کاهش افسردگی با مصرف غذاهای سالم


پایگاه خبری لقمه: با پیروی از یک رژیم غذایی مناسب می‌توان هم آسیب‌های روحی و هم آسیب‌های جسمی را دفع کرد و خطر ابتلا به افسردگی را نیز تا 58 درصد کاهش داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، با پژوهش های متفاوت، ارتباط بین سلامت ذهنی و روحی با نوع غذا و نوشیدنی اثبات شده است.

 

نتایج جدیدترین تحقیقات نشان داده است، خودداری از مصرف غذاهای بی‌ارزش و فست‌فودها در رگ‌های خونی تأثیر مثبت می‌گذارد و می‌تواند خطر ابتلا به افسردگی را تا 58 درصد کاهش دهد.

 

بروز افسردگی در افراد مختلف، متفاوت است و هر فردی با هر سنی و در هر موقعیتی می‌تواند دچار افسردگی شود؛ تقریباً از هر 4 نفر، یک نفر در زندگی خود دچار افسردگی یا سایر اختلالات روحی شده است. آمارها نشان می‌دهد زنان کمی بیشتر از مردان مستعد ابتلا به افسردگی هستند.

 

کمبود مواد مغذی در اثر یک رژیم نامناسب، اثرات بسیار بدی بر روی حافظه، تمرکز، رفتار و حالات روحی فرد دارد؛ هر چند که به ندرت این کمبودها توسط متخصصین تشخیص داده می‌شوند. به گفته محققان، کمبود روی، آهن، منیزیم و ویتامین‌های گروه ‌‌B باعث افسردگی می‌شود.‌

 

محققان اروپایی در دهه 1990 دریافتند، مصرف مواد غذایی بی‌ارزش می‌تواند به کلیه، چشم‌ها و پوست آسیب‌های غیر قابل جبرانی وارد کند.

 

مواد غذایی، تأثیر زیادی بر روی عملکرد مغز دارند؛ برنامه غذایی نامناسب به خصوص مصرف زیاد تنقلات پرکالری و فاقد مواد مغذی، علت اصلی بروز‌ ‌افسردگی است، زیرا ترکیباتی بنام انتقال دهنده های عصبی در مغز تحت تأثیر غذاییست که می‌خوریم.‌‌

 

پژوهشگران هلندی باور دارند، عروق خونی کوچک با عدم دریافت مواد غذایی شیمیایی، ضمن سلامت بودنشان می‌توانند اکسیژن را به راحتی در سراسر بدن منتقل کنند و از بیماری‌های قلبی، دیابت و فشار خون بالا جلوگیری کنند؛ این در حالیست که خلق و خوی افراد هم تحت تأثیر غذاهای نامناسب و عدم دریافت اکسیژن قرار می‌گیرد و در دنباله آن افسردگی و بد اخلاقی در فرد بروز می‌کند.

 

پژوهشگران برای ارزیابی ارتباط بین افسردگی و آسیب مویرگی، اطلاعات حدود 44 هزار نفر را در سراسر جهان بررسی کردند و در طی 712 مطالعه از افراد بالای 40 سال دریافتند، بیش از 9 هزار نفر از آنها مبتلا به افسردگی هستند.

 

بدین ترتیب، با پیروی از یک رژیم غذای مناسب می‌توان هم آسیب‌های روحی و هم آسیب‌های جسمی را دفع کرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10547 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد بازدید: 205 ساعت: 12:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا اختلال در عملکرد کلیه منجر به دیابت می شود؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۶ دي
2 آیا کاهش مصرف چربی های اشباع به کاهش وزن کمک می کند؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي
3 نقش کلیدی رژیم غذایی در سلامت و شادی کودکان ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي
4 حفظ سلامت قلب کمک با مصرف روزانه آجیل و سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي
5 آسیب ریوی ناشی از سیگارکشیدن با چه مواد غذایی بازیابی می شود ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
6 سلامتی بدن را با این راهکار های ساده حفط کنیم ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
7 کاهش رسوبات چربی با ورزش و رژیم غذایی مدیترانه ای ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
8 استفاده از سبزیجات معطر در غذا چه تاثیری در مصرف نمک دارد؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
9 شکر برای سلامتی مضر است یا مفید؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
10 افزایش اعتماد به نفس کودکان با رژیم غذایی سالم ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
11 این سبزیجات نقش موثری در چربی سوزی دارند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خواص کاکائو را بشناسید نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد، کاکائو برای حفظ...

  اضافه وزن در کمین کودکان مادران سیگاری‌ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: کودکا...

  فواید خوردن ماهی در دوران بارداری برای کودک یک کارشناس تغذیه، برای پیشگیری از حالت تهوع در درو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت