اجرای طرح کد رهگیری برنج در گیلان و مازندران


پایگاه خبری لقمه: مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی از اجرای طرح کد رهگیری ۱۶ رقمی برنج در استان‌های گیلان و مازندران طی سال جاری خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، کاوه خاکسار در اظهار داشت: طرح کد رهگیری ۱۶ رقمی با اهدافی همچون افزایش کیفیت، قیمت گذاری مناسب و مشخص شدن نوع رقم اجرا می‌شود.

 
وی افزود: با دادن کد رهگیری به تولید کنندگان، تمام جزئیات تولید از نام تولید کننده تا منطقه تولید، محل مزارع، زمان و کارخانه شالی کوبی روی بسته‌های برنج به ثبت می‌رسد.
 
خاکسار گفت: یکی از مزیت‌های کد گذاری این است که برنج شکسته با سالم مخلوط نمی‌شود و اگر هم مخلوط شود درصد آن و کارخانه‌ای که این کار را انجام داده روی بسته مشخص می‌شود.
 
وی ادامه داد: با این اقدام از مخلوط کردن ارقام بومی با پر محصول نیز جلوگیری خواهد شد.
 
مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی معاونت امور زراعت در ادامه به اجرای برنامه کشت جایگزین برنج در استان‌های غیر شمالی اشاره و تصریح کرد: محصولاتی مانند آفتابگردان، کینوا، ارزن، ماش و کلزا از جمله محصولات جایگزین کشت برنج در استان‌های غیر شمالی است.
 
وی با بیان این که ۱۰ استان غیر شمالی، برنج کشت می‌کنند، اظهار داشت: کشت جایگزین با الزاماتی همراه است مانند قیمت محصول جایگزین و صنایعی که به دنبال تولید در این استان‌ها ایجاد شده که باید مد نظر قرار گیرد.
 
خاکسار افزود: از این رو، محصولات جایگزین با مشورت استان‌ها و شرایط آنان معرفی خواهد شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11065 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير بازدید: 1412 ساعت: 11:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
4 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
5 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۳ آذر
7 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
8 شاخص‌ بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
9 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
10 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
11 کدام وزیران بیشترین مخالف را در مجلس دارند؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در مصرف کشک به این نکات توجه کنید كشك یكی از محصولات لبنی با ارزش است كه به 2شكل صنع...

  تا فرصت دارید هلو بخورید! هلو میوهٔ آبدار و خوشمزهٔ تابستانی است که در بازار...

  نگذارید بدنتان ترشی بیندازد حالت اسیدیته بدن را با pH زیر 7 خون تعریف می‌کنند؛...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خودکشی دسته جمعی ایرانی ها با مواد غذایی! وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا آمار تکان دهنده ای از مصرف سالانه مواد غذایی در ایران داد.
بخورنخورهای عفونت‌های زنانه رژیم غذایی نامناسب، استرس و بی‌خوابی ابتلا به عفونت‌های قارچی را در زنان افزایش می‌دهد.
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
10 ملت پرخور جهان را بشناسید لقمه: در خبر ها آمده بود که ما ایرانی جزوه 10 کشور چاق و پر خور دنیا هستیم ؛برخی از عادات غلطی که ما ایرانیان داریم گرچه ممکن است در بین سایر ملل نیز دیده شود اما دلایل اجتماعی بروز آن گاه کاملا منحصر به فرد است.