بارش تگرگ به باغات خراسان‌شمالی خسارت زد


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان‌شمالی با اشاره به بارش‌های بامداد امروز به صورت تگرگ و باران، گفت: به باغات استان خسارت وارد شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حسین عظیمی در گفت و گویی،  اظهارکرد: بارش باران و تگرگ بامداد امروز به باغات انگور و سردرختی‌ها در شهرستان‌های مانه و سملقان، بجنورد و فاروج خسارت وارد کرده است.

 

وی ادامه داد: هنوز میزان خسارت مالی و مساحت آن از سوی جهاد کشاورزی استان اعلام نشده است.

 

عظیمی با بیان اینکه پس از برآورد کارشناسان میزان خسارت اعلام خواهد شد، افزود: خسارت تگرگ به مزارع گندم نیز فقط هزینه جمع آوری را افزایش می‌دهد.

 

وی عنوان کرد: سال گذشته حوادث طبیعی همانند سیل و سرما بیش از یک هزار و 500 میلیارد ریال به باغات و مزارع استان خسارت زد. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10365 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد بازدید: 2094 ساعت: 12:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 گسترش بارندگی به اکثر استان‌ها و احتمال بارش برف و وقوع سیلاب ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
4 پیش‌بینی بارش بیشتر در بهار ۱۴۰۱ برای کشور/آب های زیرزمینی کشور ا ز بین رفته است ۱۴۰۰ شنبه ۴ دي
5 بارندگی ها 28 درصد افزایش یافت/ افت بارش در فلات مرکزی ایران ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
6 اتخاذ رویکرد جدید در حوزه کشاورزی ضروری است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
7 پرداخت 2773 میلیارد ریال کمک دولت به باغداران خسارت دیده مازندران ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
8 تغییر آب و هوا سیستم غذایی جهان را تهدید می کند ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۶ آذر
9 برف و بوران قیمت مرغ را افزایش داد ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۶ آذر
10 گرانی و کمیابی چای شمال ۱۳۹۴ پنج شنبه ۳۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خونریزی هنگام مسواک زدن علامت وجود جرم دندانی است یک دندانپزشک گفت: اولین علامت وجود جرم، خونریزی هن...

  اثر چای سبز وسیاه بر هلیکوباکترپیلوری عامل زخم های معده پایگاه خبری لقمه: گیاه کاملیا سیننسیس که چای را از...

  چگونه گرسنگی را کنترل کنیم؟ امتحان کنید این روش ‌ها را امتحان کنید و ببینید آیا می ‌توانید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

7 ماده غذایی برای مبارزه با چربی های شکم امروزه بیماری های التهابی و چاقی موضعی شکم افزایش پیدا کرده است که بسیاری از مردم را با مشکل روبرو کرده است مواردی که در زیر ذکر می شود در کاهش التهابات و کاهش چربی شکم موثر است در صورتی که از این مواد غذایی استفاده کنید و ورزش روزانه را با آن همراه کنید چربی موضعی شکم شما کاهش پیدا می کند.
کمتر ورزش کنید، بیشتر لاغر شوید! برای اغلب افراد، 30 دقیقه تمرین کاملاً شدنی و امکان‌پذیر به نظر می‌رسد و به همین دلیل انرژی و میل کافی برای انجام آن را دارند.
عادات غذایی کم‌خونی‌ آور کم‌خونی فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست. بر اساس جدیدترین بررسی‌ها، مشخص شده است 20 درصد خانم‌ها، 50 درصد خانم‌های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود کم‌خونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آن‌ها بروز کند.
کدام مواد غذایی ایرانی اش، بهتره؟ سال‌های زیادی است كه این عقیده در ذهن ایرانی‌ها جا افتاده که «جنس خارجی بهتر از جنس ایرانی است!» البته این موضوع فقط درمورد لباس، لوازم خانگی و... مطرح نیست و بسیاری معتقدند مواد غذایی خارجی نیز نسبت به مشابه ایرانی برتری دارند.