چرا در دوران بارداری مصرف نوشیدنی های قندی ممنوع است؟


پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج مطالعه جدید، مادرانی که در طول بارداری زیاد نوشیدنی شیرین مصرف می کنند کودک شان در سن ۷ تا ۹ سالگی در معرض ریسک بالا ابتلا به آسم قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، شریل ریفاس شیمن، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در این باره می گوید: «پرهیز از مصرف نوشیدنی های شیرین و حاوی قند در دوران بارداری و اوایل کودکی می تواند یکی از راه های کاهش ریسک آسم در دوره کودکی باشد.»


این مطالعه شامل بیش از ۱۰۰۰ جفت مادر و فرزند در آمریکا بوده است.


مادران در سه ماهه اول و دوم بارداری در این مطالعه شرکت کردند و پرسشنامه ای در مورد مصرف مواد غذایی و نوشیدنی، از جمله نوشابه گازدار و آبمیوه، پر کردند.


زمانیکه کودکان به اوایل دوره کودکی (۳.۳ سالگی) رسیدند، مادران پرسشنامه دیگری در مورد گزارش در مورد مصرف انواع مواد خوراکی و نوشیدنی توسط کودک شان، تکمیل کردند.


در اواسط دوره کودکی، ۱۹ درصد کودکان مبتلا به آسم بودند.


محققان دریافتند مادران دارای بالاترین میزان مصرف نوشیدنی های قندی ۶۳ درصد بیش از مادران دارای پایین ترین میزان نوشابه حاوی قند در اواسط کودکی مبتلا به آسم شده بودند.


محققان همچنین اذعان می کنند که در سایر مطالعات رابطه بین چاقی و آسم و همچنین مصرف نوشیدنی های قندی و مصرف زیاد فروکتوز و افزایش ریسک آسم هم مشخص شده است.


محققان عنوان می کنند علاوه بر افزایش ریسک آسم بواسطه چاقی، فروکتوز هم موجب بروز التهاب در ریه ها می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 13654 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر بازدید: 3304 ساعت: 9:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي
3 خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
4 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
5 خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
6 باید و نبایدهای غذاهای دریایی برای زنان باردار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
7 چه رژیم غذایی بر کاهش عوارض بارداری موثر است؟ ۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد
8 آیا مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
9 مصرف اسیدفولیک و مولتی‌ویتامین‌ در بارداری چه تاثیری بر کودکان دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي
10 فواید نوشیدن آب نارگیل در دوران بارداری ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه هایی در مورد شیر شیر منبع غنی از کلسیم است و نقش عمده کلسیم در تشکی...

  نذورات داغ را در ظروف یکبار مصرف نریزید یک متخصص تغذیه با هشدار نسبت به عوارض استفاده از ظ...

  آیا بال مرغ برای پوست ضرر دارد؟ برخی پزشکان معتقدند مصرف قسمت‌هایی از مرغ می‌تواند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
نکات مهم برای استفاده از لبنیات سنتی/ نظارت بر بهداشت لبنیاتی‌های سنتی چطور است پایگاه خبری لقمه: کسی نیست به این دل نگرانی‌ها پاسخی دهد و شفاف بگوید که آیا می‌توان با خیال راحت از لبنیات سنتی استفاده کرد؟
آیا گوشت مرغ، قسمت بهتر و بدتر دارد؟ کدام قسمت مرغ دارای ارزش تغذیه‌ای بالاتر یا کالری کمتری است؟ آیا درست است که نباید در مصرف بال مرغ افراط کنیم؟ در این مطلب به این سۆال‌ها پاسخ داده‌ایم.
زردچوبه و این همه خاصیت زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا می‌دهد و آن را خوش‌رنگ می‌کند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کرده‌اید؟ این بار دقت کنید. مانند یک تابلوی نقاشی است.