مفیدترین ادویه ها که باید آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانیم


پایگاه خبری لقمه: ادویه جات نقش مهمی را در غذاهای روزانه ما ایفا می کنند. اکثر افراد فقط به خاطر طعم دهی این مواد به غذا از آن استفاده می کنند و توجه چندانی به فواید و مضرات آنها ندارند ، در ادامه در رابطه با نقش مثبت این مواد صحبت خواهیم کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بالا بردن سرعت سوخت و ساز بدن، مبارزه با گرسنگی و افزایش طعم و مزه غذا، فقط چند مورد از معجزات ادویه هاست، این فواید در فصول سرد سال بیشتر هم می شود. ما به شما می گوییم که چرا باید در این فصل غذاهایتان را پر از ادویه کنید.ادویه دارکردن مواد غذایی، عطر و طعم طبیعی به آنها می بخشد، که باعث کاهش مقدار چربی و نمکی می شود که شما نیاز دارید برای خوشمزه و دلچسب کردن غذا به آن بزنید.

 

یکی از روشهای کنترل وزن، کاهش نمک در رژیم غذایی است. نمک موجب احتباس آب در بدن شده و وزن را بالا می برد. با استفاده از ادویه به جای نمک، مصرف آن را کم کرده و علاوه بر کاهش وزن با کاهش فشار خون به سلامت قلبی خود نیز کمک می کنید.

 

همچنین، یک مطالعه نشان داد که ادویه جات غنی از آنتی اکسیدان مانند دارچین، فلفل قرمز و… سوخت و ساز را بالا برده و می توانند منجر به سوزاندن چربی در بدن شده و مانع تجمع چربی اضافی در بدن می شوند. ادویه جات با ایجاد احساس سیری میل شدید به غذا را کنترل و ظاهر و طعم غذا را بهتر می کنند. غذاهای خوشمزه و با ظاهر خوب احساس رضایت خاطر بیشتری ایجاد می کنند. اگر غذا رضایتبخش نباشد، احتمال پرخوری در شما افزایش می یابد.

 

عادت کنید به خوراکی ها و میان وعده هایی که قبلا درست می کردید ادویه اضافه کنید. مثلا اگر می خواهید رنگ سبز بد سوپ عدس را تغییر دهید، به آن زردچوبه اضافه کنید تا زرد شود.اگر می خواهید مزه خوراک مرغ شیرین خود را تغییر دهید کمی فلفل به آن اضافه کنید و…۹ ادویه زیر می توانند به کاهش وزن کمک کرده و عطر و طعم طبیعی را به غذای شما اضافه کند:

 

جینسینگ

 

برخی از انواع جینسینگ می تواند سوخت و ساز بدن را ازیاد کرده و انرژی را افزایش دهد. با توجه به تحقیق دانشگاه مریلند جینسینگ Panax به طور خاص دارای خواص کاهش وزن است.

 

فلفل قرمز

 

فلفل قرمز با عنصر اصلی خود یعنی، کپسایسین، بدن را گرم کرده و به سوزاندن چربی کمک و اشتها را سرکوب می کند. همچنین با توجه به پژوهش های انجام شده در دانشگاه پاردو، با افزایش سوخت و ساز بدن، سبب می شود بدن کالری بیشتری بسوزاند.

 

دارچین

 

دارچین قند خون و کلسترول LDL (نوع بد) را کاهش می دهد. مطالعات نشان می دهد که این ماده می تواند سوخت و ساز بدن و سطح انسولین را افزایش دهد و این یعنی کاهش احتمال ابتلا به دیابت. برای ایجاد طعم شیرینی از دارچین استفاده کنید.

 

فلفل سیاه

 

این ادویه محبوب خانواده ها می تواند سوخت و ساز بدن را از طریق ماده اصلی آن، یعنی پپرین افزایش دهد. فلفل سیاه نه تنها به بهبود هضم غذا کمک می کند بلکه موجب افزایش سرعت سوزاندن چربی نیز می گردد. بر اساس تحقیق دانشگاه اوکلاهما، در واقع، فلفل سیاه می تواند به طور بالقوه به اندازه راه رفتن به مدت ۲۰ دقیقه، کالری بسوزاند.

