کره در کنار چلوکباب از نظر ارزش تغذیه ای صحیح است؟


پایگاه خبری لقمه: کارشناس اداره کل نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: قرار دادن کره در کنار غذاهایی مثل چلوکباب از نظر ارزش تغذیه ای رفتار صحیحی نیست و برای سلامتی مضر است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهندس زهره پوراحمدی در پاسخ به این سئوال که آیا قرار دادن کره یا مارگارین در کنار غذاهایی مثل چلوکباب از نظر ارزش تغذیه ای رفتار صحیحی است، اظهار داشت: از نظر ارزش تغذیه ای کره و مارگارین بسیار متفاوت هستند به عبارتی مارگارین که به اصطلاح کره گیاهی گفته می شود، در واقع کره نیست و از ترکیب روغن های گیاهی که اسید چرب اشباع بالایی دارند بدست می آید.

 

وی ادامه داد: حاوی افزودنی هایی مثل امولسیفایر، آنتی اکسدان ها و طعم دهنده های سنتتیک هستند.البته کره نیز دارای اسیدهای چرب اشباع می باشد ولیکن چون طبیعی و حاوی برخی ریز مغذی ها می باشد و همچنین فاقد مواد افزودنی فوق الذکر می باشد دارای ارزش تغذیه ای بیشتری نسبت به مارگارین می باشد و در مجموع ترکیب اسیدهای چرب آن از برخی مارگارین ها بهتر است.

 

وی گفت: گوشت های قرمز دارای چربی های نامطلوب مثل اسیدهای چرب اشباع و کلسترول می باشد و همچنین دارای پروتئین هستند که وقتی در مجاورت آتش و دود قرار می گیرند احتمال ایجاد ترکیبات مضر برای سلامتی وجود دارد. حال اگر در کنار این موارد حاصل از دریافت گوشت های کبابی، مارگارین و یا کره هم اضافه شود تقریباً اثر هم افزایی دارند و بدن با دریافت بالایی از مواد مضر و چربی های نامطلوب  مواجه می شود در نتیجه چربی خون افزایش یافته و ممکن است سلامتی به خطر افتد و به این ترتیب غذایی که می تواند باعث سلامتی شود تبدیل به غذایی می شود که برای قلب و عروق مضر و بدن مستعد  سایربیماری های مرتبط  می گردد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10718 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ خرداد بازدید: 2815 ساعت: 12:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
10 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
11 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که می‌خوریم! با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...

  دلایل شایع احساس گرسنگی همیشگی پایگاه خبری لقمه: چندین محرک برای گرسنگی وجود دارن...

  توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از گرمازدگی کارشناس تغذیه معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاهش نرخ رشد نقدینگی به تنهایی برای مهار تورم کافی نیست/ لزوم اجرای سیاست های تثبیت پایگاه خبری لقمه: عدم کاهش چشم گیر تورم با توجه به موفقیت دولت سیزدهم در نزولی کردن روند رشد نقدینگی، نشان می دهد نوسانات نرخ ارز نقش غیر قابل انکاری را در جهش های تورمی ایفا می کند و مهار پایدار تورم مستلزم اعمال و اجرای سیاست های تثبیتی به صورت کامل است.
کدام سیب‌زمینی‌ها سمی هستند؟ سیب‌زمینی یکی از صیفی‌جاتی است که ضمن دارا بودن مواد مغذی مورد نیاز بدن، به طور طبیعی درصدی مواد سمی به نام سولانین در پوست و زیر پوست آن وجود دارد.
فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون پایگاه خبری لقمه: پس از انتخاب مقصد سفر، در کنار خرید بلیط، اولین کاری که باید انجام دهید، رزرو هتل است. البته انتخاب هتل نیاز به دقت و زمان کافی دارد؛ چراکه محل اقامت در کیفیت سفر تاثیر زیادی می‌گذارد.
روغن زیتون خالص و مرغوب را بشناسید عضو شورای ملی زیتون، رنگ روغن زیتون خالص و مرغوب را زرد متمایل به سبز عنوان کرد و گفت: باید تلخی و تیز بودن آن، انتهای گلو را بسوزاند.