کاهش قیمت تخم مرغ


پایگاه خبری لقمه: رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران گفت: در حال حاضر متوسط هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری ۳ هزار و ۲۰۰ تومان معادل شانه‌ای حداکثر ۶ هزار و ۵۰۰ تومان است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ناصر نبی پور رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران در گفتگویی، با اشاره به آخرین وضعیت صادرات تخم مرغ اظهار داشت: بعد از اعلام پاکی کشور از آنفولانزای حاد پرندگان تنها دو محموله 20 تنی تخم مرغ به افغانستان صادر شد.

 

وی افزود: تا زمانیکه نتوانیم در بازار عراق و قطر با ترکیه به رقابت بپردازیم، نباید به فکر صادرات باشیم.

 

نبی پور با اشاره به اینکه کل نیاز بازار قطر به تخم مرغ 5 هزار و 500 تن است، افزود: این میزان، تولیدِ دو روز کشور ما است، بنابراین در صورت تقاضا مشکلی برای صادرات نداریم.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه خبری از مشوق صادراتی نیست، عنوان کرد: برای رقابت با سایر رقبا در بازارهای هدف حداقل کیلویی 400 الی 500 تومان مشوق صادراتی باید به صادرکنندگان پرداخت شود.

 

وی از کاهش 800 تومانی هر کیلو تخم مرغ طی یک ماه اخیر خبر داد و گفت:  در حال حاضر متوسط هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری 3 هزار و 200 تومان معادل شانه‌ای حداکثر 6 هزار و 500 و دانه‌ای 220 تومان است.

 

رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران در خصوص پیش بینی وضعیت قیمت طی روزهای آتی تصریح کرد: طبق روال همه ساله با شروع فصل گرما و کاهش تقاضا بعد از ماه رمضان نرخ هر کیلو تخم مرغ از مرز 4 هزار تومان فراتر نخواهد رفت.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 10366 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد بازدید: 1882 ساعت: 12:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افت چشمگیر قیمت تخم مرغ درب مرغداری/ قیمت جدید هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده اعلام شد ۱۴۰۴ شنبه ۱۲ بهمن
2 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
3 تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
4 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
5 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
6 رقابتی‌شدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخ‌گذاری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
8 احتمال سقوط قیمت دلار مگر با خواست دولت! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
9 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
10 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
11 نقره داغ مستها با گرانترین جریمه رانندگی ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه‌های درست و غلط لاغری را تشخیص دهید لاغر شدن آن قدرها هم سخت نیست. کمی اراده می‌خواهد ...

  چه بخوریم که خوش به حالمان شود؟ لقمه: موز، زردآلو، کشمش، ماست، عسل، فلفل دلمه‌ای ق...

  مصرف غذاهای آماده، توده های متورم دور پلك را تشدید می كند دكتر شاهرخ میلان در گفت و گویی افزود: این توده های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه ضدچاقی را با پوست بخورید پزشکان در یک آزمایش جدید دریافتند که «اسید اورسولیک» موجود در پوست سیب به افزایش حجم عضلات و چربی مفید قهوه‌ای در موش‌ها کمک می‌کند.
آشنایی با 5 جفت غذایی؛ سرشار از خواص فوق‌العاده همه ما می‌دانیم که ترکیب برخی غذاها با هم طعم مطبوعی را ایجاد می‌کند مانند تخم‌مرغ و ژامبون یا کره و عسل ولی برخی غذاها هستند که با ترکیب آن‌ها با هم از خواص مفید آن‌ها بسیار بیشتر و شگفت‌انگیز‌تر بهره‌مند خواهیم شد.
غذا های سیرکننده برای افراد رژیمی اگر قرار باشد ویژگی های یک غذای عالی را برشمرید حتما خواهید گفت: سالم، خوشمزه مقوی و سیرکننده باشد. به گفته متخصصان تغذیه،غذا می تواند هم مقوی،هم سالم و هم سیرکننده باشد.
مقصود از فایده‌های نهفته در نوشابه‌های الکلی خداوند متعال اراده فرمود تا با بیان واژه «منافع للناس» در آیه 219 سوره بقره، بندگانش را مورد آزمایش قرار دهد که تا چه حد می‌توانند خود را از گناه نوشیدن خمر و لذت و طرب ظاهری آن حفظ کنند.