به گزارش لقمه، علاوه بر این، تحقیقات نشان داده اند که سویا باعث کاهش سطح کلسترول خون در حدود 3 تا5 درصد می شود که این دلیلی است که FDA مصرف 25 گرم از سویا در هر روز، ممکن است خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد را به رسمیت می شناسد.علاوه بر این، تحقیقات اثر کاهندگی کلسترول توسط پروتئین سویا را در حد بالا و 13 تا 14 درصد پشتیبانی می کند البته وقتی که با غذاهای دیگر مثل استرولهای گیاهی، فیبرهای ویسکوز و آجیل ترکیب شده باشند.اجزای سویا نیز ممکن است کمک به انجام کار بهتر رگهای خونی و در نهایت کاهش فشار خون کند. غذاهای حاوی سویا نیز در شاخص گلیسمی پایین، موثر بوده و تغییرات میزان انسولین را کاهش می دهد.سویا با داشتن حاوی مقادیر زیادی فیبر بعنوان یک امتیاز بزرگ، به کنترل وزن كمك می كند.سویا حاوی بسیاری از آنتی اکسیدانها است که کمک به پیشگیری از بیماری های مزمن مرتبط با استرس اکسیداتیو مانند سرطان، بیماری های قلبی عروقی، و دیابت کند. پروتئین سویا با قابلیت هضم بالا، دارای کیفیت بالایی در مقایسه با پروتئین های گوشت گاو، پروتئین های شیر و ماهی و تخم مرغ است.