روزه اولی‌ها خوراکی‌های حاوی بادام مصرف کنند


پایگاه خبری لقمه: متخصص طب سنتی گفت: مغزهایی مثل مغز بادام به صورت شیر بادام یا شیرینی‌های حاوی بادام برای فصل امتحان مناسب است و بهتر است غذاهای نفاخ همچون سیر و پیاز خام و حبوبات خصوصاً شب‌های امتحان مصرف نشود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مینا محبی متخصص طب سنتی در گفت‌وگویی گفت: زولبیا و بامیه جزو شیرینی‌های مرسوم سفره افطار است. پخته شدن زولبیا و بامیه با آرد و روغن خوب و همچنین مصرف مقدار کم این شیرینی باعث برگشت قوت سریع بدن در حین افطار می‌شود اما باز هم خرما جایگزین مناسب‌تری برای زمان افطار است.

 

وی در خصوص زولبیا‌ی رنگی گفت: بهتر است زولبیای رنگی مصرف نکنیم زیرا احتمال استفاده از رنگ‌ها و مواد شیمیایی در پخت این نوع از شیرینی وجود دارد.

 

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: دانش‌آموزان و خصوصاً روزه اولی‌ها باید بسیار مراقب نوع تغذیه خود باشند تا در کیفیت یادگیری آنها اختلالی ایجاد نشود. مطالعه درسی را حتما در ساعات اولیه روز قرار دهند یعنی زمانی که هنوز در بدن افت قند زیادی اتفاق نیفتاده است.

 

محبی ادامه داد: از خوردن افطار حجیم، سنگین و خصوصاً اختلاط غذاها پرهیز کنید .بهتر است روزه با آب جوش و خرما یا شیر و چهار مغز باز شود و بعد از گذشت نیم ساعت یک وعده سهل الهضم و مقوی خورده شود. به‌عنوان مثال سوپ جوجه خوب پخته شده و لعاب دار یا نان و مربای به و یا نان و عسل، غذاهای مناسبی هستند.

 

وی گفت: بهتر است از مصرف سرخ کردنی‌های چرب پرهیز شود. در افراد جوان و لاغر اندام که پوست خشک نیز دارند وعده‌ای مثل شیر برنج یا فرنی مناسب است به شرط آنکه معده سالم باشد و نفخ و ترش کردن نداشته باشد.

 

این متخصص طب سنتی در پایان گفت: بهتر است مواد مفرح مثل هل، گلاب و زعفران بیشتری در این ماه مصرف شود. مغزهایی مثل مغز بادام بصورت شیر بادام یا شیرینی‌های حاوی بادام برای فصل امتحان مناسب است. بهتر است غذاهای نفاخ همچون سیر و پیاز خام و حبوبات خصوصا شب‌های امتحان مصرف نشود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10543 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد بازدید: 2552 ساعت: 1:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
2 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
3 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
4 توصیه بانک مرکزی به افرادی که حساب آنها مسدود شده+ راهنمای تصویری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 تمدید یک روزه مهلت تسلیم اظهارنامه ارزش افزوده ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
6 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
7 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
8 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
9 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
10 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
11 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  سیب مفید است، برای زنان مفیدتر دانشمندان دریافتند 240 کالری‌ای که هر روز از طریق ...

  کله پاچه خورها بخوانند لقمه: کله پاچه غذایی سنتی و ایرانی است که طرفداران...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جنجال لاغری با قهوه سبز در اکتبر 3102 شایعه جنجال برانگیزی در خصوص عصاره قهوه سبز که در جنگ با برآمدگی شکم معجزه می‌کند، همه جا پخش شد.
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
سوزاندن چربی شکم با آب انار نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد آب انار می‎تواند چربی دور شکم را کاهش دهد.
اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.