فواید انار برای پوست


پایگاه خبری لقمه: از مزیت های انار برای پوست خود استفاده کنید انار فواید بسیاری برای تندرستی بدن دارد که بارها در این مورد گفته شده است ولی برای پوست فواید بیشتری دارد چون آنتی اکسیدان زیادی دارد پوست را جوان می کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، انار فواید بسیاری برای تندرستی بدن دارد که بارها در این مورد گفته شده است ولی برای پوست فواید بیشتری دارد  چون آنتی اکسیدان زیادی دارد  پوست را جوان می کند.

 

در این مقاله به اثرات مهم این میوه در تغذیه و سلامت پوست اشاره می شود:

آنتی اکسیدان قدرتمند:

تغذیه مناسب پوست برای مقابله با یکی از بزرگترین علل پیری پوست، یعنی رادیکال های آزاد، بسیار حیاتی است. و میوه انار به خاطر داشتن خواص آنتی اکسیدانی قوی یکی از شناخته شده ترین میوه هاست.

 

(رادیکال های آزاد بر اثر مواجهه بدن با انواع مواد شیمیایی و اشعه های مضر یونیزان ایجاد می شود و نقش عمده ای در آسیب های سلولی و صدمات مولکول های حیاتی DNA دارد. نقش اصلی مواد آنتی اکسیدان در داخل سلول ها از بین بردن این رادیکال های آزاد می باشد.)

 

تکثیر سلولی:

مزایای انار به داشتن خواص ضد التهابی و داشتن اسیدهای چرب ضروری و خواص آنتی اکسیدانی خلاصه نمی شود. بلکه نشان داده شده که با اثر بر تحریک سلول های پوستی کراتینوسیت، موجب تحریک تکثیر این سلول ها می شود و این اثرات، انار را به یک ماده ضد پیری فوق العاده تبدیل می کند.

 

اثرات ضد پیری:

لایه خارجی پوست، یعنی درم، حاوی مولکول های ساختاری کلاژن و فیبرهای الاستیک می باشد. چین و چروک های پوستی حاصل تجزیه و آسیب این مولکول های شکل دهنده، می باشد.

 

ویتامین C یک مولکول ضروری برای ساخت و تکامل مولکول های کلاژن می باشد. و بدون آن این مولکول ها، در هیچ کدام از قسمتهای بدن نمی توانند مراحل ساخت خود را تکمیل کنند. یک انار با اندازه متوسط می تواند تا ۴۸% از نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین کند.

 

آب انار:

استفاده از آب انار می تواند منافع زیادی برای پوست داشته باشد و به دلیل ساختار مولکولی خاص آن می تواند به راحتی در پوست نفوذ کرده و با هیدراته کردن آن موجب نفوذ ریز مغذی ها و فیتوکمیکال ها به لایه های عمقی پوست شود..

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 10975 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۳ فروردين بازدید: 2327 ساعت: 10:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شکلات قالبی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
2 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
3 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
4 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
5 آشنایی با برخی خواص انار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۸ مهر
6 شب یلدا فقط برای خوردن میوه و تنقلات نیست/ آداب غیرمرسوم را از شب یلدا حذف کنید ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
7 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
8 چه افرادی در شب یلدا انار و هندوانه نخورند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
9 آخرین روز‌های برداشت انار در شهرضا ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
10 قیمت میوه‌ها برای شب یلدا مصوب شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
11 بهبود دیابت نوع دو با تمرینات ورزشی و عصاره میوه بهشتی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین خوش اخلاقی را بشناسید ویتامین C دارای منافع متعددی است که از جمله می‌توا...

  بایدها و نبایدهای اهدای‌خون پایگاه خبری لقمه: سازمان انتقال خون برای اطمینان ا...

  آیا رژیم اهالی قطب شمال را امتحان کرده اید؟ رژیم غذایی که مخصوص اهالی شمالی جهان است سبب کاهش ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.
اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد پایگاه خبری لقمه: شهرداری تهران می‌تواند در حمایت از رستوران‌داران اقدامات متنوعی را انجام دهد. البته، برنامه‌ها و اقدامات وابسته به سیاست‌ها و اولویت‌های هر شهرداری خاصی هستند و ممکن است در هر شهر و شرایط متفاوت باشند.
سلامت قلب با مصرف انگور محققان بر اساس نتایج تحقیقات خود گفتند که مصرف انگور قرمز خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را در افراد کاهش می‌دهد و برای بسیاری از بیماریها مفید است.
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