تولید واکسن جدید طیور با تکیه بر دانش فنی


پایگاه خبری لقمه: رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی شعبه جنوب کشور (شیراز) با اشاره به تولید واکسن اورنیتوباکتریوم راینوتراکئیال در سال جاری، گفت: این واکسن تاکنون در ایران تولید نشده و برای نخستین بار در موسسه رازی شعبه شیراز تولید خواهد شد که برای مصرف مرغداری‌های صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر محمد واد مهربان پور با اشاره به اینکه از جمله برنامه‌های امسال موسسه رازی شعبه شیراز تولید نیمه‌صنعتی واکسن اورنیتوباکتریوم راینوتراکئیال است، اظهار کرد: در حال حاضر مراحل تحقیقاتی و آزمایشگاهی تولید این واکسن به پایان رسیده است.

 

وی با اشاره به اینکه واکسن اورنیتوباکتریوم راینوتراکئیال در طیور مورد استفاده قرار می‌گیرد، افزود: اورنیتو باکتریوزیس ایجاد شده توسط باکتری اورنیتوباکتریوم راینوتراکئیال یک مشکل حاد در رشد پرندگان به‌ویژه طیور صنعتی است و در مواقعی که با سایر عوامل بیماری‌زا توأم شود، مرگ و میر افزایش یافته و خسارات اقتصادی زیادی ایجاد می‌کند.

 

رئیس موسسه رازی شعبه شیراز خاطرنشان کرد: بهترین راه برای کنترل و پیشگیری از عفونت اورنیتوباکتریوم راینوتراکئیال واکسیناسیون است، چراکه برای سودآوری یک مرغداری، واکسیناسیون نقش کلیدی در مدیریت صحیح سلامت گله محسوب می‌شود.

 

وی با اشاره به تهیه واکسن کشته روغنی علیه عفونت اورنیتوباکتریوم راینوتراکئیال با تکیه بر دانش فنی موجود در موسسه رازی شعبه شیراز، ادامه داد: بر اساس آزمایش‌های انجام شده، این واکسن در مقایسه با نمونه خارجی آن از کارایی بسیار خوبی برخوردار بوده و قابل رقابت با آن‌ها است.

 

دکتر مهربان‌پور با تاکید بر اینکه این واکسن تاکنون به کشور وارد می‌شد، اضافه کرد: این واکسن تاکنون در ایران تولید نشده و برای نخستین بار در موسسه رازی شعبه شیراز تولید خواهد شد که برای مصرف مرغداری‌های صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

بر اساس اعلام روابط عمومی موسسه رازی، وی تصریح کرد: به زودی پس از دریافت مجوزهای لازم این واکسن در موسسه رازی شعبه جنوب کشور به تولید انبوه خواهد رسید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10584 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ خرداد بازدید: 98 ساعت: 1:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تولید ۲۶ میلیون دز واکسن تب برفکی در سال جاری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت
2 تفاوت آنفلوآنزا و سرماخوردگی ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۹ دي
3 تغذیه بیماران PKUدر مواقع اضطراری ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۱ آذر
4 واکسیناسیون رایگان طیور روستایی علیه بیماری نیوکاسل ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۳ آذر
5 تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر
6 چینی ها داروی ابولا را درست کردند! ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۳ مهر
7 خبرهای خوش وزیر بهداشت برای مردم ۱۳۹۳ شنبه ۸ شهريور
8 تولید برنج تراریخته ضد اسهال ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ آبان
9 لیمو‌ترش، پرتقال و گوجه‌فرنگی در بهبود آنفلوانزا نقش دارند ۱۳۹۲ دوشنبه ۶ آبان
10 6 راز خوراکی برای سرما نخوردن ۱۳۹۱ جمعه ۲۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  همه‌ی خانگی‌ها قابل اعتماد نیستند خرید بادمجان‌های سرخ و بسته‌بندی شده کارخانه‌ای و ...

  مزایای استفاده از گیاهان معطر در برنامه غذایی افزودن گیاهان معطر به غذاها می‌تواند به حفظ وزن طب...

  لزوم سالم‌سازی سبزیجات و میوه‌جات خام قبل از مصرف مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت نیشابو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه در دوران بارداری چاق نشویم؟ اگر وزنی بیش از آن چه پزشک توصیه کرده بود به دست آوردید، با پزشک راجع به آن صحبت کنید. در بیشتر موارد باید تا زایمان صبر کنید و پس از آن وزن اضافی را کاهش دهید.
با خوردن به جنگ چربی ها بروید اگر قصد دارید چند كیلویی لاغر شوید و در عین حال نمی‌خواهید تن به رژیم‌های سخت غذایی بدهید، این مقاله را مطالعه كنید. محققان و متخصصان تغذیه برای پاسخگویی به افرادی كه قصد لاغر شدن دارند مواد غذایی را معرفی كرده‌اند كه می تواند چربی‌های بدن را بسوزاند.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان استان گیلان یکی از استان های سرسبز شمالی ایران است که علاوه بر جاذبه های گردشگری و طبیعی فراوان آن که شهره عام و خاص شده ، غذاها، نان ها و شیرینی های محلی و سنتی این استان نیز از محبوبیت زیادی برخوردار است.