ویتامین K در محصولات لبنی یافت می شود


پایگاه خبری لقمه: ویتامین K از جمله مواد مغذی کمتر شناخته شده است. اما تحقیقات جدید نشان می دهد برخی انواع این ویتامین در محصولات لبنی یافت می شوند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان دانشگاه تافتس ماساچوست فعالیت دو نوع ویتامین K را در محصولات لبنی با میزان متفاوت چربی بررسی کردند و دریافتند انواع شیر، ماست و پنیر حاوی مقادیر قابل توجهی از چندین نوع ویتامین K است. میزان این ویتامین براساس محتوای چربی متفاوت است.

 

طبق باور عمومی، ویتامین K که به لخته شدن خون کمک می کند عمدتا در سبزیجات برگ سبز نظیر اسفناج، کلم پیچ و کلم بروکلی یافت می شود. در حقیقت منابع رژیمی ویتامین K به دو شکل یافت می شوند: فیلوکینون (PK یا ویتامین K۱) که به شکل گسترده ای در مواد غذایی گیاهی وجود دارند و مناکینون (MK یا ویتامین K۲) که عمدتا در محصولات حیوانی و غذاهای تخمیرشده یافت می شوند. تقریبا تمامی انواع MK در بدن از طریق باکتری های روده تولید می شوند.

 

شیوان فو، عضو ارشد تیم تحقیق، در این باره می گوید: «محصولات لبنی حاوی مقادیر جزئی PK، معروف ترین نوع ویتامین K، هستند از اینرو منبع غنی این ماده مغذی تلقی نمی شوند. اما در مورد نوع MK، ما دریافتیم که محصولات لبنی منبع رژیمی خوب ویتامین K هستند.»

 

محققان همچنین دریافتند محصولات لبنی پرچرب حاوی مقادیر قابل توجهی MK، عمدتاً به شکل MK۹، MK۱۰ و MK۱۱ هستند. این سه نوع MK حدود ۹۰ درصد کل ویتامین K موجود در مواد غذایی آزمایش شده را تشکیل دادند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10582 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد بازدید: 96 ساعت: 8:09 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رشد ۲۸ درصدی صادرات لبنیات در ۵ ماهه امسال ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
2 پیش بینی صادرات یک میلیون تن لبنیات در سال جاری ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
3 پالم از لبنیات و مواد لبنی حذف شد/راهکاری برای کاهش نمک نان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
4 بشقاب غذای سالم چیست؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
5 افزایش 20 دردصدی صادرات لبنیات ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
6 افزایش صادرات فرآورده‎های لبنی مازندران به خارج کشور ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
7 افزایش صادرات فرآورده‎های لبنی مازندران به خارج کشور ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
8 افزایش تولید و صادرات لبنیات در سال جاری ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ شهريور
9 ساماندهی صادرات صیفی و لبنیات ایران به روسیه ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
10 چه غذاهایی باعث تشدید درد صفرا می شود؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
11 معاون وزیر جهاد کشاورزی:امسال رکورد جدیدی در صادرات لبنیات ثبت می کنیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  قابل توجه کسانی که ترش می کنند اگر با این علایم روبرو هستید، هر چه سریع تر برای ...

  مصرف زیاد زرده تخم مرغ باعث سکته قلبی می‌شود لقمه: مطالعات جدید محققان کانادایی نشان داد که مصر...

  چای تقلبی چه رنگی است ؟ سولماز چوبکی، کارشناس تخصصی چای سازمان غذا و دارو ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه از سرماخوردگی پیشگیری کنیم؟ شستن دست‌ها! ویروس سرماخوردگی از طریق قطر‌ه‌های میکروسکوپی بیمار منتقل می‌شود. بیمار عطسه می‌کند و قطره‌های ریز در هوا اسپری و روی سطوح اطراف پخش می‌شوند. یا بیمار درون دست خود عطسه می‌کند و با لمس اشیاء، ویروس به همه اشیای دوروبر منتقل می‌شود.
رژیم‌های غذایی مطابق با گروه‌خونی آیا گروه‌خونی بهترین راه برای تعیین رژیم‌غذایی است؟ در این مقاله می‌خواهیم بیشتر درمورد این رژیم‌های غذایی توضیح دهیم و ببینیم آیا قادر به کم کردن وزن شما هستند یا خیر.
همه چیز درباره پیتزا؛ مهمان ایتالیایی شاید در نگاه اول، ایرانی ها مردمان بدغذایی به نظر برسند؛ چون به سختی با غذاهای ملل دیگر ارتباط برقرار می کنند. دلیل این مدعا هم به همراه بردن چند قوطی کنسرو و چند پسته غذای کنسروی در سفرهای خارجی است.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.