پیتزای اسپانیا به ایران آمد؛ شرکت‌های صنعتی نیامدند


پایگاه خبری لقمه: در حالی که بسیاری از شرکت های خارجی فعال در زمینه های صنایع مهم به دلیل ترس از تحریم های پابرجای دولت آمریکا از ورود به بازار ایران خودداری کرده اند، شرکت رستوران های زنجیره ای تله پیتزای اسپانیا اولین شعبه خود را در تهران افتتاح کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از پایگاه خبری ترید عربیا، در حالی که بسیاری از شرکت های خارجی فعال در زمینه های صنایع مهم به دلیل ترس از تحریم های پابرجای دولت آمریکا از ورود به بازار ایران خودداری کرده اند، شرکت رستوران های زنجیره ای تله پیتزای اسپانیا اولین شعبه خود را در تهران افتتاح کرد. 
 
این شرکت قصد دارد تا پایان ماه جاری دو شعبه دیگر در ایران افتتاح کند. تله پیتزا سال گذشته موافقتنامه ای را با یک گروه سرمایه گذاری به امضا رسانده بود. این گروه سرمایه گذاری قرار است در طی 10 سال آینده 100 میلیون یورو در این زمینه سرمایه گذاری نماید. 
 
گشایش اولین شعبه شرکت تله پیتزا در تهران، آغازی بر برنامه های بلندپروازانه توسعه فعالیت های این شرکت در کشورهای مختلف جهان است. این شرکت 1421 شعبه در کشورهای مختلف دارد. تله پیتزا قصد دارد پایان سال جاری میلادی 7 شعبه جدید در تهران دایر کند و در طی 10 سال آینده تعداد شعبات خود در سراسر ایران را به 200 شعبه برساند. 
 
ایران با جمعیت بیش از 80 میلیون نفری که اکثریت آنان را جوانان تشکیل می دهند و همچنین عدم وجود رقبای مطرح و قدرتمند، یک بازار بسیار مهم برای این شرکت زنجیره ای محسوب می شود. 
 
پابلو جائونتگوی، رئیس و مدیرعامل گروه تله پیتزا در این باره گفت: «ما از آغاز به کار دو شعبه نخستمان در ایران بسیار خشنود و مفتخریم. تبدیل شدن به اولین رستوران خدمات دهی سریع در ایران مسئولیت بزرگی را به گردن ما می گذارد.» 
 
جورجیو میناردی، رئیس بخش بین الملل تله پیتزا هم گفت: «راه اندازی اولین شعبه ما در ایران گامی هیجان انگیز در توسعه بین المللی فعالیت های ماست. به نظر می رسد که ایران با فضای رشد قابل توجهی که دارد به یک بازار بسیار عظیم برای ما تبدیل خواهد شد. ما می دانیم که طعم های جدید ما و تعهدمان به استفاده از مواد اولیه ایرانی با کیفیت، در کنار خدمات مشتریان بسته ما موجب جذب مصرف کنندگان ایرانی خواهد شد.»

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 11068 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير بازدید: 2285 ساعت: 1:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هیأت‌هایی که به عزاداران «پیتزا» می‌دهند ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
2 پیتزا گوجه فرنگی، ریحان و ذرت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ مرداد
3 پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
4 وقتی افسردگی را می خورید! ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
5 پیتزا راتاتویی(پیتزایی برای گیاه خواران) ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۱ اسفند
6 آشنایی با روش تهیه پیتزا رولتی با مایکروویو ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ دي
7 دستور تهیه پیتزا با طعم انبه ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۱ آبان
8 طرز تهیه پیتزای توپی ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۴ مهر
9 روش تهیه لهمجون؛ پیتزا به سبک ترکی ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۸ مرداد
10 تا به حال به یک کنسرت پیتزایی رفته‌اید؟ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان ریزش مو با مصرف تخم کدو هنگامی که زنان یا مردان شروع به از دست دادن موهای ...

  مسمومیت غذایی و 7 منبع احتمالی آن مسمومیت‌های غذایی ممکن است تا چند هفته بعد از مصرف...

  چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس پایگاه خبری لقمه: نقرس بیماری است که بر اثر تجمع ز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد پایگاه خبری لقمه: فاطمه عبادی برنده مسابقه استعدادیابی «عصر جدید» گفت: قصه نقاشی های من از نمکدان آشپزخانه آغاز شد و در این مسیر همسرم بزرگترین حامی و مشوق من بود.
8 نسخـه طبیعی برای افراد چاق! افزایش سوخت‌وساز بدن با فعالیت‌های بدنی و ورزش مهم‌ترین شیوه درمان چاقی و اضافه وزن است.
خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل لقمه: گیاه درمانی رویکردی جدید در درمان بیماری‌هاست و اگر توسط اهل فن آن تجویز شود، بهترین راه رفع ناخوشی‌هاست. تغذیه به روش سنتی، اولویت بخش عمده‌ای از جمعیت هند است و علاقه شدیدی به نوشیدنی‌ها بویژه چای دارند. یکی از این نوشیدنی‌های مورد علاقه آن‌ها، چای زنجبیل است که خواص زیادی دارد.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.