روزه اولی‌ها خوراکی‌های حاوی بادام مصرف کنند


پایگاه خبری لقمه: متخصص طب سنتی گفت: مغزهایی مثل مغز بادام به صورت شیر بادام یا شیرینی‌های حاوی بادام برای فصل امتحان مناسب است و بهتر است غذاهای نفاخ همچون سیر و پیاز خام و حبوبات خصوصاً شب‌های امتحان مصرف نشود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مینا محبی متخصص طب سنتی در گفت‌وگویی گفت: زولبیا و بامیه جزو شیرینی‌های مرسوم سفره افطار است. پخته شدن زولبیا و بامیه با آرد و روغن خوب و همچنین مصرف مقدار کم این شیرینی باعث برگشت قوت سریع بدن در حین افطار می‌شود اما باز هم خرما جایگزین مناسب‌تری برای زمان افطار است.

 

وی در خصوص زولبیا‌ی رنگی گفت: بهتر است زولبیای رنگی مصرف نکنیم زیرا احتمال استفاده از رنگ‌ها و مواد شیمیایی در پخت این نوع از شیرینی وجود دارد.

 

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: دانش‌آموزان و خصوصاً روزه اولی‌ها باید بسیار مراقب نوع تغذیه خود باشند تا در کیفیت یادگیری آنها اختلالی ایجاد نشود. مطالعه درسی را حتما در ساعات اولیه روز قرار دهند یعنی زمانی که هنوز در بدن افت قند زیادی اتفاق نیفتاده است.

 

محبی ادامه داد: از خوردن افطار حجیم، سنگین و خصوصاً اختلاط غذاها پرهیز کنید .بهتر است روزه با آب جوش و خرما یا شیر و چهار مغز باز شود و بعد از گذشت نیم ساعت یک وعده سهل الهضم و مقوی خورده شود. به‌عنوان مثال سوپ جوجه خوب پخته شده و لعاب دار یا نان و مربای به و یا نان و عسل، غذاهای مناسبی هستند.

 

وی گفت: بهتر است از مصرف سرخ کردنی‌های چرب پرهیز شود. در افراد جوان و لاغر اندام که پوست خشک نیز دارند وعده‌ای مثل شیر برنج یا فرنی مناسب است به شرط آنکه معده سالم باشد و نفخ و ترش کردن نداشته باشد.

 

این متخصص طب سنتی در پایان گفت: بهتر است مواد مفرح مثل هل، گلاب و زعفران بیشتری در این ماه مصرف شود. مغزهایی مثل مغز بادام بصورت شیر بادام یا شیرینی‌های حاوی بادام برای فصل امتحان مناسب است. بهتر است غذاهای نفاخ همچون سیر و پیاز خام و حبوبات خصوصا شب‌های امتحان مصرف نشود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10543 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد بازدید: 2623 ساعت: 1:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
3 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
5 توصیه بانک مرکزی به افرادی که حساب آنها مسدود شده+ راهنمای تصویری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 تمدید یک روزه مهلت تسلیم اظهارنامه ارزش افزوده ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
8 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
9 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
10 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
11 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که می‌خوریم! با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...

  6 دلیل مهم برای خوردن شکلات مطالعات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد ، هر چه مرد...

  عوارض ناشی از آلودگی هوا را با یک سیب در روز کاهش دهید یک متخصص تغذیه گفت: مصرف روزانه یک عدد سیب می‌توان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گوشت پرندگان سموم هوا را دفع می‌کند/تقویت ریه با سنگک یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: در ایام آلوده هوا بهتر است مواد غذایی دارای ویتامین A، E و C مصرف شود. غلات سبوس‌دار مانند نان سنگک، ریه را تقویت می‌کند و گوشت ماهی و پرنده نیز در جذب اکسیژن و خنثی‌کردن آلرژن‌های محیطی مؤثر هستند.
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ پایگاه خبری لقمه: بسیاری از اینفلوئنسرهای غذایی، مسابقات عجیب پرخوری، چالش خوردن حجم زیادی از غذا یا نقد رستوران‌های متنوع در یک روز را اجرا می‌کنند. اما آیا کسی به تبعات روانی و جسمی این‌گونه رفتارها برای مخاطبان نوجوان و جوان فکر کرده است؟
بهترین زمان مصرف بعضی از داروها مصرف دارو در زمان مناسب، میزان تأثیرگذاری آن بر بدن را افزایش می دهد.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.