آمادگی برای شروع درمان سرطان


پایگاه خبری لقمه: سرطان به‌عنوان یک بیماری مزمن و شایع از دهه‌ی 70 تا به امروز شیوع آن همواره رو به افزایش بوده است. بعد از بیماری‌های قلبی عروقی سرطان به‌عنوان دومین عامل مرگ‌ومیر در کشورهای توسعه‌یافته مطرح است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، بسیاری از مطالعات نشان می‌دهد که ریسک سرطان هم در مردان و هم در زنان به‌ویژه افراد بالای 50 سال درنتیجه‌ی افزایش وزن و توده‌ی بدن چربی، عدم فعالیت بدنی، مصرف بیش‌ازحد الکل، سیگار، سابقه فامیلی و یا تغذیه‌ی نامناسب (رژیم غذایی غنی از چربی و کم فیبر) رخ می‌دهد. درواقع این مقاله در نظر دارد تا با توجه به افزایش شیوع سرطان به‌ویژه در جوامع صنعتی به بررسی مؤثرترین راهکارها برای آمادگی پیش از  شروع درمان سرطان بپردازد.


مثبت فکر کنید:


داشتن روحیه خوب، کسب اطلاعات کافی در مورد بیماری و درمان آن و یافتن روش‌هایی برای مقابله با عوارض جانبی، همه و همه می‌توانند به کاهش نگرانی و هیجان و درنتیجه بهبود اشتهای شما کمک کنند.
 

رژیم غذایی سالم را در پیش بگیرید:
 

افرادی که تغذیه خوبی دارند بهتر با عوارض جانبی درمان مقابله می‌کنند و حتی دوز بالای داروها را به‌خوبی تحمل می‌کنند. اگر تغذیه خوبی داشته باشید و کالری و پروتئین کافی در رژیم غذایی خود دریافت کنید به‌خوبی قادر به تحمل عوارض درمان خواهید بود.
غذاهای جدید را راحت بپذیرید و امتحان کنید زیرا ممکن است برخی مواد غذایی که قبلاً هرگز دوست نداشته‌اید، در طی درمان به نظرتان خوش‌طعم باشد.
 

برای تغذیه خود برنامه‌ریزی کنید:
 

غذاهایی که به مقدار کم‌نیاز دارید و یا غذاهایی که نیاز به آماده‌سازی ندارند (مانند غذاهای آماده‌ای همچون کره، تن ماهی، پنیر و تخم‌مرغ) را همیشه در دسترس داشته باشید.
با یک مشاور تغذیه یا پزشک معالج خود در مورد مشکلات تغذیه‌ای خود مشورت کنید.
 

چند نکته زیر را به خاطر داشته باشید:
 

* برخی از بیماران در وعده صبحانه اشتهای بهتری دارند. این افراد باید در این زمان‌ها غذای بیشتری بخورند. اگر تمایل زیادی به خوردن ندارید غذای اصلی را در ابتدای روز میل کنید و غذاهای مایع را دیرتر بخورید.
 

* اگر اشتهای کافی ندارید و فقط یک یا دو نوع ماده غذایی را می‌توانید میل کنید تا زمانی که بتوانید سایر غذاها را نیز به‌راحتی میل کنید همان‌ها را مصرف کنید. برای دریافت پروتئین و کالری زیاد از غذاهای پرکالری و پروتئین مایع استفاده کنید.
 

* روزهایی که احساس می‌کنید میل به خوردن ندارید سعی کنید مایعات زیادی بنوشید. آب برای انجام واکنش‌های بدن ضروری است.
 

* برای اکثر بالغین 8-6 لیوان مایعات در روز مناسب است.
 

نویسنده: محمدرضا عسکری


منابع:
American Cancer Society. Cancer Facts & Figures 2016. Atlanta, Ga: American Cancer Society; 2016.

Hendriks YM, deJong AE, Morreau H, et al. Diagnostic approach and management of Lynch syndrome :A guide for clinicians. CA Cancer J Clin.

Aune D, Chan DS, Lau R, et al. Dietary fibre, whole grains, and risk of cancer: Systematic review and dose-response meta-analysis of prospective studies. BMJ.

Kushi LH, Doyle C, McCullough M, et al. American Cancer Society Guidelines on nutrition and physical activity for cancer prevention: Reducing the risk of cancer with healthy food choices and physical activity. CA Cancer J Clin. 2012;62:30-67.

Levin B, Lieberman DA, McFarland, et al. Screening and surveillance for the early detection of colorectal cancer and adenomatous polyps, 2008: A joint guideline from the American Cancer Society, the US Multi-Society Task Force on Cancer, and the American College of Radiology. CA Cancer J Clin. 2008;58:130-160.

National Comprehensive Cancer Network. NCCN Clinical Practice Guidelines in Oncology: Genetic/Familial High-Risk Assessment: Colorectal. V.1.2015. Accessed at www.nccn.org/professionals/physician_gls/pdf/genetics_colon.pdf on October 5, 2015.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 10324 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت بازدید: 1664 ساعت: 12:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
5 استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
6 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
7 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
9 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
10 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
11 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  6 غذای مغز برای وعده صبحانه غذای مغز در وعده صبحانه می‌تواند عاملی برای ارتقا...

  تأثیر شیر مادر بر رشد کودک

  برای جلوگیری از چاقی در تعطیلات نوروز چه کنیم؟ یک کارشناس تغذیه گفت: برای جلوگیری از چاقی و اضاف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزایش میل جنسی با این 5 ماده غذایی در این نوشتار، به چند گیاه افزایش‌دهنده میل جنسی در مردان و زنان و یک داروی گیاهی که فقط در خانم‌ها باعث افزایش میل جنسی و برطرف کردن بی‌میلی و سردمزاجی می‌شود، اشاره می‌کنیم.
رژیم غذایی هفتگی برای سوزاندن چربی‌های اضافه با داشتن رژیم غذایی مناسب و ورزش دایمی می توانید اندامی زیبا داشته باشید و همه چربی های اضافه را بسوزانید.
دیابتی ها داروی گیاهی مصرف کنند یا نه؟ رئیس انجمن دیابت ایران با بیان اینکه«استفاده از داروهای گیاهی برای کنترل دیابت را توصیه نمی کنیم چرا که هنوز یک مطالعه علمی در این زمینه انجام نگرفته است.» گفت:«داروهای گیاهی باید به صورت طولانی مدت و به مقدار زیاد مصرف شود تا اثرات خود را داشته باشد و به دلیل اینکه نمی دانیم این داروها چه عوارضی را برای بیماران به دنبال خواهند داشت مصرف آن را توصیه نمی کنیم.»
پیاده روی ۱۵دقیقه ای بعد از غذا، خطر بروز دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نتایج بررسی ها نشان می دهد، پیاده روی ۱۵ دقیقه ای مدتی کوتاه پس از صرف غذا بهترین راه برای پیشگیری از بروز دیابت نوع ۲ در بزرگسالان است.در حالی که خوابیدن یا نشستن برای تماشای برنامه های تلویزیونی یکی از عوامل خطر در بروز این بیماری است.