آنچیلادا غذای فوری مکزیکی


پایگاه خبری لقمه: آشپزی که آوکادو، پنیر و ترتیل ها را به طور منظم استفاده می کند، به این معنی است که شما یک آشپزی خوب را تجربه کرده اید. دستور العمل های مکزیکی نیز دارای ادویه، گیاهان و طعم های تازه و مختلف است و آنها به اندازه کافی متنوع هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، آنچیلادا یه غذای مکزیکیه که در اون نان ترتیلا رو با موادی مثل گوشت، پنیر، لوبیا و سبزیجات پر می کنن و روی اون سس چیلی می‌ریزن. در اینجا یه دستور آنچیلادای سریع که با مرغ بریانی آماده میشه رو داریم.

آنچیلادا؛ غذای فوری مکزیکی
 
مواد لازم:
 
گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
فلفل چیلی سبز۳ عدد
پیازچه ۲ عدد
فلفل هالوپینو ۱ عدد
گشنیز ۱/۲ پیمانه
لیمو ۱ عدد
نمک به میزان لازم
مرغ ۱ عدد
پنیر چدار ۲ پیمانه
خامه ترش ۱ پیمانه
پیاز قرمز ۱/۲ عدد کوچک
فلفل سیاه به میزان لازم
نان ترتیلا ۶ عدد
 
 
آماده کردن مواد برای تهیه آنچیلادا فوری:
 
1- گوجه‌فرنگی‌ها رو خرد کنید و دانه‌هاشون رو جدا کنید.
2- دانه‌های فلفل‌های چیلی و فلفل هالوپینو رو جدا کنید و بعد اون‌ها رو ریز خرد کنید.
3- پیازچه رو ریز خرد کنید. از قسمت‌های سفید و سبز کمرنگ پیازچه استفاده کنید.
4- برگ‌های گشنیز رو ریز خرد کنید.
5- از یک عدد مرغ بریانی استفاده کنید. گوشت مرغ رو جدا کرده و ریش ریش کنید.
6- پنیر چدار رو رنده کنید.
7- به جای خامه ترش می تونید از ترکیب ۱ پیمانه ماست با ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین استفاده کنید.
8- پیاز رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
 
طرز تهیه:
 
1-برای تهیه سالسا، گوجه‌فرنگی، فلفل چیلی، پیازچه، فلفل هالوپینو، گشنیز و آبلیمو رو با هم ترکیب کنید. کمی نمک به اون ها اضافه کنید.
    از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. قالب ۲۳ در ۳۳ سانتی‌متری رو با روغن چرب کنید.
 
2-مرغ ریش ریش‌شده رو در کاسه بزرگی بریزید. نصف پنیر چدار، خامه ترش و پیاز رو با اون ترکیب کنید. به اون‌ها مقداری نمک و فلفل سیاه بزنید. مواد رو خوب با هم ترکیب کنید.
 
3-نان‌های ترتیلا رو روس سطح کار بذارید. حدود ۱ پیمانه از ترکیب مرغ رو در وسط هر نان بذارید و بعد نان‌ها رو رول کنید. رول‌های نان رو در قالب بچینید (قسمت باز نان رو به پایین باشد).
 
4-سالسا رو روی ترتیلاها بریزید و روی قالب رو با فویل آلومینیومی بپوشونید. آنچیلاداها رو برای حدود ۴۰ دقیقه در فر بپزید.
 
5-فویل رو بردارید و ۱ پیمانه پنیر چدار باقیمانده رو روی آنچیلاداها بریزید و اون‌ها رو دوباره برای حدود ۵ تا ۸ دقیقه تا پنیر آب بشه در فر بذارید. آنچیلاداها رو گرم سرو کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :آشپزباشی

کد: 11995 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر بازدید: 2433 ساعت: 3:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سالسا و چیپس ترتیلا ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
2 ترتیلای سبزیجات ۱۳۹۰ دوشنبه ۸ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب کرفس از فشارخون بالا پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  مواد غذایی خواب آور را بشناسید خوردن غذاهای بخصوص و یا ترکیبی از غذاها در وعده شا...

  آیا می دانید مهمترین وعده غذایی چیست؟ به طور کلی در شبانه روز سه وعده غذا می خوریم (صبحا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه می‌شود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»
حالا، اگر جرأت دارید پفک بخورید! پفک با کمی ماست موسیر، عصرانه خوشمزه‌ای برای یک عصر خواب‌آلود پاییزی، درست قبل از شروع نوشتن مشق‌های تمام نشدنی است، اما مصرف این خوراکی خوشمزه را باید محدود کرد، می‌دانید چرا؟ ادامه‌ی مطلب را بخوانید.
جنین و نوزاد هم آجیل دوست دارند؟ برای بسیاری از زنان باردار و مادران جوان این سوال مطرح است که مصرف آجیل در دوران بارداری و شیردهی چه تاثیراتی بر سلامت آن‌ها خواهد داشت.
این سبزیجات را در یخچال نگه ندارید نگهداری مواد غذایی در یخچال برای تمام فصول یک عادت خانه داران است اما این کار می تواندبرای برخی از سبزیجات مضر باشد.