آشنایی با روش تهیه پیتزا رولتی با مایکروویو


پیتزای رولتی را می توانید به سادگی در منزل تهیه و از آن برای پیش غذا یا یک وعده غذایی استفاده کنید.

مواد لازم برای 3 نفر

آرد گندم : 250 گرم
بکینگ پودر : 5/1 قاشق چایخوری
پنیر پیتزا : 150 گرم
پودر آویشن : به مقدار لازم
ژامبون مرغ : 200 گرم
سس گوجه فرنگی : 3 قاشق سوپخوری
شیر : 2/1 پیمانه
فلفل دلمه ای : 100 گرم
فلفل سیاه : به مقدار لازم
قارچ : 100 گرم
نمک : به مقدار لازم
کره : 40 گرم


روش تهیه

آرد و بیكینگ‌پودر را در ظرف مناسبی الك كرده كره را به آن افزوده و با نوك انگشتان خوب مخلوط می‌كنیم تا مانند خرده نان شود.

در مركز خمیر حفره‌ای ایجاد كرده و شیر را ریخته و ورز می‌‌دهیم تا خمیر یكنواختی به دست آید.

روی یك سطح صاف آرد پاشیده و خمیر را به ضخامت پنج میلی‌متر باز كرده و به شكل مستطیل برش می‌زنیم.

به فاصله یك سانتی‌متر از اطراف خمیر را سس گوجه‌فرنگی مالیده و كمی پنیر پیتزا روی آن می‌ریزیم.

سپس ژامبون، فلفل دلمه‌ای و قارچ‌های ورقه شده را چیده و مجددا كمی پنیر اضافه كرده و در آخر كمی نمك، فلفل و آویشن روی مواد می‌پاشیم.

خمیر را از یك طرف رول كرده و بعد رول را برش می‌زنیم و در یك سینی چرب شده می‌چینیم.

دستگاه مایكروویو را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم كرده و با سیستم تركیب مایكروویو با كانوكشن(مایكروویو 180وات و كانوكشن 180 درجه) سینی را به مدت هشت دقیقه در دستگاه قرار می‌‌دهیم.

بعد از پخت، اگر روی پیتزا برشته نشد از سیستم گریل استفاده كرده و روی سه پایه بلند می‌‌گذاریم.



نکات

در صورت تمایل می‌توانیم روی خمیر پیتزا كمی زعفران دم كرده و روغن مایع با قلم‌مو بمالیم تا خمیر طلایی رنگ داشته باشیم.

در صورت تمایل می توانید از گوشت چرخ کرده یا مرغ تکه شده به جای ژامبون استفاده کنید تا غذایی سالم تر برای خانواده خود تهیه کنید.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7562 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ دي بازدید: 4464 ساعت: 4:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هیأت‌هایی که به عزاداران «پیتزا» می‌دهند ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
2 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
3 تبلیغ عجیب یک شرکت داروسازی در سطح تهران ۱۳۹۶ جمعه ۲۴ آذر
4 پیتزا مرغ ماهی تابه ای،غذای رژیمی ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
5 سلامت مردم؛ قربانی غذاهای ارزان‌قیمت ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
6 خطرناک‌تر از فست‌فود!/ مضرات پاکت فست فود‌ها را دست کم نگیرید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۷ مهر
7 کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
8 با کاهش مصرف فست فودها سلامتیتان را تضمین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
9 پیتزا گوجه فرنگی، ریحان و ذرت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ مرداد
10 پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
11 آیا واقعاً پیتزا غذای نامناسبی است؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داشتن پوستی سالم با خوردن آووکادو پایگاه خبری لقمه: آیا آووکادو برای پوست شما مفید ا...

  چرا باید هر میوه را در فصل خودش خورد؟ پایگاه خبری لقمه: کارشناسان تغذیه بر این باورند ک...

  استخوان های سالم می خواهید؟ اینها را بخورید وقتی صحبت از ساختن استخوان های محکم و قوی می شود، ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

استقلال اقتصادی و امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: مطالعات و بررسی‌های نشان دهندۀ این حقیقت است كه اقتصاد كشور بنا به علل گوناگون، از عدم تعادل‌های متنوع و متعددی رنج می‌برد. این امر، منجر به گسترش فقر، نابرابری اجتماعی، طبقاتی شدن جامعه، بیكاری و استقراض خارجی شده است. در این نوشتار برآنیم تا به این پرسش پاسخ دهیم كه آیا مبانی اقتصادی قانون اساسی باعث به وجود آمدن این عدم تعادل‌هاست؟
فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.
عادات غذایی کم‌خونی‌ آور کم‌خونی فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست. بر اساس جدیدترین بررسی‌ها، مشخص شده است 20 درصد خانم‌ها، 50 درصد خانم‌های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود کم‌خونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آن‌ها بروز کند.
جایگزین مناسب چیپس و پفک افراط و تفریط کودکان در مصرف غذاهای مضر سلامت یا غذاهایی که برای رشد او مفید هستند، به دغدغه‌ای برای والدین تبدیل شده است. یک متخصص تغذیه می‌گوید: ذائقه کودک را می‌توان با روش‌های مختلف و جایگزین کردن برخی مواد غذایی شکل داد.