مصرف نوشیدنی داغ در ظروف یکبار مصرف شیشه اى ممنوع است


پایگاه خبری لقمه: معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: فروشندگان باید از تولیدکنندگان دارای پروانه ساخت، ظروف یکبار مصرف را خریداری کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سمیره صباح معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در گفت و گویی؛ در پاسخ به این پرسش که مردم چگونه از سلامت بودن محصولات یکبار مصرف آگاه شوند و درج نشان سازمان غذا و دارو بر این محصولات به کجا رسید؟ اظهار کرد: در حال حاضر این امکان وجود ندارد که نشان سازمان غذا و دارو بر روى محصولات درج شود و فقط فروشندگان و عرضه کنندگانى که محصولات را به طور عمده خریداری می‌کنند می‌توانند با توجه به پروانه ساخت از سلامت بودن محصول اطمینان حاصل کنند.

 

وی افزود: قرار بود بر روی محصولات یکبار مصرف نشان سازمان غذا و دارو درج شود، اما تولیدکنندگان اظهار داشتند که چون این ظروف در قالب‌های خاص و با دمای بالا تولید می‌شوند امکان درج نشان سازمان غذا و دارو بر روی محصولات میسر نیست.

 

صباح با اشاره به تولید ظروف یکبار مصرف گفت: تولید کنندگان ظروف یکبار مصرف موظف هستند که پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو بگیرند، زیرا وقتی مواد غذایى داغ در ظروف ریخته می‌شود واکنش‌هایى با مواد داخل ظروف ایجاد می‌کنند که در صورت استفاده از مواد غیرمجاز خطر سرطانزا بودن غذای مصرفی در این ظروف وجود دارد.

 

وی ادامه داد: وقتی ظروف یکبار مصرف پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو بگیرند مواد اولیه و فعل و انفعالات آن در نتیجه ریختن موادغذایی داغ مورد بررسی قرار گرفته و سپس پروانه ساخت داده می‌شود البته برخی تولیدکنندگان زیرزمینی و کارگاهی اقدام به تولید ظروف یکبار مصرف از مواد نامرغوب کرده که سلامت این ظرف‌ها مورد تایید نیست.

 

صباح عنوان کرد: عرضه کنندگان و عمده فروشان ظروف یکبار مصرف باید از تولیدکنندگان که پروانه ساخت دارند محصولات را خریداری کنند، چون تولیدکنندگان روی بسته بندی باید آرم سازمان غذا و دارو را درج کنند و سلامت بودن ظروف مورد تایید است و عمده فروشان و عرضه کنندگان به سیب سلامت بر روی محصولات و شماره پروانه توجه داشته باشند و این محصولات را براى عرضه به مردم خریدارى کنند.

 

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و داروبه خرید آش و حلیم و مصرف چای در ظروف یکبار مصرف در ماه رمضان اشاره کرد و یادآور شد: استفاده از ظروف نیمه شفاف و گیاهی برای حلیم و آش اشکال ندارد، اما پس ازخریداری در اولین فرصت آن را به ظرف دیگری منتقل کرده و از مصرف چای، آش یا نوشیدنی داغ در ظروف یکبار مصرف شیشه اى و شفاف خودداری شود، زیرا به دلیل واکنش‌های آن با موادغذایى داغ خطر سرطانزا بودن آن‌ها وجود دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 10526 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد بازدید: 2347 ساعت: 11:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 درمان خانگی و فوری گرمازدگی با ۱۰ نوشیدنی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۶ تير
2 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
3 بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
4 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
5 بهترین نوشیدنی به وقت افطار ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
6 یافته های جدید درباره نوشیدنی های رژیمی ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
7 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
8 فواید مصرف صبحگاهی نوشیدنی‌های سبز/ از سم زدایی تا کاهش وزن ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
9 برای کاهش درد مفاصل چه نوشیدنی هایی مناسب است ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ مرداد
10 خواص لاغری تخم شربتی را بشناسید ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳۰ تير
11 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موادغذایی بی‌ضرر و کشنده برخی از مواد غذایی برای سلامتی مفید اما به دلایلی...

  این میوه را در ماه رمضان فراموش نکنید خرما به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان است.

  چرا بچه‌ها از سبزیجات سبز بدشان می‌آید قیافه‌ی این طفل معصوم را ببینید با دیدن بروکلی چه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت