صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
واریز یارانه یلدایی صحت ندارد
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست
از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد
مسمومیت دهها فیلیپینی با خوردن لاکپشت در حال انقراض
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی
ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی
خوراکهای محلی چگونه فراموش نشوند؟
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
اخبار سلامت
>
خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی
خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی
پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: قطع مصرف نان و برنج در مبتلایان به دیابت اقدامی نادرست است و حتی امکان دارد اختلالات و عوارض ناشی از دیابت تشدید شود.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، احمد اسماعیل زاده، با بیان این مطلب که دیابت یک اختلال متابولیک است، عنوان کرد: اختلال در متابولیسم گلوکز یا قند، عملاً همه اندامها و دستگاههای بدن را درگیر میکند. البته به دلایل مختلف، بعضی قسمتهای بدن مثل کلیه یا دستگاه قلب و عروق، بیشتر تحت تأثیر این اختلال قرار میگیرند.
وی ادامه داد: در رژیم غذایی اکثر قریب به اتفاق مردم، بخش عمدهای از انرژی از کربوهیدرات تأمین میشود و نان و برنج به عنوان منبع غنی از کربوهیدرات محسوب میشود اما بعضی مبتلایان به بیماری دیابت، به منظور کاهش قندخون و کنترل بیماری خود، مصرف نان و برنج را به شدت کم و یا حتی قطع میکنند.
اسماعیل زاده گفت: بر اساس راهنماهای بالینی و تغذیهای درمان دیابت، بین افراد سالم و مبتلایان به دیابت از نظر مقدار مناسب کربوهیدرات در رژیم غذایی، تفاوتی وجود ندارد. هر چند که توصیه میشود بخش عمده کربوهیدرات از انواع کربوهیدراتهای پیچیده تأمین شود و مصرف قندهای ساده و شیرینیها تا حد ممکن محدود شود.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: بیماران دیابتی با توجه به برنامه کلی درمانی (شامل داروهای تجویز شده) باید مقدار دریافت کربوهیدرات را در وعدهها و میان وعدههای غذایی تنظیم کنند.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15316
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
بازدید:
497
ساعت:
1:49 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید
۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
3
استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
4
آیا چاقی و اضافه وزن دیابت میآورد؟
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
5
مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد
۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
6
رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
7
رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین
۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
8
قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد
۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
9
افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۶ مرداد
10
خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
با ذرت به جنگ با کم خونی بروید
متخصصان تغذیه میگویند ذرت به دلیل اینکه غنی از ری...
سردرد با این خوراكیها
برای خیلی از كسانی كه سردردهای مداوم یا میگرن دارن...
مسواک بزنید تا عقلتان زایل نشود!
پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج یک تحقیق جدید، از ارتب...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آزاده نامداری کدام غذاها را بیشتر دوست داشت؟
پایگاه خبری لقمه: آزاده نامداری ضمن تاکید بر علاقه اش به غذاهای سنتی و آشپزی، به سخت تر بودن خنه داری نسبت به مجری گری ازعان داشت.
14 روش برای خوشطمع کردن غذاها
آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه میآورد و دستپخت خوبش را خوبتر میکند.
بهترین و بدترین مواد غذایی برای مفاصل شما
بیماری آرتروز انواع مختلفی دارد؛ اما برخی از نشانهها و علائم در همه انواع این بیماری مشترک هستند؛ از جمله علائم مشترک انواع آرتروز میتوان التهاب، سفتی، خشكی و درد در مفاصل نام برد.
آیا ماست هم خراب میشود؟
ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا میکند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایدهای هم به بدن نمیرساند. از ماست ترششده میتوان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است