شرایط صدور مجوز برای قهوه‌خانه‌ها و سفره‌خانه‌ها


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه قهوه‌خانه‌داران و سفره‌خانه‌های سنتی ضمن اعلام شرایط اخذ پروانه کسب برای قهوه‌خانه‌ها و سفره‌خانه‌های سنتی گفت: طبق قوانین موجود استعمال دخانیات از جمله قلیان برای بانوان منع قانونی ندارد، اما این موضوع با هنجارهای موجود در جامعه هماهنگ نیست.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محسن نظری در گفت‌وگویی، به ارائه توضیحاتی درباره نحوه دریافت پروانه کسب برای قهوه‌خانه‌ها و سفره‌خانه‌های سنتی پرداخت و اظهار کرد: طبق ماده ۱۲ قانون نظام صنفی برای دریافت پروانه کسب از اتحادیه‌ها شرایط مختلفی در نظر گرفته شده که این شرایط به طور روشن اعلام شده در خصوص این اتحادیه اعلام شده است. در اتحادیه قهوه‌خانه‌داران و سفره خانه های سنتی تهران نیز لیست مدارکی که برای صدور جواز کسب لازم است، مشخص بوده و بر همین اساس افراد می‌توانند اقدامات لازم را انجام دهند.

 
وی همچنین عنوان کرد: البته با توجه به برداشته شدن حدود صنفی از قانون نظام صنفی برای تمامی صنوف، باعث شده واحدهای صنفی این اتحادیه در فاصله‌ای نه‌ چندان دور از یکدیگر ایجاد شده و به فعالیت بپردازند، که این امر موجب رکود این واحدها شده است و این اتحادیه با توجه به اهمیت موضوع در پی ایجاد حدود صنفی از طریق مراجع ذی‌صلاح است.
 
نظری در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گاه گفته می‌شود برای دریافت پروانه کسب از اتحادیه قهوه‌خانه‌داران و سفره‌خانه‌های سنتی لازم است متقاضی دارای شرایط ویژه بوده و به عنوان مثال عضو خانواده شهدا و جانبازان باشد، گفت: این موارد تماماً تکذیب می‌ شود و متقاضیان می‌توانند برای پیگیری صحت این موضوع خود نسبت به دریافت این مجوز از طریق مراجعه به اتحادیه اقدام کنند تا متوجه عدم صحت این مطلب شوند و چنین شرایطی وجود ندارد.
 
اما رئیس اتحادیه قهوه‌خانه‌داران و سفره‌خانه‌های سنتی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در پاسخ به سوالی که درباره شایعه عرضه تنباکوهای آلوده، گفت: تاکنون تمام پیگیری‌هایی که این اتحادیه از پلیس مبارزه با مواد مخدر، معاونت نظارت بر اماکن عمومی، بازرسی اتاق اصناف، وزارت بهداشت،   و غیره در این زمینه صورت گرفته گویای آن بوده که هیچ‌گونه شکایتی در این خصوص منعکس نشده است و هیچ موردی تا کنون در این خصوص به اتحادیه گزارش نشده است. البته باید توجه داشت که پلیس نظارت بر اماکن عمومی تهران بزرگ، بازرسان اتاق اصناف تهران و بازرسان این اتحادیه به طور مستمر از واحدهای صنفی که جواز کسب این اتحادیه را دارند بازرسی های دوره ای بعمل می آورند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11122 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير بازدید: 3205 ساعت: 1:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ یک مطالعه جدید می‌گوید شمارش کالری مصرفی نه تنها ی...

  چرا خوردن به موقع شام اهمیت دارد؟ پزشکان معتقدند: علاوه بر فاکتور مهم انتخاب مواد خو...

  غذاهای پرچرب و تاثیر آن بر توان تولیدمثلی مردان نتایج یک بررسی نشان داده است که مصرف غذاهای پرچرب ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط تغذیه با جرم و جنایت دانشمندان در تحقیقات خود متوجه شدند مصرف شکلات در کودکان می‌تواند باعث بروز مشکلات رفتاری در سنین نوجوانی و بزرگسالی شود. طبق این تحقیقات افرادی که در سنین کودکی خود به میزان زیادی شیرینی، شکلات و نوشابه مصرف می‌کنند در بزرگسالی با احتمال بیشتری دست به جرم و جنایت می‌زنند.
رابطه بین غذا و جوش های پوستی یک متخصص پوست و مو تاکید کرد:« تاکنون هیچ ماده غذایی که تمام افراد مصرف کنند و باعث بروز جوش در همه شود شناخته نشده است اما بدون شک تجربه خود فرد در این میان مهم است. »
میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»
مواجهه مردم با خرید شب عید چگونه است/ توزیع کالاها توسط کاسبان امین پایگاه خبری لقمه: در قالب طرح «کاسبان امین»، کسبه امین در سراسر کشور توسط اتاق اصناف شناسایی می‌شوند و کالاهای اساسی مثل روغن، شکر و مرغ جهت توزیع، در اختیارشان قرار می‌گیرد.