در محیط زندگی موجب بروز سرطان در حیوانات می‌شود و در انسان نیز می‌تواند اثرات منفی مشابه داشته باشد.
حدود 35 درصد از مطالبات کشاورزان به ازای فروش چغندرقند به کارخانه‌ها پرداخت شد پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر با بیان اینکه ۶۵ درصد از مطالبات چغندرکاران پرداخت نشده است، گفت: در صورت دریافت ۲۰۰ میلیارد تومان طلب صنایع از دولت، مطالبات معوق کشاورزان پرداخت می‌شود.
بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.
تغذیه در شرایط بحران كمبود غذا اولین پیامد شرایط بحران می‌باشد كه می‌تواند منجر به قحطی و ایجاد سوء تغذیه‌های پروتئین انرژی وك مبود ریز مغذی‌ها و در نتیجه تشدید شرایط بحران و شیوع انواع بیماری‌ها و یا افزایش مرگ و میر شود.