ارتباط مصرف نوشیدنی‌ گازدار در دوران بارداری با چاقی کودکان


پایگاه خبری لقمه: مصرف نوشیدنی‌های شیرین و گازدار در دوران بارداری، خطر ابتلا به چاقی کودک را در سال‌های ابتدایی مدرسه به طور چشمگیری افزایش می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، تازه‌ترین تحقیقات نشان می‌دهد، مصرف نوشیدنی‌های شیرین و گازدار اگرچه بسیار لذّت‌بخش است اما مادر بارداری که به استفاده از این دست نو‌شیدنی‌ها ممارست می‌ورزد، آینده کودک خود را به خطر می‌اندازد. 

 
پژوهش‌ها نشان می‌دهد، مادران بارداری که در دوران حاملگی‌شان، نوشیدنی‌های شیرین و گازدار مصرف می‌کرده‌اند، کودک خود را ناخواسته در معرض چاقی قرار داده‌اند. 
 
محققان باور دارند، هیچ فرقی نمی‌کند که این نوشیدنی نوشابه باشد یا آبمیوه؛ اثرات نوشیدنی‌های شیرین و حتی گازدار یکسان است. 
 
محققان دانشگاه هاروارد، با مطالعه حدود 1000 مادر باردار دریافتند، مصرف نوشیدنی‌های گازدار و شیرین به خصوص در سه ماهه دوم این دوران، موجب تولّد کودکانی می‌شود که در شروع سنّ مدرسه دچار چاقی و اضافه‌وزن هستند. 
 
نویسنده ارشد این تحقیقات، شریل ریفاس شیمان، از دانشگاه هاروارد، گفت: «تغییر شرایط زندگی در جوامع مختلف موجب شیوع چاقی کودکان شده است و در واقع به علّت سن حساس و تنوع طلبی کودکان در مصرف خوراکی‌ها، درمان آن سخت است؛ بنابراین مهم است که عوامل مؤثر در بروز این عارضه را که مربوط به دوران قبل تولّد و بعد از تولّد می‌شود را شناسایی کنیم و پیشگیری و نهایتا درمان را از همان ابتدا شروع کنیم». 
 
از آنجایی که چاقی در دوران کودکی خطر برخی مشکلات در سال‌های بعدی زندگی مانند دیابت، بیماری قلبی، سکته مغزی و برخی سرطان‌ها را افزایش می‌دهد، باید از ابتدا رژیم غذایی مناسب برای مادر باردار و فرزندش در نظر گرفته شود. 
 
مصرف آب به جای نوشیدنی‌های حاوی شکر یا نوشیدنی‌های رژیمی در دوران بارداری از چاقی کودکان جلوگیری می‌کند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 11246 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير بازدید: 1948 ساعت: 11:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
2 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
3 خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
4 باید و نبایدهای غذاهای دریایی برای زنان باردار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
5 چه رژیم غذایی بر کاهش عوارض بارداری موثر است؟ ۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد
6 آیا مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
7 مصرف اسیدفولیک و مولتی‌ویتامین‌ در بارداری چه تاثیری بر کودکان دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي
8 فواید نوشیدن آب نارگیل در دوران بارداری ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
9 چرا در دوران بارداری مصرف نوشیدنی های قندی ممنوع است؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
10 درمان خانگی جای جوش و لک های قهوای پوست ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
11 بایدها و نبایدها مصرف نوشیدنی ها در دوران بارداری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مراقبت از لبها در زمستان دهانی زیبا، با لب هایی لطیف و مرطوب شروع می‌شوند. ...

  ویتامین های گروه ب و بیماریهای قلب وعروق لقمه: آیا می دانید که ویتامین های B باعث کاهش ریسک...

  زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تأثیر نور و صدا روی نحوه‌ی غذا خوردن در رستوران زمانی که به رستوران می‌روید به چه چیزی دقت می‌کنید؟ کیفیت غذا؟ قیمت‌ها؟ تنوع غذایی؟ مکان رستوران؟
تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.
مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.
جذب نیروهای کار جدید با توسعه بخش کشاورزی/چه موقع صادرات اشتباه است؟ یک کارشناس حوزه کار، بخش کشاورزی را موجب بکارگیری نیروهای کار جدید و رونق تولید و اشتغال دانست اما گفت که صادرات محصولات کشاورزی در شرایطی که تقاضای داخلی برای آن وجود دارد، صحیح نیست و موجب برهم خوردن عرضه و تقاضا می شود.