صادرات 200 تن هنداونه به قطر


پایگاه خبری لقمه: گمرک ایران از صادرات 200 تن هنداونه به قطر از بندر گناوه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، گمرک ایران از شروع صادرات میوه از بندرگناوه به دوحه قطر خبر داد.

 

منصور بازیار مدیر کل گمرک گناوه عنوان کرد: محموله 200 تنی هندوانه از گمرک گناوه استان بوشهر جهت صادرات به کشور قطر بارگیری شد.

 

همچنین مدیرکل گمرک بندرلنگه از پیش‌بینی رشد 70 درصدی صادرات کالا به قطر خبر داده و گفته است: مجوز صادرات با هدف تشویق صادرکنندگان زیر یک ساعت صادر می‌شود.

 

مدیرکل گمرک بندرلنگه گفت: در حال حاضر مجوز صادرات کالا به قطر از طریق سامانه جامع گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی درگمرک بندرلنگه با هدف تشویق صادرکنندگان زیر یک ساعت صادر می‌شود که این مهم با تعامل ویژه اداره بندر، گمرک و اداره صنعت، معدن و تجارت میسر شده است.

 

صفر شیبانی با اشاره به صدور مجوز صادرات کالا زیر یک ساعت در گمرک بندر لنگه گفت: پیش‌بینی می‌شود صادرات کالا از بندر لنگه به قطر  در روزهای آینده 70 درصد افزایش یابد.

 

وی با اشاره به ظرفیت و فرصت بوجود آمده برای صادرات کالا از بندرلنگه به کشور قطر اظهار داشت: در روزهای اخیر 200 تن کالا در قالب 10کانتینر به ارزش ریالی یک میلیارد و 36 میلیون و 489 هزار ریال  از بندر لنگه به کشور قطر صادر شده است.

 

وی در ادامه با اشاره به پیشینه صادرات کالا از بندر لنگه به کشور قطر بیان داشت: در گذشته از طریق این بندر صادرات شن و ماسه و دام به کشور قطر انجام می‌شد که اکنون با توجه به فرصت بوجود آمده و شرایط منطقه صادرات کالا به‌ویژه مواد غذایی، میوه و تره‌بار با تسهیلات ویژه در حال انجام است.

 

مدیرکل گمرک بندرلنگه در ادامه به اشتیاق بخش خصوصی برای صادرات به کشور قطر اشاره کرد و افزود: با توجه به رقابتی بودن بازار هدف تاکید ما بر توجه صادرکنندگان به بسته‌بندی و کیفیت کالاهای صادراتی است.

 

شیبانی ادامه داد: امکانات و خدمات گمرک و بندری را در راستای کمک به صادرکنندگان بسیج کرده ایم و پیش‌بینی می‌شود با این روند در روزهای آینده صادرات کالا به کشور قطر از بندر لنگه 70درصد افزایش یابد. 

 

وی با اشاره به اینکه سامانه جامع گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی در زمینه تسهیل صادرات نقش قابل توجهی داشته گفت: خوشبختانه این روند سبب رضایت‌مندی مراجعین در این بخش بوده است.

 

مدیرکل گمرک بندرلنگه به ارائه خدمات و تسهیلات به صورت شبانه‌روزی در این بندر اشاره داشت و گفت: با توجه به رویکرد جدید پدید آمده در منطقه، با اعزام ارزیاب در محل،تولید محصول و کالای مد نظر صادرات، تلاش داریم تا حمایتمان را از صادرات غیرنفتی به صورت ویژه به‌کار ببندیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10430 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ جمعه ۲۶ خرداد بازدید: 2134 ساعت: 8:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
2 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
3 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
4 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
5 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
6 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
7 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
10 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
11 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نقش تغذیه در پیشگیری از بزرگی پروستات تکرر ادرار، بیدار شدن از خواب در شب برای دفع ادرار...

  سبزیجاتی برای فصل سرما فصل سرما نزدیک است و شما باید به فکر تأمین ویتامین...

  تجربه کرونا و لزوم تاکید بر تغذیه سالم پایگاه خبری لقمه: حالا که شاید بیش از هر زمان دیگر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هشدارهای تغذیـه‌ای به گیاهخواران با مواد مغذی ضروری برای گیاهخواران(vegetarian) آشنا شوید تا بتوانید به آنها کمک کنید به نیازهای بدن خود پاسخ دهند.
عسل، مانع ریزش مو عسل خاصیت‌های فراوانی دارد كه از جمله آن پیشگیری از ریزش مو است. همه افراد به طور معمول روزانه ۲۰ تا۱۰۰ تار موی خود را از دست می‌دهند، اما ریزش مو بیش از این مقدار باعث كم مویی فرد می‌شود.
هشت ماده غذایی بهبود دهنده روابط جنسی لقمه: مواد غذایی مختلف تاثیر متفاوتی بر رفتار انسان می گذارند. در این میان برخی از آنها تاثیر مثبتی بر روابط و میل جنسی شما دارند که به تعدادی از آنها اشاره می کنیم.
وقتی غذا به حلق کودکمان پرید چه کنیم؟ هر سال، کودکان زیادی در اثر خفگی ناشی از گیر کردن اشیا و مواد غذایی در گلو و انسداد راه هوایی، جان خود را از دست می‌دهند. این در حالی است که با کمی دقت و ایمن‌سازی محیط اطراف کودک و وسایل‌بازی‌ او می‌توان از بروز بسیاری از این خطرات جلوگیری کرد.