8 ماده غذایی برای افزایش وزن در نوزادان و کودکان نوپا


پایگاه خبری لقمه: یکی از نگرانی های اصلی مادران کم بودن وزن نوزاد و یا کودک نو پای خود است. حقیقت این است که اگر یک نوزاد سالم باشد و تغذیه خوبی داشته باشد به هیچ وجه جای نگرانی نیست ، اما اگر نگران کمبود وزن فرزند خود هستید، با غذاهای پر کالری و مغذی می توا نید وزن بچه ر ا افزایش دهید

شیر مادر، یا شیر کامل

 

 

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، شیر مادر برای تغذیه کودک بسیار عالی است. نوزادان و کودکان نوپا نیاز به  چربی در رژیم غذایی خود دارند ، و برای این منظور باید   مصرف  شیر را در برنامه غذایی خود داشته باشند

شیر پرچرب حتما وزن کودک را افزایش خواهد داد. شیر سرشار از کلسیم  و پر  کالری است. اگر  به کودک بیش از یک سال  هر روز صبح ، یک لیوان شیر پرچرب بدهید چاق خواهد شد

 

خامه ماست

خامه  ماست ، غذای خوبی برای افزایش وزن کودک  است.اگر کودک ماست میوه ای دوست دارد آن را با میوه ها مخلوط کرده و اسموتی درست کنید خطری برای کودک ندارد ولی از ماستهای میوه ای بیرون استفاده نکنید چون سرشار از مواد قندی هستند که برای کودک خوب نیست

 

موز

موز را می توان به نوزادان پس از ۶ ماهگی  داد. سرشار از فیبر، پتاسیم، و ویتامین C و B۶ است. موز  انرژی دهنده و مغذی است. موز را پوره کرده  پس از هشت ماهگی به کودک بدهید، می توانید آنها را ساده یا با کوکتل های شیری مخلوط کنید

 

ارزن

 یکی از بهترین مواد غذایی برای افزایش وزن در کودکان است. این دانه غنی از فیبر ، پروتئین، و ویتامین های B۱، B۲ و B۶ است.آن را در فرنی کودک ریخته و به او بدهید

 

کره بادام زمینی

کره بادام زمینی یکی از مواد غذایی بسیار عالی برای افزایش وزن است. اگر کودک  بیش از یک سال  دارد،  می توانید یک قاشق چای خوری کره بادام زمینی بر روی یک تکه نان مالیده و بدهید بخورد

 

تخم مرغ

پس از ۸ ماهگی به کودک تخم مرغ بدهید در ابتدا،  فقط باید  زرده بدهید. سفیده تخم مرغ را می توان بعدا به عنوان پروتئین  بدهید. سفیده در برخی از کودکان ممکن است ایجاد آلرژی کند. سفیده تخم مرغ یک منبع عالی پروتئین، و زرده تخم مرغ سرشار از روی و ویتامین A، D، E و B۱۲ هستند.

 

 

سیب زمینی شیرین

سیب زمینی شیرین  به نوزادان پس از شش ماهگی بدهید.  دارای  فیبر و یک منبع غنی از منیزیم، پتاسیم، ویتامین A، B۶ و C است. به کودک به صورت پوره بدهید

 

 

آوکادو

شما می توانید آوکادو  را به کودک  پس از شش ماهگی بدهید . آوکادو غنی از فیبر  است و چربیهای سالم دارد. اگر برای اولین بار استفاده میکنید به صورت  پوره استفاده شود، و پس از یک سال، شما می توانید آنها را با کوکتل های شیری  مخلوط  کنید.

 

ترجمه مجله پزشکی دکتر سلام 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :hiDoctor.ir

کد: 10969 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين بازدید: 1803 ساعت: 10:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آنچیلادا غذای فوری مکزیکی ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
2 میوه‌هایی موثر بر کاهش چین و چروک پوست ۱۳۹۱ يکشنبه ۳ دي
3 غذاهای کاهش دهنده استرس ۱۳۹۱ شنبه ۲۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بارداری زمان مناسبی برای رژیم لاغری نیست بسیاری از خانم‌ها به ویژه آنهایی که چند قلو باردار...

  10 ماده خوراکی برای درمان آنفولانزا در خانه برخی از مواد غذایی و خوراکی هایی که در درمان آنفول...

  تقلبات رایج در تولید آب لیمو آب لیمو ترش به دلیل سرشار بودن از ویتامین c و طعم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراکی‌های ضد استرس را بشناسید پایگاه خبری لقمه: «غذای راحت»،«غذای آرام بخش»؛ آیا با این دو اصطلاح آشنا هستید؟ فکر می کنید میان این دو نوع غذا چه تفاوتی وجود دارد؟کدام یک می تواند قدری از استرس ها و تشویش های زندگی امروز را کم کند؟
خوراکی های مضر برای دندان در ایام عید مسلما هیچ کدام از ما دوست نداریم هر شش ماه یکبار به دندانپژشکی برویم. اما معاینه های دندانپزشکی به بدی درد دندان و تحمل هزینه های بالای پر کردن یا عصب کشی نیستند. در کنار این معاینات باید در تغذیه خود نیز سلامت دندان هایمان را در نظر داشته باشیم.
پیشگیری از سرطان لوزالمعده با مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم پایگاه خبری لقمه: طبق یافته اخیر محققان، مصرف روزانه منیزیم در پیشگیری از ابتلا به سرطان لوزالمعده مفید است.
دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر که تا ۲۴ سال تحت نظر بودند، نشان می‌دهد کسانی که چربی رژیم غذایی خود را از گیاهان در مقایسه با حیوانات دریافت کرده‌اند، با احتمال مرگ بسیار کمتری روبرو بودند.