مصرف نوشیدنی داغ در ظروف یکبار مصرف شیشه اى ممنوع است


پایگاه خبری لقمه: معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: فروشندگان باید از تولیدکنندگان دارای پروانه ساخت، ظروف یکبار مصرف را خریداری کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سمیره صباح معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در گفت و گویی؛ در پاسخ به این پرسش که مردم چگونه از سلامت بودن محصولات یکبار مصرف آگاه شوند و درج نشان سازمان غذا و دارو بر این محصولات به کجا رسید؟ اظهار کرد: در حال حاضر این امکان وجود ندارد که نشان سازمان غذا و دارو بر روى محصولات درج شود و فقط فروشندگان و عرضه کنندگانى که محصولات را به طور عمده خریداری می‌کنند می‌توانند با توجه به پروانه ساخت از سلامت بودن محصول اطمینان حاصل کنند.

 

وی افزود: قرار بود بر روی محصولات یکبار مصرف نشان سازمان غذا و دارو درج شود، اما تولیدکنندگان اظهار داشتند که چون این ظروف در قالب‌های خاص و با دمای بالا تولید می‌شوند امکان درج نشان سازمان غذا و دارو بر روی محصولات میسر نیست.

 

صباح با اشاره به تولید ظروف یکبار مصرف گفت: تولید کنندگان ظروف یکبار مصرف موظف هستند که پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو بگیرند، زیرا وقتی مواد غذایى داغ در ظروف ریخته می‌شود واکنش‌هایى با مواد داخل ظروف ایجاد می‌کنند که در صورت استفاده از مواد غیرمجاز خطر سرطانزا بودن غذای مصرفی در این ظروف وجود دارد.

 

وی ادامه داد: وقتی ظروف یکبار مصرف پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو بگیرند مواد اولیه و فعل و انفعالات آن در نتیجه ریختن موادغذایی داغ مورد بررسی قرار گرفته و سپس پروانه ساخت داده می‌شود البته برخی تولیدکنندگان زیرزمینی و کارگاهی اقدام به تولید ظروف یکبار مصرف از مواد نامرغوب کرده که سلامت این ظرف‌ها مورد تایید نیست.

 

صباح عنوان کرد: عرضه کنندگان و عمده فروشان ظروف یکبار مصرف باید از تولیدکنندگان که پروانه ساخت دارند محصولات را خریداری کنند، چون تولیدکنندگان روی بسته بندی باید آرم سازمان غذا و دارو را درج کنند و سلامت بودن ظروف مورد تایید است و عمده فروشان و عرضه کنندگان به سیب سلامت بر روی محصولات و شماره پروانه توجه داشته باشند و این محصولات را براى عرضه به مردم خریدارى کنند.

 

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و داروبه خرید آش و حلیم و مصرف چای در ظروف یکبار مصرف در ماه رمضان اشاره کرد و یادآور شد: استفاده از ظروف نیمه شفاف و گیاهی برای حلیم و آش اشکال ندارد، اما پس ازخریداری در اولین فرصت آن را به ظرف دیگری منتقل کرده و از مصرف چای، آش یا نوشیدنی داغ در ظروف یکبار مصرف شیشه اى و شفاف خودداری شود، زیرا به دلیل واکنش‌های آن با موادغذایى داغ خطر سرطانزا بودن آن‌ها وجود دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 10526 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد بازدید: 140 ساعت: 11:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شکر برای سلامتی مضر است یا مفید؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
2 آیا نوشیدنی های لاغری تاثیری در کاهش وزن دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
3 نوشیدن یک فنجان قهوه چه تاثیری بر بدن دارد؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۳ آذر
4 چرا در دوران بارداری مصرف نوشیدنی های قندی ممنوع است؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
5 بایدها و نبایدها مصرف نوشیدنی ها در دوران بارداری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
6 کاهش ریسک سرطان کبد با نوشیدن قهوه ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
7 مزایای درمانی بی شمار قهوه را بشناسید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
8 نوشیدنی"کامبوچا" چه تاثیری بر سلامت بدن دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
9 مواد غذایی مضر و مفید برای افراد سوداوی‌مزاج ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
10 میوه هایی که سطح قند پایین دارند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
11 عوارض ترکیب الکل با نوشیدنی‌های انرژی‌زا چیست؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  فیبر و تا ثیر آن بر دیابت پایگاه خبری لقمه: حضور فیبر های رژیمی در رژیم غذای...

  خواص عسل آفریقایی "اقاقیا" لقمه: عسل اقاقیا حاوی انواع مختلف ویتامین ها و اسی...

  رژیم ضدکلسترول؛ از این 5 ماده‌ غذایی بپرهیزید بر خلاف باورهای رایجی که وجود دارد بدن ما برای این...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ذرت مکزیکی رژیمی بخورید متخصصان تغذیه معتقدند که ذرت مکزیکی اگر به صورت مناسب تهیه شود نه تنها مضر نیست، بلکه می تواند به عنوان یک میان وعده مناسب جایگزین تنقلات بی ارزش مثل چیپس و پفک شود.
آیا پس از رفع تحریم‌ها باید نگران واردات و صادرات محصولات حلال بود؟ عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه‌ حلال جهانی در گفت‌‌و‌گویی به دوره پسا تحریم و فرصت‌ها و تهدید‌هایی که این مسئله در اختیار صنعت حلال کشور قرار می‌دهد اشاره و عنوان کرد: در این حوزه یک نگرانی وجود دارد و آن هم ورود کالاهای غیر حلال به کشور است.
از خواص نعنا چه می دانید نعنا گیاهی است باطبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است و مصرف آن به اشکال مختلف از جمله تازه، خشک شده، اسانس، دمکرده، پودر و... امکان‌پذیر‌است.
سوء تغذیه و سوء مصرف پروتئین ۸۰۰ هزار کودک ایرانی دبیر ستاد کشوری ترویج مصرف تخم‌مرغ از سوء تغذیه و سوء مصرف پروتئین ۸۰۰ هزار کودک ایرانی خبر داد.