کاهش افسردگی با مصرف غذاهای سالم


پایگاه خبری لقمه: با پیروی از یک رژیم غذایی مناسب می‌توان هم آسیب‌های روحی و هم آسیب‌های جسمی را دفع کرد و خطر ابتلا به افسردگی را نیز تا 58 درصد کاهش داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، با پژوهش های متفاوت، ارتباط بین سلامت ذهنی و روحی با نوع غذا و نوشیدنی اثبات شده است.

 

نتایج جدیدترین تحقیقات نشان داده است، خودداری از مصرف غذاهای بی‌ارزش و فست‌فودها در رگ‌های خونی تأثیر مثبت می‌گذارد و می‌تواند خطر ابتلا به افسردگی را تا 58 درصد کاهش دهد.

 

بروز افسردگی در افراد مختلف، متفاوت است و هر فردی با هر سنی و در هر موقعیتی می‌تواند دچار افسردگی شود؛ تقریباً از هر 4 نفر، یک نفر در زندگی خود دچار افسردگی یا سایر اختلالات روحی شده است. آمارها نشان می‌دهد زنان کمی بیشتر از مردان مستعد ابتلا به افسردگی هستند.

 

کمبود مواد مغذی در اثر یک رژیم نامناسب، اثرات بسیار بدی بر روی حافظه، تمرکز، رفتار و حالات روحی فرد دارد؛ هر چند که به ندرت این کمبودها توسط متخصصین تشخیص داده می‌شوند. به گفته محققان، کمبود روی، آهن، منیزیم و ویتامین‌های گروه ‌‌B باعث افسردگی می‌شود.‌

 

محققان اروپایی در دهه 1990 دریافتند، مصرف مواد غذایی بی‌ارزش می‌تواند به کلیه، چشم‌ها و پوست آسیب‌های غیر قابل جبرانی وارد کند.

 

مواد غذایی، تأثیر زیادی بر روی عملکرد مغز دارند؛ برنامه غذایی نامناسب به خصوص مصرف زیاد تنقلات پرکالری و فاقد مواد مغذی، علت اصلی بروز‌ ‌افسردگی است، زیرا ترکیباتی بنام انتقال دهنده های عصبی در مغز تحت تأثیر غذاییست که می‌خوریم.‌‌

 

پژوهشگران هلندی باور دارند، عروق خونی کوچک با عدم دریافت مواد غذایی شیمیایی، ضمن سلامت بودنشان می‌توانند اکسیژن را به راحتی در سراسر بدن منتقل کنند و از بیماری‌های قلبی، دیابت و فشار خون بالا جلوگیری کنند؛ این در حالیست که خلق و خوی افراد هم تحت تأثیر غذاهای نامناسب و عدم دریافت اکسیژن قرار می‌گیرد و در دنباله آن افسردگی و بد اخلاقی در فرد بروز می‌کند.

 

پژوهشگران برای ارزیابی ارتباط بین افسردگی و آسیب مویرگی، اطلاعات حدود 44 هزار نفر را در سراسر جهان بررسی کردند و در طی 712 مطالعه از افراد بالای 40 سال دریافتند، بیش از 9 هزار نفر از آنها مبتلا به افسردگی هستند.

 

بدین ترتیب، با پیروی از یک رژیم غذای مناسب می‌توان هم آسیب‌های روحی و هم آسیب‌های جسمی را دفع کرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10547 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد بازدید: 1901 ساعت: 12:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي
5 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
6 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
7 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
8 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
9 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
10 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
11 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میکروب‌های مولد مسمومیت غذایی کدامند؟ غذای مسموم همیشه ناشی از خوردن غذای آلوده به سم نی...

  1۰ نکته ضروری بهداشتی برای تهیه غذای نذری یک کارشناس تغذیه ۱۰ نکته بهداشتی ضروری را برای حفظ...

  آنچه درباره چای کیسه ای نمی دانید چای‌های کیسه‌ای، محصولاتی فوری برای تهیه یک لیوان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت