بوته‌ کنی کرفس درچهارمحال وبختیاری ممنوع است


پایگاه خبری لقمه: محمدی مقدم مدیرکل حفاظت منابع طبیعی چهارمحال وبختیاری گفت:‌این ممنوعیت برای مراقبت کرفس کوهی بعنوان گونه گیاهی کمیاب و کمک به ذخیره ژنتیکی تا پایان تابستان اعمال می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدی مقدم با اشاره به اینکه دامنه های زاگرس درچهارمحال وبختیاری مهمترین رویشگاه این گونه گیاهی است،افزود:باتوجه به تخریب وسیع گونه نادر و مرتعی کرفس ازسوی سودجویان در سالهای گذشته،‌بامتخلفین این امربرخوردجدی می شود.

 

وی بوته کنی، مشارکت درامرانتقال وتوزیع گونه مرتعی کرفس راتخلف های مشهود در این زمینه برشمرد و گفت: براساس قانون مجازات اسلامی و بهره برداری از جنگلها و مراتع، هرنوع عملیات تخریب منابع طبیعی ویاحمل غیرمجازگیاه کرفس کوهی جرم است و با مرتکبین برخورد خواهد شد.

 

محمدی مقدم با اشاره به خریدتضمینی وکاشت بذر کرفس درمناطق کوهستانی این استان با مشارکت بهره برداران گفت: کرفس کوهی از بالاترین ارتفاعات و مناطق صعب العبور چهارمحال و بختیاری برداشت می‌شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :میزان

کد: 10937 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۶ فروردين بازدید: 2305 ساعت: 8:41 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «زرشک» ضدعفونی‌کننده دستگاه گوارش ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رنگ و اسانس می‌خوریم یا چای طبیعی؟ رییس سازمان چای که به گفته خودش تا به حال چای خارج...

  بر اساس گروه خونی‌تان غذا بخورید تحقیقات نشان داده افرادی که گروه‌های خونی مشابه دا...

  سوپ و آش؛ غذایی کامل برای سرماخوردگی یک متخصص تغذیه با تاکید براینکه مواد مغذی از دست ر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی درباره‌ی غذاهای مانده غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد. به همین دلیل لازم است تا جای ممکن غذای هر روز در همان روز پخته و تازه مصرف شود.
230هزار تومان برای یک شام دو نفره‌ در تهران! این روزها رفتن به رستوران‌های لوکس به یک جاذبه‌ی گردشگری در تهران تبدیل شده و مردم تلاش می‌کنند، برای یک‌بار هم که شده، به رستورانی بروند که برای خودش اسم و رسمی دارد.
تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.