برنامه های آموزش آشپزی سیما
آشپزی با طعم زجر مخاطب


پایگاه خبری لقمه: در سه سال اخیر به مرور برنامه های آشپزی سیما جنس خود را تغییر دادند و بیشتر از مبحث آموزشی دغدغه اقتصادی پیدا کردند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، برنامه های آموزش آشپزی از جمله برنامه های مرسوم در شبکه های مختلف تلویزیونی دنیا است که بعضا طرفدارانی هم دارد و در مواردی به یک برند تبدیل می شود.


برنامه های آشپزی می تواند قالب های مختلفی داشته باشد، از آموزش حرفه ای و صرف تا شو هایی با حضور چهره ها و همینطور برگزاری مسابقات آشپزی که همه این ها اگر به شکلی درست اجرا شود می تواند مخاطب خود را پیدا کند.
آشپزی با طعم زجر مخاطب

در شبکه های تلویزیونی ایران هم در سالیان مختلف و خصوصا در قالب برنامه های خانواده یک، تصویر زندگی و پس از مدتی شبکه سه، برنامه های آموزش آشپزی رونق پیدا کرد که شاید مهمترین خروجی آن پیدایش آشپزی جوان به نام «سامان گلریز» شد که به مرور به شهرت زیادی دست پیدا کرد، برنامه هایی که عمدتا با قالب آموزش کلاسیک و با همراهی یک مجری برگزار می شد و بیشتر منوی آن غذاهای سنتی کشور بود.


پس از مدتی و به دلایل مختلف رویه معرفی و آموزش غذا دراین برنامه ها به سمت غذاهای غیر سنتی و بعضا فرنگی پیش رفت که یکی از علل آن علاقه بخشی از جامعه به یادگیری خوراک های جدید فرنگی بود که البته این اتفاق لزوما امر بدی نبود و می توانست درکنار آموزش و معرفی غذاهای متنوع و متعدد ایرانی که از اقوام و شهرهای مختلف کشور هستند، تکمیل کننده منوی غذایی خانواده های ایرانی باشد.


اما در سه سال اخیر به مرور برنامه های آشپزی سیما جنس خود را تغییر دادند و بیشتر از مبحث آموزشی دغدغه اقتصادی پیدا کردند، برنامه های مختلفی که درطول پخش مدام محصولات اسپانسر را تبلیغ می کنند و از مخاطب می خواهند که با ارسال یک پیامک پک کامل محصولات حامی مالی را که با قیمتی استثنایی ارایه شده را خریداری نمایند.


همانطور که قبلا در باب حضور و لزوم وجود حامی مالی در برنامه های صدا و سیما اشاره شده است، وجود اسپانسر در مشارکت ساخت یک برنامه آن هم در روزگار تنگ دستی رسانه ملی امر بدی نیست ولی وقتی این حضور باعث تغییر ماهیت و جنس آن برنامه شود به نوعی جای متن و حاشیه عوض شود خروجی آن اعصاب خورد مخاطب و زجر کشیدن او می شود، برنامه هایی بی رمق که با تلفیق مواد غذایی نامربوط غذاهایی عجیب و غریب طبخ می کنند و باعث زجر بیننده می شوند.


میلادنجفی

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :دیباچه

کد: 10582 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ سه شنبه ۷ دي بازدید: 86 ساعت: 9:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شیرینی ناپلئونی با رویه آناناس ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
2 اسنک اسفناج، میان وعده خون‌ساز ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
3 یک هزار قلم سموم کشاورزی بی‌کیفیت حذف شد/نظارت الکترونیک بر مزارع کشور ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۴ بهمن
4 طرز تهیه تخم مرغ با روکش پوره سیب زمینی ۱۳۹۵ پنج شنبه ۱۴ بهمن
5 طرز تهیه پاستای چیکن آلفردو در فر ۱۳۹۵ جمعه ۲۴ دي
6 دوره آموزشی مخترعان منتخب فستیوال نوآوری‌های صنعت موادغذایی برگزار شد ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۹ دي
7 طرز تهیه ژله بستنیِ پرتقالی با بیسکویت ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۵ دي
8 طرز تهیه سالاد ماکارونی با ماکارونی صدفی های بزرگ ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۵ دي
9 ابوالفضل رضوی: نمایشگاهی منحصر به فرد برگزار می کنیم/با بی عدالتی آموزشی بین شهر و روستا مواجهیم ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۳ دي
10 طرز تهیه مارشمالوهای پُف پُفی در خانه ۱۳۹۵ شنبه ۲۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  با این غذاها ماست نخورید ‌یک مشاور تغذیه گفت: برای جلوگیری از دفع آهن باید ...

  با بوی بد سیر چه کنیم؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که سیر را به خ...

  نحوه تمیز کردن اجاق گاز پایگاه خبری لقمه: روی گاز شما از جرم و غذاهای سررف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان