اتمام چین دوم برگ سبز چای/ میزان تولید کاهش یافت


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه چایکاران از پایان چین دوم برگ سبز چای خبر داد و گفت:وضعیت تولید مطلوب نبوده و با حدود ۵ درصد کاهش نسبت به سال گذشته در این زمینه مواجه هستیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ایرج هوسمی در گفتگویی با بیان اینکه چین دوم برگ سبز چای حدود ۳ روز است که تمام شده، اظهارداشت: چین سوم برگ سبز چای به فاصله ۴۵ روز از چین دوم و با توجه به مناسب بودن وضعیت آب و هوا آغاز می شود.  

 
وی درباره اینکه وضعیت برداشت برگ سبز چای در سال جاری به چه صورت بود؟ گفت: وضعیت برداشت به طور کلی مطلوب نبود؛ برخی از برداشت راضی بودند و خیلی از کشاورزان رضایت کافی را نداشتند چرا که در دور اول برداشت ما با سرمازدگی باغات مواجه شدیم که به تولید خسارت وارد کرد.  
 
رئیس اتحادیه چایکاران با بیان اینکه همه انتظار داشتند در دوم برداشت کسری دور اول جبران شود، افزود: متاسفانه این اتفاق رخ نداد و ما حدود ۴ تا ۵ درصد نسبت به سال گذشته افت تولید داشتیم.  
 
هوسمی درباره پرداخت مطالبات چایکاران نیز با اشاره به اینکه بابت محصول دور دوم هنوز پولی به کشاورزان پرداخت نشده است، گفت: البته هنوز برای پرداخت مطالبات دور دوم دیر نشده چرا که دور دوم برداشت اخیرا به اتمام رسیده است.  
 
وی افزود: اما بخشی از مطالبات دور اول به دلیل تاخیر و بدقولی کارخانجات هنوز تسویه نشده که این برای کشاورزان مطلوب نیست.
 
رئیس اتحادیه چایکاران درباره اینکه پیش بینی می کنید میزان کل تولید چای در سال جاری به چه صورت باشد؟ تصریح کرد: تابستان امسال هوا بسیار گرم است و بنده چنین تابستان داغی را در گیلان کمتر دیده بودم این گرما بر تولید تاثیر منفی خواهد داشت مگر اینکه بارندگی اتفاق بیفتد.
 
هوسمی ادامه داد: به هر حال الان چیزی قابل پیش بینی نیست چرا که ممکن است طی روزهای آینده ما شاهد بارش باران باشیم، پیش بینی صحیح درباره میزان تولید را در پایان مهرماه می‌توان انجام داد.  

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11135 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۷ تير بازدید: 1054 ساعت: 10:11 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 موادغذایی در چین ارزان شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
2 دومین اقتصاد جهان به تورم صفر درصد دست پیدا کرد ۱۴۰۲ شنبه ۲۲ مهر
3 کدام بیماری‌ها با جراحی چاقی درمان می‌شوند؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
4 باز شدن پای محصولات کشاورزی و لبنی ایران به بازار میلیاردی چین ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ بهمن
5 آغاز صادرات پرتقال به چین/ راهکارهای دولت برای تنظیم بازار مرکبات ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
6 وضعیت غذای حلال در کشورهای جهان ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر
7 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
8 اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۴ اسفند
9 مردم نمی پذیرند آب‌های خلیج فارس و دریای عمان عرصه تاخت‌وتاز چینی‌ها شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
10 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
11 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پوست پیاز را دور نریزید پزشكان توصیه می‌كنند از این پس وقتی وارد آشپزخانه ...

  8توصیه برای حفظ جوانی و زیبایی بعضی مواد غذایی تنها برای سیر شدن و لذت بردن خورده...

  ۵ دلیل خوب برای مصرف تخم مرغ بر خلاف گذشته که تخم مرغ به عنوان یک ماده‌ی غذایی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.
احیای برجام و نوزایی صنعت گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: احیای برجام و رفع تحریم‌ها و همزمانی با فروکش کردن بیماری کرونا در سطح جهانی، گردشگری ایران را در موقعیت ممتازی قرار می‌دهد تا این صنعت با احیای بازار بین‌المللی خود، فرصتی برای بازنگری سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های داخلی را هم بدست آورد.
غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.
غذاهای ممنوع برای شب قبل از عروسی خیلی از عروس و دامادها قبل و روز عروسی‌شان آن قدر مشغول کارهای مختلف هستند که حتی غذا خوردن را فراموش می‌کنند و البته عده ای‌ هم چیزهایی می‌خورند که مناسب نیست.