شرکتهای تولید کننده سوسیس و کالباس نظارت می‌شوند


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان غذا و دارو گفت: مجوز استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های سوسیس و کالباس برای شرکت‌های تولیدکننده‌ای است که دستگاه جداکننده گوشت مرغ را دارند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، رسول دیناروند، معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو درخصوص جزییات استفاده از خمیر مرغ در محصولات سوسیس و کالباس، گفت: توافقی که بین سازمان غذا و دارو، سازمان دامپزشکی و سازمان استاندارد انجام شد، این بود که اجازه داه شود، شرکت‌های تولید کننده سوسیس و کالباس که خود دارای دستگاه جداکننده مکانیکی گوشت مرغ هستند، از این خط برای جدا کردن گوشت مرغ از قطعات استخوان استفاده کنند، تا گوشت مرغ را برای تولید فرآورده‌های سوسیس و کالباس خود به کارببرند.

 

رئیس سازمان غذا و دارو با تاکید براینکه با این توافق نامه شرکت‌ها می‌توانند، تن‌ها به همین روش عمل کنند و گوشت مرغ را خود جدا کرده و در محصولات استفاده کنند، تصریح کرد: شرکت هایی که قبلا خمیر مرغ را تولید و بسته بندی می‌کردند و به شرکت‌های تولیدکننده سوسیس و کالباس می‌فروختند، کماکان با ممنوعیت روبرو هستند.

 

دیناروند درخصوص خمیر مرغ گفت: خمیر مرغ قطعات گوشتی است که جدا از ران و سینه مرغ است. زمانیکه قطعات ران و سینه مرغ برداشته می‌شود، جدا کردن قسمت‌های باقی مانده مرغ از استخوان به آسانی و در قصابی میسر نیست و تن‌ها از طریق دستگاهی امکان پذیر است که گوشت را به صورت مکانیکی از استخوان جدا می‌کند و این بخش‌های جداشده، تبدیل به خمیر مرغ می‌شود.

 

وی افزود: چنانچه این دستگاه به شکل غیر معمول استفاده شده و تنظیمات درجه در سرعت و شدت جداسازی گوشت، تغییر کند، امکان دارد، قطعات غیرگوشتی از جمله استخوان نیز خرد شده و مخلوط شود؛ بنابراین با استفاده از خمیر مرغ مخالفت کردیم و هنوز هم مخالف هستیم چراکه امکان سنجیدن صحت و سلامت آن وجود ندارد.

 

 دیناروند گفت: با توافقی که اخیرا حاصل شده، فقط ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ برای شرکت‌های تولیدکننده سوسیس و کالباسی که می‌توانند، گوشت را به روش مکانیکی و صحیح با دستگاه جدا کنند، برداشته شده است. البته روی محصولات باید برچسب زرد زده شده تا رنگ محصولات قابل تفکیک باشد.

معاون غذا و داروی وزیربهداشت خاطرنشان کرد: بر روی تولید این محصولات نظارت وجود خواهد داشت و برای مصرف کنندگان جای نگرانی وجود ندارد. چراکه شرکت‌های تولیدکننده سوسیس و کالباس تحت نظارت هستند و پروانه خود را از سازمان غذا و دارو اخذ می‌کنند، بنابراین کنترل و نظارت بر آن‌ها به آسانی انجام می‌شود.

 

دیناروند در پایان یادآور شد: قبلا خمیر مرغ از بازار و شرکت‌های دیگر تهیه می‌شد، که حاوی مواد نامناسب بود و ممنوعیت استفاده از خمیر مرغی که خارج از شرکت‌های تولیدی سوسیس و کالباس تهیه می‌شود، همچنان برقرار است. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :میزان

کد: 10386 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد بازدید: 2438 ساعت: 1:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 چرایی نوسانات قیمت دام در روزهای اخیر/قیمت‌ها مصنوعی تغییر کرده است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
4 اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
5 ایران برای تصاحب جایگاه دهم تولید دنیا در محصولات کشاورزی ارگانیک چه برنامه‌ای دارد؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۴ آذر
6 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
7 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
8 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
9 قیمت جهانی شکر به بالاترین میزان در 12 سال گذشته رسید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
10 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
11 یک کارخانه غذایی افتتاح شد/ حتی یک ریال تسهیلات نگرفتیم ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی مفید و مضر برای فشار خون بالا فشارخون بالا روزبه‌روز شایع‌تر می‌شود و این روزها ...

  26 توصیه تغذیه‌ای به مسافران نوروزی تعطیلات عید که از راه می‌رسد، بازار سفرهای نوروزی ...

  مضرات و فواید رژیم های گیاه خواری بعضی افراد به دلیل اعتقادات مذهبی یا برخی باورهایش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاغری روانی! زمانی كه تلاش می كنید وزن‌تان را كاهش دهید، باور داشتن هدف‌تان و داشتن رفتارهای مثبت می‌تواند به همان اندازه اهمیت داشته باشد كه اصلاح رژیم غذایی و داشتن فعالیت اهمیت دارد. اگر وقتی قصد دارید رژیم لاغری بگیرید به‌خودتان انگیزه بدهید، شانس بیشتری برای موفقیت خواهید داشت.
بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را كاهش می دهد مصرف حدود 50 تا 100 گرم بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 30 درصد و مصرف حدود 5 قاشق چای خوری كره بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را تا 20 درصد كاهش می‌دهد.
اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی/ زیاد عدسی نخورید! یک پزشک و محقق طب اسلامی – ایرانی با اشاره به اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی، گفت: برخی از عادت‌های غذایی نادرست منجر به بیماری‌های قلبی و عروقی و گوارشی می‌شود.
فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که مصرف آن برای بدن انسان ضروری است. این ماده به ساخت و بهبود عضلات بدن و استخوان‌ها کمک می‌کند. رژیم‌هایی که حاوی پروتئین بسیار بالایی هستند خطرات متعددی را برای بدن انسان به همراه خواهند داشت. در این مقاله ما قصد داریم به این خطرات بپردازیم.