تعطیلی 1144 مرکز متخلف بهداشتی در ماه رمضان/سنجش سلامت مواد غذایی توسط کارشناسان


پایگاه خبری لقمه: مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبت‌ها و ایام خاص وزارت بهداشت، از تعطیلی 1144 مرکز متخلف بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهندس سیدرضا غلامی درباره اهم اقدامات بهداشت محیط در برنامه سلامت ماه مبارک رمضان تا امروز، گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان، تعداد ۳۹ هزار و ۲۳۳ مورد از مراکز تهیه و توزیع زولبیا و شیرینی سنتی و ۱۲ هزار و ۳۶۹ مرکز تهیه آش و حلیم مورد بازدید ماموران بهداشت محیط قرار گرفته است.

 

غلامی افزود: تعداد بازدیدهایی که از سایر مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی حساس صورت گرفت، ۱۷۶ هزار و ۲۱۹مورد بوده و در مجموع تعداد کل بازدیدهای انجام شده ۲۲۷ هزار و ۸۲۱ مورد است.

 

وی بر سلامت مواد اولیه تهیه غذاها تاکید کرد و گفت: اینکه مواد اولیه تهیه غذاها از نظر مرغوبیت و سلامت چه وضعیتی داشته باشند، اهمیت زیادی دارد، لذا سلامت این مواد نیز مورد سنجش قرار گرفت و ۴۸ هزار و ۴۸۶ مورد مرکز از لحاظ عوامل محیطی و سلامت روغن، نمک و نیز از نظر بررسی آلودگی سطوح با تجهیزات پرتابل بازرسی مورد سنجش قرار گرفت.

 

غلامی ادامه داد: یکی از وظایف کارشناسان بهداشت محیط در مراکـز بهداشتی درمانی، کلر سنجی و PH سنجی آب شرب به صورت روزانه است، لذا از ابتدای ماه رمضان تعداد ۱۹۲ هزار و ۳۷۵ مرکز از نظر کلر آزاد باقیمانده آب مورد سنجش قرار گرفت و ۱۷ هزار و ۵۲۴ مورد نیز از نظر نمونه برداری میکروبی آب بررسی شد.

 

مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبت‌ها و ایام خاص خاطر نشان کرد: سنجش‌ها و بازدیدها در مراحل بعد از تهیه غذا نیز ادامه دارد. بنابراین ۱۰ هزار و ۲۱۳ مورد نمونه‌برداری مواد غذایی از سطح عرضه را در برنامه داشتیم.

 

وی گفت: بنابر بازرسی‌ها، ۲۰۸ هزار و ۱۴۴ کیلو گرم، مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی کشف و ضبط و معدوم شده است.

 

بنابر اعلام وب‌دا، غلامی تصریح کرد: با توجه به امکان اطلاع رسانی تخلفات از سوی مردم، ۲ هزار و ۷۴۵ مورد از مراکز متخلف بهداشتی معرفی شده به مراجع قضایی ارجاع داده شدند و تعداد هزار و ۱۴۶ مورد مرکز متخلف بهداشتی تعطیل شد.

 

وی گفت: تعداد ۲ هزار و ۳۵۵ مورد نیز بازدید مشترک با سازمان‌ها و دستگاه‌های ذیربط از جمله سازمان تعزیرات، وزارت صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، نیروی انتظامی و سازمان دامپزشکی داشته‌ایم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10418 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد بازدید: 2437 ساعت: 1:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توییت تند پویانفر به خاطر گرانی‌ مواد غذایی+تصویر ۱۴۰۴ جمعه ۲۹ آذر
2 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
3 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
4 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
5 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
7 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
8 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
10 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 خوراکی سالم مخصوص لاغرها چاقی بسیار زیاد و یا کمبود وزن هر دو از جمله موارد...

  با مضرات جوش ‌شیرین آشنا شوید یک متخصص تغذیه گفت: جوش شیرینی که برای تهیه خمیر ن...

  کدام بیماران نباید ترشی بخورند؟ یکی از متداول‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری و درمان ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت