تولید واکسن جدید طیور با تکیه بر دانش فنی


پایگاه خبری لقمه: رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی شعبه جنوب کشور (شیراز) با اشاره به تولید واکسن اورنیتوباکتریوم راینوتراکئیال در سال جاری، گفت: این واکسن تاکنون در ایران تولید نشده و برای نخستین بار در موسسه رازی شعبه شیراز تولید خواهد شد که برای مصرف مرغداری‌های صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر محمد واد مهربان پور با اشاره به اینکه از جمله برنامه‌های امسال موسسه رازی شعبه شیراز تولید نیمه‌صنعتی واکسن اورنیتوباکتریوم راینوتراکئیال است، اظهار کرد: در حال حاضر مراحل تحقیقاتی و آزمایشگاهی تولید این واکسن به پایان رسیده است.

 

وی با اشاره به اینکه واکسن اورنیتوباکتریوم راینوتراکئیال در طیور مورد استفاده قرار می‌گیرد، افزود: اورنیتو باکتریوزیس ایجاد شده توسط باکتری اورنیتوباکتریوم راینوتراکئیال یک مشکل حاد در رشد پرندگان به‌ویژه طیور صنعتی است و در مواقعی که با سایر عوامل بیماری‌زا توأم شود، مرگ و میر افزایش یافته و خسارات اقتصادی زیادی ایجاد می‌کند.

 

رئیس موسسه رازی شعبه شیراز خاطرنشان کرد: بهترین راه برای کنترل و پیشگیری از عفونت اورنیتوباکتریوم راینوتراکئیال واکسیناسیون است، چراکه برای سودآوری یک مرغداری، واکسیناسیون نقش کلیدی در مدیریت صحیح سلامت گله محسوب می‌شود.

 

وی با اشاره به تهیه واکسن کشته روغنی علیه عفونت اورنیتوباکتریوم راینوتراکئیال با تکیه بر دانش فنی موجود در موسسه رازی شعبه شیراز، ادامه داد: بر اساس آزمایش‌های انجام شده، این واکسن در مقایسه با نمونه خارجی آن از کارایی بسیار خوبی برخوردار بوده و قابل رقابت با آن‌ها است.

 

دکتر مهربان‌پور با تاکید بر اینکه این واکسن تاکنون به کشور وارد می‌شد، اضافه کرد: این واکسن تاکنون در ایران تولید نشده و برای نخستین بار در موسسه رازی شعبه شیراز تولید خواهد شد که برای مصرف مرغداری‌های صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

بر اساس اعلام روابط عمومی موسسه رازی، وی تصریح کرد: به زودی پس از دریافت مجوزهای لازم این واکسن در موسسه رازی شعبه جنوب کشور به تولید انبوه خواهد رسید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10584 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ خرداد بازدید: 2277 ساعت: 1:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شیرمادر واکسن زده از نوزاد در مقابل کووید ۱۹ محافظت می کند ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
2 ابتلای ۱۶ برابری به سویه جدید در واکسن نزده ها ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ دي
3 افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی و بومی گزینی / ۱۶ میلیارد ریال به خرید واکسن اختصاص یافت ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
4 کارنامه یکساله وزارت بهداشت در دولت سیزدهم ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
5 بلیت فروشی بدون استعلام دوز یادآور/ سرفه کرونا در ورزشگاه آزادی ۱۴۰۱ شنبه ۲۹ مرداد
6 اعلام مصوبات جلسه ۴ تیر ستاد ملی مقابله با کرونا/ تزریق دوز چهارم واکسن ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
7 دلیل ابتلای کودکان به سویه امیکرون ۱۴۰۰ دوشنبه ۲ اسفند
8 ثبت نام ۱۲ ساله ها برای واکسن کرونا آغاز شد ۱۴۰۰ سه شنبه ۶ مهر
9 تغذیه قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا ۱۴۰۰ دوشنبه ۸ شهريور
10 تلاش برای واردات واکسن ویژه کودکان/ پیگیری واردات واکسن از منابع اروپایی ۱۴۰۰ دوشنبه ۸ شهريور
11 اگر ساختارهای اداری اصلاح نشود با تغییر افراد، مشکلی حل نخواهد شد/ برای تسریع در واکسیناسیون نیازمند واردات 80 میلیون دوز واکسن هستیم ۱۴۰۰ شنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تند غذا خوردن چاقتان می‌كند به سرعت غذا خوردن منجر به چاقی می‌شود.

  کربوهیدراتها چاق نمیکنند/ شمارش کالری اشتباه است ادعاهای ضرر چربی‌های اشباع شده برای قلب، مصرف ٥ وع...

  توت‌فرنگی، نوبرانه‌ای کم کالری توت‌فرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامین C، پتاسیم و آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.
عسل طبیعی با طعم پورشه پایگاه خبری لقمه: عسل شکوفه لیمو که شرکت "پورشه لایپزیگ" آن را به بازار عرضه کرده است، توسط ۱.۵ میلیون زنبور عسل تولید می‌شود.
کاهش وزن موفق با 10 نکته ساده شما در کم کردن وزن شکست نخواهید خورد مگر اینکه احساس ناکامی کنید.
سفره ایرانی دیگر در خانه ها جایی ندارد! مردم اعتقاداتی داشتند، «سفره» و کنار هم نشستن را مایه خوشبختی و با هم بودن را قوت قلب و باعث نزدیک شدن خانواده‌ها به هم می‌دانستند. برای سفره‌ای که پهن می‌شد و غذایی که در آن قرار می‌گرفت، احترام خاصی قائل بودند و حریم سفره را پاس می‌داشتند،اما این روزها....