مصرف نوشیدنی داغ در ظروف یکبار مصرف شیشه اى ممنوع است


پایگاه خبری لقمه: معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: فروشندگان باید از تولیدکنندگان دارای پروانه ساخت، ظروف یکبار مصرف را خریداری کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سمیره صباح معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در گفت و گویی؛ در پاسخ به این پرسش که مردم چگونه از سلامت بودن محصولات یکبار مصرف آگاه شوند و درج نشان سازمان غذا و دارو بر این محصولات به کجا رسید؟ اظهار کرد: در حال حاضر این امکان وجود ندارد که نشان سازمان غذا و دارو بر روى محصولات درج شود و فقط فروشندگان و عرضه کنندگانى که محصولات را به طور عمده خریداری می‌کنند می‌توانند با توجه به پروانه ساخت از سلامت بودن محصول اطمینان حاصل کنند.

 

وی افزود: قرار بود بر روی محصولات یکبار مصرف نشان سازمان غذا و دارو درج شود، اما تولیدکنندگان اظهار داشتند که چون این ظروف در قالب‌های خاص و با دمای بالا تولید می‌شوند امکان درج نشان سازمان غذا و دارو بر روی محصولات میسر نیست.

 

صباح با اشاره به تولید ظروف یکبار مصرف گفت: تولید کنندگان ظروف یکبار مصرف موظف هستند که پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو بگیرند، زیرا وقتی مواد غذایى داغ در ظروف ریخته می‌شود واکنش‌هایى با مواد داخل ظروف ایجاد می‌کنند که در صورت استفاده از مواد غیرمجاز خطر سرطانزا بودن غذای مصرفی در این ظروف وجود دارد.

 

وی ادامه داد: وقتی ظروف یکبار مصرف پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو بگیرند مواد اولیه و فعل و انفعالات آن در نتیجه ریختن موادغذایی داغ مورد بررسی قرار گرفته و سپس پروانه ساخت داده می‌شود البته برخی تولیدکنندگان زیرزمینی و کارگاهی اقدام به تولید ظروف یکبار مصرف از مواد نامرغوب کرده که سلامت این ظرف‌ها مورد تایید نیست.

 

صباح عنوان کرد: عرضه کنندگان و عمده فروشان ظروف یکبار مصرف باید از تولیدکنندگان که پروانه ساخت دارند محصولات را خریداری کنند، چون تولیدکنندگان روی بسته بندی باید آرم سازمان غذا و دارو را درج کنند و سلامت بودن ظروف مورد تایید است و عمده فروشان و عرضه کنندگان به سیب سلامت بر روی محصولات و شماره پروانه توجه داشته باشند و این محصولات را براى عرضه به مردم خریدارى کنند.

 

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و داروبه خرید آش و حلیم و مصرف چای در ظروف یکبار مصرف در ماه رمضان اشاره کرد و یادآور شد: استفاده از ظروف نیمه شفاف و گیاهی برای حلیم و آش اشکال ندارد، اما پس ازخریداری در اولین فرصت آن را به ظرف دیگری منتقل کرده و از مصرف چای، آش یا نوشیدنی داغ در ظروف یکبار مصرف شیشه اى و شفاف خودداری شود، زیرا به دلیل واکنش‌های آن با موادغذایى داغ خطر سرطانزا بودن آن‌ها وجود دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 10526 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد بازدید: 30 ساعت: 11:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عوارض و پیامدهای ناشی از نوشیدن یک لیوان شیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
2 این 6 تکنیک به کنترل اشتها کمک می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
3 نوشیدن چای بر ژن های زنان تاثیر می گذارد! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد
4 بخور، نخورها برای کبدچرب ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
5 «مالت» و «ماءالشعیر» چه تفاوت هایی دارند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد
6 نوشیدنی‌هایی برای رفع عطش/چه بیمارانی روزه نگیرند؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ خرداد
7 توصیه‌هایی برای رفع تشنگی در ماه رمضان ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
8 غذاهایی که سلامت پوست شما را به خطر می اندازند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت
9 متعادل نگهداشتن فشارخون با نوشیدنی تخم شربتی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
10 با مصرف چای قرمز به جنگ دیابت بروید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آشنایی با غذاهایی که شکم را چاق‌تر می‌کنند برخی از غذا‌ها هستند که به صورت چربی یک راست در شک...

  میوه های غنی از کلسیم را بشناسید در دوران بارداری لازم است مواد غذایی سالم و مغذی م...

  خط قرمز کنسرو ماهی کجاست؟ لقمه: تقریبا همه ما می‌دانیم کنسروهای ماهی را باید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بفرمایید دسرهای سبزیجاتی اگر نگران قند خون تان هستید، دنبال راهی برای افزایش سبزیجات مصرفی‌تان می‌گردید و نمی‌خواهید قند و چربی زیادی مصرف کنید اما درعین‌حال عاشق دسر هستید می‌توانید سبزیجات را دریابید.
یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید یک متخصص طب سنتی گفت: افراد کم‌خون باید از مصرف زیاد ترشی‌ها بپرهیزند چرا که ترشی‌ها خون سازی را کم می‌کنند، همچنین ترشی‌ها آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماری‌های عصبی در دراز مدت و پیری زودرس می‌شود.
شیرین کام بدون کالری زیاد کوچک و بزرگ ندارد. همه ما کمابیش عاشق طعم شیرین هستیم و خوردن شیرینی، نوشابه، بستنی و غیره را با هیچ‌چیزی در دنیا عوض نمی‌کنیم. البته خودتان بهتر می‌دانید که مصرف زیاد قند و شیرینی‌جات و نوشیدنی‌های شیرین برای سلامتی خوب نیست و مصرف بیش از اندازه این قبیل خوردنی‌ها زمینه ابتلا به چاقی و خدای نکرده دیابت نوع2 را فراهم می‌کند.
نخستین موزه سیب‌زمینی‌ پدر و پسر بلژیکی به قدری به سیب‌زمینی سرخ‌کرده علاقه داشتند که پس از پژوهش‌های بسیار موفق شدند موزه‌ای برای این پیش‌غذا بسازند.