 

خردل

 

خردل در واقع یک ماده عالی برای کاهش وزن است. محققان موسسه پلی تکنیک دانشگاه آکسفورد انگلستان می گویند که یک قاشق چایخوری می تواند سرعت متابولیسم را تقریبا ۲۵درصد افزایش دهد.

 

زردچوبه

 

زردچوبه، این ادویه نارنجی روشن، به شکستن چربی و به تنظیم متابولیسم بدن کمک می کند. با توجه به تحقیقات دانشگاه کلمبیا زردچوبه همچنین در کاهش خطر ابتلا به دیابت موثر است.

 

زنجبیل

 

مطالعات نشان می دهند که زنجبیل می تواند اشتهارا سرکوب کرده و به هضم غذا کمک کند، سموم را از بدن خارج کرده و با بالا بردن درجه حرارت بدن به افزایش متابولیسم منجر شود. چه کسی می دانست که زنجبیل این همه قدرت دارد؟

 

هل

 

هل موجب افزایش متابولیسم و کاهش چربی اشباع شده می گردد. همچنین می تواند به هضم سالم غذا کمک کند.

 

زیره

 

زیره ضمن اینکه به مراحل هضم غذا و تولید انرژی کمک می کند، سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می کند. با توجه به برخی از پژوهش ها همچنین ممکن است برای کسانی که مبتلا به آسم، ورم مفاصل، بیماری های کلیه و سرطان روده بزرگ هستند نیز مفید باشد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 10807 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن بازدید: 2308 ساعت: 9:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رژیم غذایی که به بهبود آلزایمر کمک می کند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۶ مهر
2 ۱۰ تا ۱۵ درصد ایرانی‌ها سنگ کلیه دارند/ توصیه متخصص تغذیه و رژیم درمانی ۱۴۰۱ شنبه ۲ مهر
3 مروری بر ۳۰ خاصیت بی نظیر خربزه/مصلح خربزه چیست ؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۴ مرداد
4 خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی ۱۴۰۱ شنبه ۱۱ تير
5 رژیم کتوژنیک چیست/ همه چیز درباره این رژیم غذایی ۱۴۰۱ دوشنبه ۶ تير
6 فواید رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری از سرطان‌ها ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
7 چرا شبرخشک های رژیمی از کمرگ ترخیص نشده بودند ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۲ ارديبهشت
8 فواید و مضرات پروتئین برای بدن ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۸ فروردين
9 رابطه مستقیم کاهش مصرف کالری و افزایش طول عمر ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۴ بهمن
10 برخی خواص روغن زیتون که از آنها مطلع نیستید ۱۴۰۰ جمعه ۲۴ دي
11 کمک چای سبز و کاکائو به طول عمر ۱۴۰۰ شنبه ۲۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بهترین روش پخت ماهی هدف از خوردن ماهی چیست و چرا مصرف حداقل 2 وعده گوش...

  این پنج ماده غذایی عمر شما را طولانی می کند پایگاه خبری لقمه: نتایج تحقیق محققان چینی نشان داد...

  غذاهایی که از ریزش موها جلوگیری می کند‎ برای برخی افراد ریزش موها به دلیل ژنتیکی بودن این ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه های دارای کالری منفی کدامند؟ بعضی از میوه ها قند دارند و باعث چاقی می شوند، بعضی دیگر بر عکس لاغر می کنند اما تا کنون درباره میوه هایی که چربی را بسوزانند شنیده بودید؟ آیا این میوه ها را می شناسید؟
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
این سبزی ها را در فصل بهار زیاد بخورید هر فصلی سبزیجات ویژه خود را دارد. گرچه زمستان تمام شده و روزهای زیبای بهار فرا رسیده اما لازم است تا بدن را از نظر ویتامین ها و آنتی اكسیدان ها تقویت كرد و برای روزهای گرم آینده نیروی تازه ای گرفت.
راهنمای خرید عسل در خوانسار پایگاه خبری لقمه: عسل یکی از محبوب ترین مواد غذایی طبیعی در طول تاریخ است که نه تنها مصرف خوراکی که در پزشکی وصنعت هم کاربرد داشته است.