توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس


پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنعت لبنیات با اشاره به اهمیت توزیع شیر در مدارس گفت: باید شیر استریل در مدارس توزیع شود زیرا ماندگاری بیشتر، هزینه حمل و نقل کمتر و دسترسی راحت‌تری دارد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، اسماعیل خاتمی کارشناس صنعت لبنیات با بیان اینکه تمرکز ما در طرح شیر مدارس توزیع شیر رایگان و با کیفیت در مناطق کم برخوردار به ویژه کودکان و به خصوص دختران است، اظهار کرد: باید طرح را بزرگتر کنیم تا بتوانیم سرانه مصرف لبنیات را در کشور بالا ببریم.

 
وی ادامه داد: سرانه مصرف لبنیات در کشور حدود ۷۰ کیلو است که این سرانه توزیع نرمالی ندارد. یعنی در برخی مناطق متناسب با جغرافیا و سطح درآمد این عدد بالای ۱۰۰ کیلو است و در برخی مناطق حتی به کمتر از ۲۰ کیلو هم می‌رسد.
 
این کارشناس صنعت لبنیات در پاسخ به پایین بودن سرانه مصرف لبنیات در کشور گفت: ممکن است بخشی از پایین بودن مصرف به مسائل اقتصادی مرتبط باشد که در این بخش باید از ابزارهای کمکی استفاده کرد. یعنی حمایت‌های دولتی، خیرین، ذی النعفان اجتماعی و اقتصادی باید پای کار بیایند. بخش دیگر اما مرتبط به مسائل فرهنگی است. متاسفانه لبنیات در فرهنگ مصرف ما نیست.
 
وی افزود: در سبد خانوار حدود ۳۰ درصد را غذا تشکیل می‌دهد که سهم لبنیات در این مقدار کمتر از ۱۰ درصد است. امروزه خانواده‌ها راحت‌تر برای چیپس و پفک هزینه می‌کنند تا لبنیات.
 
خاتمی عنوان کرد: اهمیت شیر آنقدر بالا است که قابلیت جایگزینی با برخی از مواد غذایی دیگر را دارد.
 
وی در ادامه با اشاره به اهمیت توزیع شیر در مدارس گفت: باید شیر استریل در مدارس توزیع شود، زیرا ماندگاری بیشتر، هزینه حمل و نقل کمتر و دسترسی راحت‌تری دارد.  
 
این کارشناس لبنیات در پایان گفت: تاکنون تعدادی از کارخانه‌ها برای مشارکت در این طرح اعلام حضور کرده‌اند.

 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15358 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور بازدید: 1045 ساعت: 1:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۱۱ ویژگی امنیتی ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی بشناسید ۱۴۰۴ شنبه ۱۲ بهمن
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
6 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
7 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
8 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9 دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند ۱۴۰۳ چهارشنبه ۷ آذر
10 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
11 توزیع ۱۷۵۰ تُن کالای اساسی برای اربعین حسینی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای کاهش استرس چه بخوریم؟ تقریبا همه ما می دانیم نوع تغذیه روی سلامت روحی ان...

  پرتقال از عفونت های ویروسی جلوگیری می‌کند ویتامینC یکی از عوامل مهم مهارکننده سرطان است؛ به ...

  مواد قندی سطح یادگیری را بالا نمی برد دکتر ضیاء الدین مظهری با اعلام صحت نداشتن آین باور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این خوراکی ها وزن خود را کاهش دهید بیشتر ما دوست داریم وزن کم کنیم تا اندام مناسبی داشته باشیم بلکه...
اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم پایگاه خبری لقمه: زنان به رغم چالش‌های مختلف، پیشرفت‌های چشمگیری در علم داشته‌اند. زنان کشورمان نیز به طور فعالی در تحقیقات علمی مشارکت دارند و در زمینه‌هایی مانند پزشکی، مهندسی، فیزیک و... دستاوردهای قابل تحسینی داشته‌اند. عزم و انعطاف پذیری آنها منجر به پیشرفت های ارزشمندی شده که می‌تواند الهام‌بخش زنان در بسیاری از کشورهای دیگر باشد.
از بین بردن چربی های شکم،باسن و ران سلولیت اغلب در باسن و ران‌ها و البته گاهی اوقات در بازوها و شکم جا خوش می‌کند. سلولیت لکۀ تاریک بدن زنان است.
ضررهای مصرف زیاد چای سیاه نوشیدن یک فنجان چای داغ پس از یک روز پرمشغله می تواند خستگی را از تن درآورد. قرن هاست که از این نوشیدنی داغ و آرام بخش، برای آرام کردن ذهن و بدن استفاده می شود.