شیوه های دریافت کافی ویتامین D را بشناسید


پایگاه خبری لقمه: نورخورشید ویتامین D موردنیاز بدن را تامین می کند اما باید از خود در مقابل آسیب نور خورشید و سرطان پوست مراقبت نمایید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان  چندین شیوه را برای دریافت ویتامین D توصیه می کنند که در ادامه به آنها اشاره می شود:

 

- مصرف رژیم غذایی سرشار از ماهی چرب نظیر سالمون، خال مخالی و تن؛

 

- سایر منابع غذایی حاوی ویتامین D شامل زرده تخم مرغ، گوشت گوساله، جگر و پنیر است؛

 

- برخی نوشیدنی ها نظیر اب پرتقال و شیر با ویتامین D فرآوری شده اند؛

 

- روغن کبد ماهی کاد بیش از دو برابر میزان توصیه شده روزانه ویتامین D حاوی این ویتامین است؛

 

- در مورد مصرف مکمل ویتامین D با پزشک تان مشورت کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10654 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت بازدید: 199 ساعت: 2:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 6 هشدار قبل از گاز زدن میوه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
2 ماست یونانی چه فوایدی برای سلامتی دارد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
3 بهترین نوشیدنی ها برای تقویت سیستم ایمنی در روزهای سرد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان
4 ویتامین‌هایی که آستیگماتیسم چشم را درمان می کند ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان
5 آیاشاخص های کمبود پتاسیم را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان
6 عدم مصرف سبزیجات خطر ابتلا به 8 بیماری را افزایش می دهد ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۸ آبان
7 روزانه چه مقدار ویتامین مصرف کنیم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
8 خوراکی هایی که اسید اوریک را کاهش می دهد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
9 آیا ویتامین D در مهار سلول‌های سرطانی تاثیری دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
10 پیشگیری از سرماخوردگی با مصرف خوراکی های سرشار از زینک ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
11 میزان پایین ویتامین D در کودکان ریسک دیابت را افزایش می‌دهد ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چگونه غذایمان را اشتها آورتر کنیم؟ رنگ نارنجی هویج در کنار سرخی گوجه‌فرنگی با سبزی خی...

  غذاهای ممنوع برای خانم های باردار لقمه: سال‌های زیادی است که گفته می‌شود مصرف مقدار ...

  غذاهای مفید برای سرماخوردگی/شلغم را با پودر آویشن بخورید یک متخصص تغذیه گفت: برای دفع مخاط سرماخوردگی نوشید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟
کدام مواد غذایی ایرانی اش، بهتره؟ سال‌های زیادی است كه این عقیده در ذهن ایرانی‌ها جا افتاده که «جنس خارجی بهتر از جنس ایرانی است!» البته این موضوع فقط درمورد لباس، لوازم خانگی و... مطرح نیست و بسیاری معتقدند مواد غذایی خارجی نیز نسبت به مشابه ایرانی برتری دارند.
بــاید‌ها و نبــایدها برای مزاج‌ها دراین گزارش به توصیه‌هایی برای مزاج‌های مختلف خواهیم پرداخت.