ویتامین K در محصولات لبنی یافت می شود


پایگاه خبری لقمه: ویتامین K از جمله مواد مغذی کمتر شناخته شده است. اما تحقیقات جدید نشان می دهد برخی انواع این ویتامین در محصولات لبنی یافت می شوند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان دانشگاه تافتس ماساچوست فعالیت دو نوع ویتامین K را در محصولات لبنی با میزان متفاوت چربی بررسی کردند و دریافتند انواع شیر، ماست و پنیر حاوی مقادیر قابل توجهی از چندین نوع ویتامین K است. میزان این ویتامین براساس محتوای چربی متفاوت است.

 

طبق باور عمومی، ویتامین K که به لخته شدن خون کمک می کند عمدتا در سبزیجات برگ سبز نظیر اسفناج، کلم پیچ و کلم بروکلی یافت می شود. در حقیقت منابع رژیمی ویتامین K به دو شکل یافت می شوند: فیلوکینون (PK یا ویتامین K۱) که به شکل گسترده ای در مواد غذایی گیاهی وجود دارند و مناکینون (MK یا ویتامین K۲) که عمدتا در محصولات حیوانی و غذاهای تخمیرشده یافت می شوند. تقریبا تمامی انواع MK در بدن از طریق باکتری های روده تولید می شوند.

 

شیوان فو، عضو ارشد تیم تحقیق، در این باره می گوید: «محصولات لبنی حاوی مقادیر جزئی PK، معروف ترین نوع ویتامین K، هستند از اینرو منبع غنی این ماده مغذی تلقی نمی شوند. اما در مورد نوع MK، ما دریافتیم که محصولات لبنی منبع رژیمی خوب ویتامین K هستند.»

 

محققان همچنین دریافتند محصولات لبنی پرچرب حاوی مقادیر قابل توجهی MK، عمدتاً به شکل MK۹، MK۱۰ و MK۱۱ هستند. این سه نوع MK حدود ۹۰ درصد کل ویتامین K موجود در مواد غذایی آزمایش شده را تشکیل دادند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10582 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد بازدید: 224 ساعت: 8:09 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پگاه به ایده‌های جدید در حوزه تولید محصولات عملگرا و گسترش محصولات لبنی جایزه می دهد ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت
2 قیمت برخی اقلام اساسی افزایش یافت/«وقتی همه خواب بودند»! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
3 لبنیات را از وعده غذایی تان حذف نکنید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
4 کارخانه های لبنی خواستار توقف خرید توافقی شیر خام هستند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
5 دلیل اصلی به وجود آمدن سنگ کلیه از دیدگاه طب‌سنتی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
6 موافقت مشروط حجتی با واردات گوشت اروپایی ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
7 روزانه چه مقدار ویتامین مصرف کنیم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
8 موضوع افزایش تعرفه‌ صادرات لبنیات به عراق به وزارت خارجه سپرده شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
9 درست و غلط موضوع استفاده از دستمال کاغذی در سرشیرهای سنتی! ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
10 آیا مصرف شیر تاثیری بر دفع آلودگی هوا دارد؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
11 14 درصد از تولید ناخالص ملی مربوط به بخش کشاورزی است ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  با حساب و کتاب غذا بخورید تا چاق نشوید پرخوری نکردن مهارتی می خواهد که به خودفردبرمی گردد...

  بوی بد دهان چگونه رفع می‌شود؟ بعضی زمان‌ها می‌بینید که وقتی دارید با آدم‌ها حرف ...

  پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع لقمه: در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاها...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آنچه باید در مورد رنگ میوه‌ها بدانید تنوع رنگی میوه‌ها و سبزی‌ها فقط برای لذت بردن از تماشای آنها نیست.به گفته محققان این رنگ‌ها به ما می‌گویند کدام رنگ از میوه‌ها و سبزیجات با کدام بیماری مقابله می‌کند و مصرف آنها احتمال ابتلا به کدام بیماری‌ها را در بدن به حداقل می رساند.
جینسنگ چیست؟/ چرا اینقدر مهم شده است/جینسنگ و کاهش وزن یکی از جدیدترین خبرهای تغذیه‌ای که امروزه به گوش می‌رسد اندر خواص جینسنگ است؛ با این همه خبرهای مختلف ممکن است به این فکر بیفتید که واقعاً این جینسنگ برای چه خوب است؟ و یا این که اصلاً این جینسنگ (Ginseng) چیست؟
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
روغن زیتون خالص و مرغوب را بشناسید عضو شورای ملی زیتون، رنگ روغن زیتون خالص و مرغوب را زرد متمایل به سبز عنوان کرد و گفت: باید تلخی و تیز بودن آن، انتهای گلو را بسوزاند.