تعریف و اثرات اختلالات خوردن


پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته ای از اختلالات روانی بشمار میروند,که بیشترین میزان مرگ و میر را در بین بیماری های روانی به خود اختصاص میدهند .

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اختلالات خوردن به سه دسته ی اصلی تقسیم میشوند :

 

1.بی اشتهایی عصبی : نوعی اختلال روانی میباشد که درآن افراد از خوردن غذا با وجود گرسنگی امتناع میکنند .

Anorexia nervosa  

 

2.پرخوری عصبی: شامل بلع مقادیر فراوانی غذا و احساس فقدان کنترل میباشد 

Bulimia nervosa 

 

3.پرخوری تصریح نشده : افراد مبتلا به این اختلال هم مشکلاتی در تصور نادرست از شکل بدن خود دارند . 

Binge eating

 

اثرات آنورکسیا:

کاهش فشارخون-آریتمی های قلبی –کم خونی ناشی از سوتغذیه-آمنوره(قطع قاعدگی)-کاهش سطوح هورمون استروژن و به دنبال آن پوکی استخوان-کاهش درجه حرارت بدن-یبوست- نفخ -تداخلات آب و الکترولیت بدن-ادم-اختلالات مغزی-نارسایی کلیه ها-آتروفی (کاهش سایز) سینه و باسن در زنان-سیانوز(کبودی)-اختلال رشد در نوجوانان-ورم و درد مفاصل-گرفتگی های ماهیچه ای –افزایش میزان سقط جنین یا نازایی زنان- پریشانی ذهنی –بد خلقی-احتمال افسردگی بعد از زایمان نیز افزایش می یابد.

 

اثرات بولیمیا :

اثرات مغزی مانند افسردگی,گیجی,پریشانی و عدم تمرکز-کاهش میزان اعتماد به نفس-زخم گونه ها و احتمال آماس غدد زیر زبانی –مشکلات دهان و دندان و عفونت های لثه و حساسیت دندان ها به سرما و یا گرما-ضعف و خستگی ماهیچه ها –آنمی-زخم معده-نارسایی قلبی و کاهش ضربان قلب-دهیدراسیون و اختلال الکترولیت ها-اسهال و یبوست-کرامپ روده-اختلال چرخه ی قاعدگی-خشکی شدید پوست و زخم انگشتان دست –صداهای سوفل یا مرمرقلب -کاشکسی عضلانی –اختلال غدد درون ریز و بیماری های همراه آن مانند آدیسون و سایر اختلالات غده ی تیرویید-احتمال سیستیک فیبروزیس-سارکوییدوزیس-

 

ارزیابی آزمایشگاهی  مخصوص 

 

افزایش سطوح کلسترول خون

هیپوکالمی,هیپوکلسمی,کاهش منیزیم خون

کم کاری تیرویید و اختلال در سطوح T3, T4 ,TSH (هورمون های تیروییدی)

افزایش سطح اوره 

کاهش میزان GFR (فیلتراسیون کلیه)

کاهش میزان هموگلوبین و هماتوکریت 

 

تهیه و تنظیم : آیدا ضیف الدینی 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 10810 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند بازدید: 1883 ساعت: 9:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
2 آیا زنجیره تامین موادغذایی تهدید می شود؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ ارديبهشت
3 پرخوری عصبی را بشناسیم ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
4 کمبود ویتامین D در دوران بارداری چه تاثیری بر جنین دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
5 10 توصیه تغذیه پس از سکته مغزی ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
6 جامع ترین راهنمای تغذیه ای برای بیماران اچ آی وی مثبت! ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
7 ترک سیگار با مصرف 7 مواد غذایی ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
8 آیا چاقی زنان یکی از عوامل بروز ناباروری است؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
9 ۳۰۰میلیون انسان افسرده در جهان/ اهمیت سلامت روان ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
10 آیا نوشیدن سرکه سیب بی خطر است؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
11 پیشگیری از اختلالات مغزی با مصرف کافئین ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  باز هم بشنوید از خطرات اضافه وزن! تحقیقات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد نوجوانانی ک...

  حرارت،خواص ماهی را کم نمی‌کند؟ ماهی جزو خوراکی‌‌هایی است که برای مصرف، حتما به پخ...

  دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نرم کننده‌های طبیعی پوست را بشناسید همه ما دوست داریم پوستی جوان و شاداب داشته باشیم بدون این که ماده شیمیایی به پوست مان بزنیم. استفاده از روغن های طبیعی برای درمان، خوشبو کردن و شادابی پوست پیشینه ای طولانی دارد.
آشنایی با ترشی های هیجان انگیز/ 1 قبول است كه زندگی‌ها مدرن بی‌حس و حال شده است اما هنوز هم پاییز و زمستان برای خیلی‌ها یعنی فصل ترشی و شور انداختن و مربا و مارمالاد پختن! فقط ترشی‌خورها می‌دانند غذا خوردن به عشق «ترشی» یعنی چه!
نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد پایگاه خبری لقمه: نخستین همایش «ایران و گردشگری خوراک در سده نو» صبح دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ در سالن خلیج فارس پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد.
عصرانه‌ای برای لاغر شدن مصرف میان‌وعده‌های حاوی پروتئین و سویا به عنوان عصرانه، احساس گرسنگی را به تاخیر انداخته و به مقابله با چاقی کمک می‌کند.