حفاظت از کبد با نوشیدن مکرر چای و قهوه


پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج یک تحقیق جدید، نوشیدن منظم قهوه یا چای گیاهی ممکن است به پیشگیری از بیماری کبد مزمن کمک کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان در هلند دریافته اند این نوشیدنی های محبوب به پیشگیری از فیبروز کبدی یا سفتی و زخم ناشی از التهاب مزمن کمک می کند.

 

دکتر لوئیز آلفرینک، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اراسموس روتردام، در این باره می گوید: «در طول دهه های گذشته ما به تدریج به سوی عادات ناسالم زندگی از جمله سبک زندگی بی تحرک، کاهش فعالیت فیزیکی و مصرف "رژیم غذایی شاد" منحرف شده ایم.»

 

رژیم غذایی شاد که به رژیم غذایی غربی معروف است، مملو از مواد قندی و غذاهای فرآوری شده فاقد مواد مغذی است. به گفته آلفرینک این شیوه ناسالم تغذیه در بروز اپیدمی چاقی و افزایش بیماری کبدچرب غیرالکلی نقش دارد.

 

محققان در این مطالعه، داده های بیش از ۲۴۰۰ فرد هلندی ۴۵ سال به بالا را که مبتلا به کبد چرب نبودند بررسی کردند. همچنین آنها پرسشنامه ای در مورد مصرف قهوه و چای تکمیل کردند.

 

شرکت کنندگان براساس میزان مصرف قهوه و چای به سه گروه تقسیم شدند. آنها دریافتند افرادی که غالبا قهوه می نوشیدند به شکل قابل توجهی با ریسک پایین سفتی و زخم کمتر کبدی بدون توجه به سبک زندگی و محیط مواجه بودند.

 

در مجموع مشخص شد نوشیدن مکرر چای و قهوه تاثیر حفاظتی بر کبد دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10333 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد بازدید: 28 ساعت: 10:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اثر شگفت انگیز 15 مواد غذایی سالم بر کبد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
2 9 تغییر ساده در شیوه زندگی به کاهش چربی خون کمک می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
3 بخور، نخورها برای کبدچرب ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
4 پیشگیری از سرطان کبد با نوشیدن قهوه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ خرداد
5 با خوردن قهوه مراقب کبدتان باشید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت
6 ارزش تغذیه ای عناب خشک شده ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۷ بهمن
7 پاکسازی و درمان گیاهی کبد چرب با خاکشیر ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۶ بهمن
8 بیماران کبدی شکلات بخورند ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۰ بهمن
9 بیماران دیابتی‌ از خوردن شیره انگور پرهیز کنند ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ دي
10 هورمون های کبدی علاقه به شیرینی ها را کاهش می دهند ۱۳۹۴ چهارشنبه ۹ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  رژیم غذایی مناسب برای دوران یائسگی اگر شما هم وارد دوره‌ی یائسگی شده باشید قطعاً با ع...

  آیا خوردن غذایی که روی زمین افتاده است اشکالی ندارد؟ هر وقت پسرم غذا و مواد خوراکی‌اش را روی زمین می‌ان...

  دیالیزی‌ها آجیل نخورند یک متخصص کلیه گفت: دیالیزی‌ها تا حد امکان آجیل نخو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.
بایدها و نبایدهای استفاده از مایكروویو ظروف پلاستیكی معمولی برای استفاده در مایكروویو مناسب نیست، چون در اثر حرارت زیاد، ساختار شیمیایی آنها تغییر می‌كند و مواد سمی وارد غذا می‌شود.
4 ترفند موثر برای مقابله با ضعف‌های غذایی همه‌ی ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب پذیر می‌کنند. در حوزه‌ی تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند.
آنچه باید در مورد رنگ میوه‌ها بدانید تنوع رنگی میوه‌ها و سبزی‌ها فقط برای لذت بردن از تماشای آنها نیست.به گفته محققان این رنگ‌ها به ما می‌گویند کدام رنگ از میوه‌ها و سبزیجات با کدام بیماری مقابله می‌کند و مصرف آنها احتمال ابتلا به کدام بیماری‌ها را در بدن به حداقل می رساند.