طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا


پایگاه خبری لقمه: برای شب یلدا که ممکن است بخواهید با شیرینی از خانواده پذیرایی کنید، کوکی انار شاید یکی از بهترین گزینه ها باشد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه،  با اومدن شب یلدا همه دوست دارن تزیینات و خوراکی های خاص خودشون رو داشته باشن. اگه شما هم از اون دسته هستین که دلتون میخواد خوراکی ها، دسرها و شیرینی شب یلدا رو خودتون تهیه کنین، کاملا درست اومدین. کوکی انار شب یلدا یکی از محبوب ترین دستورهاست. این کوکی خوشمزه نیاز به زمان کمی داره و با مواد اولیه و روش آسونی تهیه میشه. نیاز به فر داره و خمیر کوکی و مقداری طعم دهنده. برای تزیین کوکی انار هم از دونه های انار استفاده میشه که ظاهر زیبایی بهش میده.

 
مواد لازم برای کوکی انار
 
ارده 3/4 پیمانه
شربت افرا یا عسل 1/2 پیمانه
اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری
آرد بادام 2 پیمانه
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
نمک دریا 1/2 قاشق چایخوری
دانه انار 1/2 پیمانه
 
 
طرز تهیه کوکی انار
 
 
مرحله اول: آماده سازی فر
فر را روشن کنید. آن را روی درجه حرارت 350 فارنهایت یا 180 سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. روی یک سینی فر بزرگ کاغذ روغنی پهن کنید.
 
 
 
مرحله دوم: آماده سازی کوکی
1- یک کاسه بزرگ بردارید. ارده، شربت افرا و اسانس وانیل را در آن بریزید. خوب بهم بزنید تا یک دست شود.
 
 
 
 
2- حالا آرد بادام را اضافه کنید. دارچین، هل، زنجبیل، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه بریزید. به کمک یک کفگیر یا قاشق چوبی مواد را تا حدی بهم بزنید که کاملا مخلوط شوند.
 
 
 
3- به کمک یک قاشق یا اسکوپ ساز دو اسکوپ از خمیر کوکی انار بردارید. آن را کف دستتان بگذارید. سپس به کمک دست آن را شکل توپ گرد کنید. سپس در سینی فر روی کاغذ روغنی قرار دهید.
 
 
 
4- این کار را برای تمام خمیر کوکی تکرار کنید. به آرامی با دست کمی روی خمیرهایی که شکل داده اید را فشار دهید تا تخت شوند.
 
 
5- روی کوکی ها مقداری دانه انار بپاشید. با دست کمی دانه های انار را در خمیر کوکی فشار دهید. حالا سینی را در فر بگذارید.
 
 
مرحله سوم: پخت کوکی
برای پخت کوکی انار حدودا 15 تا 17 دقیقه زمان نیاز است. هنگامی که قهوه ای روشن شدند، میتوانید آن ها را از فر خارج کنید. اجازه دهید به مدت 10 دقیقه خنک شوند. سپس آن ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و روی صفحه خنک کننده قرار دهید تا کاملا سرد شوند.
 
 
نکات کلیدی تهیه کوکی انار
 
– دقت داشته باشید که ارده به اندازه ای که در عکس مشاهده می کنید نرم و روان باشد. ارده نباید خشک یا ترد باشد.
 
– در صورت تمایل برای نگه داری کوکی اناری میتوانید آن را فریز کنید. برای این کار باید اول خمیر کوکی ها را آماده کنید، به آن ها شکل دهید و بعد آن ها را در فریزر قرار دهید.
 
– اگر به شربت افرا دسترسی ندارید میتوانید از عسل هم استفاده کنید. اما این کوکی با شربت افرا خوشمزه تر خواهد بود.
 
– به جای اسانس وانیل میتوانید از اسانس بادام هم استفاده کنید.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سایت loveandlemons

کد: 15038 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر بازدید: 794 ساعت: 9:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 سه واریزی مهم که باید تا پایان سال منتظرشان باشیم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
3 صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
4 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
5 دلایل معاون وزیر اقتصاد بر عملکرد بانک کشاورزی در مسیر حرفه‌ای ۱۴۰۲ جمعه ۳ آذر
6 کاهش وزن با نفس عمیق! ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
7 شب آفتابی برنامه ای برای واکاوی چالش های کسب و کار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد
8 تعادل قیمت با خرید توافقی لیمو از باغداران ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
9 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
10 «نوروز» با حضور علی نصیریان کلید خورد/ یک رئالیسم جادویی درباره نوروز ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
11 جزئیاتی از اسکان و طبخ غذای ایرانیان در مدینه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۹ علت خون ریزی لثه را بشناسید افرادی که از نخ دندان استفاده می کنند، گاهی دچار خ...

  رهایی از رژیم های سفت‌و‌سخت با فیبـر تابستان از راه رسیده. سفر، مهمانی، دورهمی‌های شبان...

  آلوده ترین بخش یخچال را بشناسید محمدرضا کمالی، کارشناس مبارزه با بیماریها معاونت ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت