فیبر موجود در گیاهان می تواند مقاومت به انسولین را کاهش دهد


پایگاه خبری لقمه: فیبر موجود در مواد غذایی گیاهی می تواند مقاومت به انسولین را کاهش دهد. کمک به خلاص شدن از شر استروژن اضافی در بدن یکی از روش هایی که این کار را انجام می دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، چرا مصرف گوشت یک عامل خطر آفرین برای دیابت محسوب می شود؟ چرا با کاهش مصرف گوشت به نظر می رسد نرخ ابتلا به دیابت روند تدریجی کاهش را دنبال می کند؟ شاید به جای پرهیز از مصرف گوشت، افزایش مصرف گیاهان و ویژگی های محافظتی موجود در آنها در این زمینه موثر باشد. رادیکال های آزاد می توانند یکی از مهم‌ترین محرک ها برای مقاومت به انسولین باشند، و آنتی اکسیدان های موجود در مواد غذایی گیاهی می توانند به مقابله با آنها کمک کنند.
 
به گزارش "کر2"، با دنبال کردن یک رژیم غذایی مبتنی بر مواد غذایی گیاهی، آنزیم های آنتی اکسیدانی در فرد افزایش می یابند. از این رو، نه تنها گیاهان آنتی اکسیدان ها را در اختیار بدن قرار می دهند، بلکه دیوارهای دفاعی آنتی اکسیدانی را نیز تقویت می کند.
 
مواد مغذی گیاهی موجود در غذاهای گیاهی می توانند به پایین آوردن شیوع بیماری مزمن از طریق فعالیت به عنوان عوامل آنتی اکسیدانی و ضد سرطان و پایین آوردن کلسترول و قند خون کمک می کنند. برخی مواد مغذی گیاهی حتی می توانند چربی سوز باشند که توانایی تسریع از بین بردن چربی در کبد و اندام های دیگر را دارند و با موج التهابی که به طور مستقیم توسط غذاهای حاوی چربی اشباع شده شکل می گیرد، مقابله می کنند. چربی در جریان خون - چه از چربی داخل بدن ناشی شود و چه مصرف چربی - نه تنها مقاومت به انسولین را موجب می شود، بلکه یک التهاب درجه پایین تولید می کند که می تواند به بیماری قلبی و بیماری کبد چرب غیر الکلی منجر شود.
 
همچنین، فیبر موجود در مواد غذایی گیاهی می تواند مقاومت به انسولین را کاهش دهد. کمک به خلاص شدن از شر استروژن اضافی در بدن یکی از روش هایی که این کار را انجام می دهد. شواهد قوی برای نقش مستقیم استروژن در ابتلا به دیابت وجود دارند و نشان داده شده است که برخی باکتری های روده می توانند در روده بزرگ استروژن تولید کنند. رژیم های غذایی سرشار از چربی و فیبر کم فعالیت متابولیک این باکتری های تولیدکننده استروژن را تحریک می کند. این مشکلی برای مردان نیز محسوب می شود. چاقی با سطوح پایین تستوسترون و افزایش استروژن که نه تنها توسط سلول های چربی بلکه برخی از باکتری های روده تولید شده اند، مرتبط است. باکتری های روده می توانند این دیابت‌زاها را از چربی که مصرف می کنیم، تولید کنند. با مصرف مقدار فراوان فیبر می توانید به خروج این استروژن های اضافی از بدن کمک کنید.
 
به عنوان مثال، بانوان گیاهخوار نسبت به بانوانی که همه چیز مصرف می کنند، دو تا سه برابر استروژن بیشتر از طریق مدفوع دفع می کنند و این شرایط می تواند چرایی 50 درصد بالاتر بودن سطوح استروژن خون بانوان همه‌چیزخوار را توضیح دهد. این تفاوت ها در سوخت و ساز می توانند نرخ پایین‌تر ابتلا به دیابت در افرادی که رژیم غذایی مبتنی بر گیاهان را دنبال می کنند و همچنین، نرخ پایین‌تر ابتلا به سرطان پستان در بانوان گیاهخوار را نیز توضیح دهد.
 
در هر صورت، مصرف مداوم گوشت با خطر ابتلا به دیابت مرتبط است. عادات غذایی به راحتی قابل اصلاح هستند اما مردم و پزشکان تنها در صورت آگاهی از منافع بالقوه آنها این مساله را در نظر خواهند گرفت. شناسایی مصرف گوشت به عنوان یک عامل خطر آفرین برای دیابت می تواند راهنمایی مفید برای مد نظر قرار دادن تغییرات رفتاری و غذایی باشد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامت نیوز

کد: 10505 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۸ آذر بازدید: 113 ساعت: 10:39 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گیاهانی برای درمان نفخ و دل درد ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۱ اسفند
2 توسعه کشت گیاهان دارویی در برنامه ششم توسعه ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
3 گیاهان مفید برای پوست،سرطان پوست را بشناسید ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
4 مفیدترین ادویه ها که باید آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانیم ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
5 پروش ماهی در کاخانه تولید گلاب/به خاطر کم‌آبی به سراغ گلاب رفتیم ۱۳۹۵ شنبه ۲ بهمن
6 برگ های شلغم و تربچه سرشار از مواد مغذی هستند ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ دي
7 گیاهان مدیترانه ای سلاح جدیدی برای مبارزه با آلزایمر و پارکینسون ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۲ دي
8 صرفه جویی ۱۱ میلیارد متر مکعبی در مصرف آب در برنامه ششم ۱۳۹۵ شنبه ۱۸ دي
9 گردشگران خارجی در سلامتکده‌های طب سنتی ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۸ آذر
10 گردشگران خارجی در سلامتکده‌های طب سنتی ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  غذاهای پرچرب و سرخ كرده سبب ضعف سیستم ایمنی می‌شود مصرف غذاهای حاوی چربی های اشباع مانند چربی های گوش...

  پختن زیاد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان را دو برابر می كند تهران- دانشمندان هشدار دادند كه پختن زیاد گوشت قرم...

  مزایا و معایب لیوان‌های کاغذی و فومی استفاده از ظروف یک بار مصرف در بین افراد جامعه بسی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

صبحانه را با هم بخورید بسیاری از آداب و عادات زندگی در خانواده شكل می‌گیرد. بسیاری از آداب و عادت شكل گرفته در خانواده تعیین‌كننده میزان سلامت​ و شادابی یا بیماری و افسردگی افراد است. بسیاری از شاخصه‌های سلامت​ یا نشانه‌های بیماری زودگذرند و بسیاری دیرپا و مزمن.
با چربی های تیره به آسانی لاغر شوید! تا همین اواخر ، دانشمندان گمان نمی کردند که افراد بزرگسال دارای این نوع چربی باشند . بلکه تنها تصور می شود نوزدان برای حفظ گرمای بدن دارای چنین نوع چربی هستند و بعدها با شکل گرفتن ماهیچه های بیشتر این نوع چربی از بین می رود. اما تحقیقات اخیر ثابت کرده که بیش از نیمی مردان زنان دارای این نوع چربی می باشند.
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
بااین میوه ها پوستتان را "لیزردرمانی" کنید قبل از آنکه به سراغ درمان های گران قیمت برای زیبایی پوست صورتتان بروید می توانید مصرف این میوه ها و سبزیجات و تاثیر معجره آسای آن بر پوست صورتتان را امتحان کنید.

حامیان