۷ بلایی که شکر بر روی بدن می‌آورد


پایگاه خبری لقمه: یک مسئول سازمان غذا و دارو گفت: یکی از راههای موثر برای مصرف مقدار مناسب شکر توجه به نشانگای رنگی تغذیه ای بر روی برچسب فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی است که رنگ سبز بیانگر مقدار اندک، رنگ نارنجی بیانگر مقدار متوسط و رنگ قرمز بیانگر مقدار زیاد است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان غذا و دارو، سعید رضا رضایی - مسئول دبیرخانه برچسب گذاری فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: تامین غذای ایمن و سلامت محور از برنامه‌های اساسی سازمان غذا و دارو است.

 

وی افزود: این سازمان علاوه بر افزایش نظارت مستمر بر فرآیند تولید فرآورده‌های غذایی و بهداشتی و بررسی این محصولات در سطح عرضه، با هدف کاهش مخاطرات مواد غذایی برنامه کاهش کالری دریافتی از قندهای ساده که با عنوان شکر ملموس‌تر است و ارتقاء آگاهی مصرف کنندگان را در راستای سیاست‌های بخش سلامت در دستور کار قرار داده است.

 

رضایی با بیان اینکه قندهای ساده که بخش مهمی از انرژی دریافتی روزانه ما را تشکیل می‌دهند، بیان کرد: محدوده قابل قبول دریافت کربوهیدرات‌ها از 50 تا 65 درصداز کل انرژی روزانه است که بهتر است عمدتاً از کربوهیدرات‌های پیچیده فیبردار اعم از نان، برنج، حبوبات، ماکارونی، سیب زمینی و سبزی و کمتر از 10 درصد آن از شکر تامین شود، همچنین مطالعات اخیر نشان داده است که مصرف قندهای ساده طی سالهای اخیر به دلیل تغییر الگوی مصرف افزایش چشمگیری داشته است.

 

وی در ادامه عنوان کرد: شکر به منظور ایجاد طعم شیرین، بوی مناسب، افزایش انرژی، بهبود بافت و حتی نگهدارنده در غذاها استفاده می‌شود، لیکن مصرف زیاد این قبیل قندها به منظور ایجاد طعم شیرین، بوی مناسب، افزایش انرژی، بهبود بافت و حتی نگهدارنده در غذاها استفاده می‌شود.

 

رضایی مسئول دبیرخانه برچسب گذاری فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه داد: مصرف زیاد قندهای ساده با افزایش میزان تری گلیسرید یا همان چربی و کلسترول خون از عوامل مخاطره آمیز سلامت قلب و عروق است.

 

وی عنوان کرد: مصرف بی رویه مواد حاوی قندهای ساده همچنین از عامل اصلی پوسیدگی دندان، اضافه وزن، چاقی و عوارض آن مانند افزایش فشار خون، دیابت نیز می‌شود.

 

مسئول دبیرخانه برچسب گذاری فراورده‌های غذایی و اشامیدنی سازمان غذا و دارو عنوان کرد: یکی از راههای موثر برای مصرف مقدار مناسب شکر توجه به نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی برچسب فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی است. رنگ سبز بیانگر مقدار اندک، رنگ نارنجی بیانگر مقدار متوسط و رنگ قرمز بیانگر مقدار زیاد است.

 

رضایی در پایان توصیه کرد: توجه به نشانگرهای رنگی تغذیه ای راهی برای انتخاب صحیح غذا است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامت نیوز

کد: 10713 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي بازدید: 1906 ساعت: 12:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت جهانی شکر به بالاترین میزان در 12 سال گذشته رسید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
2 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
3 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
4 نرخ جدید قیمت شکر اعلام شد/ چرا افزایش قیمت اعلام رسمی نمی‌شود؟ ۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
5 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
6 کشاورزی در یک هفته/ از قیمت مرغ تا انتظارت از وزیر جدید کشاورزی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
7 واگذاری تنظیم بازار قند و شکر به بخش خصوصی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن
8 عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد
9 ۲۴ نوع نیشکر جدید در خوزستان تولید شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير
10 عرضه رب گوجه فرنگی کم شد/ اعلام قیمت مصوب قند و شکر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۳ خرداد
11 قیمت کالاهای اساسی در هفته دوم اردیبهشت ماه اعلام شد ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه افسردگی و رژیم لاغری یک رژیم سبک منجر به افسردگی نمی شود، اما تغذیه ناک...

  بهداشت و تغذیه در سفر رعایت نكات بهداشتی در همه حال لازم است؛ اما دلیل ا...

  باورهای تغذیه ای برای سرماخوردگی شما وقتی سرما می خورید چه کار می کنید؟ خودتان را گ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت