کمبود ویتامین D عامل ابتلا به زوال عقل


بررسی های جدید نشان داده است که کاهش قوای عقلی و حافظه که معمولا در سنین بالا دیده می شود در افرادی که سطح ویتامین D کمتری در خون خود دارند زودتر ایجاد می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، میزان مصرف مورد نیاز ویتامین D ۸۰۰-۶۰۰ واحد است و غالب افراد بخصوص در سنین بالا میزان کمی از این ویتامین در بدن خود دارند. ویتامین D می تواند در پوست وقتی در معرض نور خورشید قرار می گیرد ساخته شود ولی زندگی شهری رایج معمولا اجازه تابش نور آفتاب به اندازه کافی را به ما نمی دهد. راه دیگر تامین ویتامین D مصرف مکمل های دارویی حاوی آن است. در افراد با رنگ تیره پوست تولید ویتامین D کاهش می یابد.

این نتایج بر اساس مطالعه بر روی ۳۸۰ فرد در مدت پنج سال بدست آمده است. محققین تعدادی از افراد با سن بالای ۷۵ سال را بررسی کردند که در حدود نیمی از آنها از لحاظ توانایی تفکر و حافظه به نوعی دچار اختلال بودند.

مقایسه میزان ویتامین D خون این افراد نشان داد که در آنهایی که علائم زوال عقل و حافظه شدیدتر بود میزان ویتامین D هم کاهش بیشتری داشت. همچنین سرعت از دست رفتن توانایی های فکری و حافظه در گروهی که ویتامین D کمتری در بدن خود داشتند بیشتر بود.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 8304 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۲ مهر بازدید: 530 ساعت: 3:39 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغذیه در کودکان ورزشکار(۲) ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
2 شیر مادر و اهمیت آن ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
3 ویتامین K دوست دار استخوان ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۹ دي
4 عادت های تغذیه ای 10 چهره سرشناس ۱۳۹۵ شنبه ۱۱ دي
5 چربی حیوانی؛ سدی در برابر سرطان ۱۳۹۵ پنج شنبه ۹ دي
6 مواد غذایی در درمان ناباروری را بشناسید ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱ دي
7 با مصرف پرتقال با 6 بیماری مقابله کنید ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۹ آذر
8 ویتامین B۳ به هضم غذا کمک می کند ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۴ آذر
9 کمبود ویتامین B۱۲ در طول بارداری و افزایش ریسک دیابت نوزاد ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۱ آذر
10 مزیت های مصرف برنج سبوس دار ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۵ آذر
11 مصرف شیرکامل به مبارزه با چاقی در کودکان کمک می کند ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وقتی غذا به حلق کودکمان پرید چه کنیم؟ هر سال، کودکان زیادی در اثر خفگی ناشی از گیر کردن اشیا و مواد غذایی در گلو و انسداد راه هوایی، جان خود را از دست می‌دهند. این در حالی است که با کمی دقت و ایمن‌سازی محیط اطراف کودک و وسایل‌بازی‌ او می‌توان از بروز بسیاری از این خطرات جلوگیری کرد.
نقش پروبیوتیک ها بر سلامت دهان و دندان پایگاه خبری لقمه: پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسم های زنده ای هستند که توسط مهار یا کاهش میکروارگانیسم های پاتوژن منجر به بهبود سلامت انسان ها می گردند.شایع ترین باکتری های پروبیوتیک لاکتو باسیل و بیفیدو باکتریوم می باشند.
به دور ماندن از اضافه وزن و چاقی با این کارها اضافه وزن و چاقی یکی از معضلات انسان امروزی است. تغییر شیوه زندگی از یک سو و تغییر عادات غذایی و تمایل به مصرف غذاهای آماده و فوری (فست فودها)، غذاهای خیابانی و پرکالری از سوی دیگر روند اضافه وزن و چاقی و به موازات آن بیماری‌های ناشی از چاقی و اضافه وزن مانند دیابت، فشار خون، بیماری‌های قلبی، عروقی و ... روند رو به افزایشی را در کشور دارد و به این دلیل هزینه‌های درمان و مراقبت از این بیماری‌ها بار مالی زیادی را به دوش دولت و خانواده‌ها خواهد گذاشت.
میوه ای برای بهبود کولیت! این مطالعه برای اولین بار روش های درمانی جدید بر علیه اختلالاتی همچون بیماری کولیت اولسراتیو (کولیت زخمی شونده) را پیشنهاد نموده است.

حامیان