امسال افزون بر ۱.۲ میلیون تن سیب در آذربایجان غربی تولید می شود


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: آذربایجان غربی سالانه با تولید افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن سیب قطب اول کشور را از آن خود کرده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اسماعیل کریم زاده در گفتگویی با بیان اینکه استان با سطح زیر کشت ۱۱۲هزار  ۵۴۳ هکتار باغ میوه یکی از قطب های مهم کشوری به شمار می رود افزود: از این میزان ۵۵درصد شامل باغات سیب است.

 
وی با اشاره به اینکه استان در زمینه تولید و سطح زیرکشت سیب مقام اول کشوری را سالهاست از آن خود کرده است اظهارداشت: هم اکنون یک سوم کل سیب تولیدی کشور در آذربایجان غربی تولید می شود.
 
وی با تاکید بر اینکه کشت سیب در تمامی شهرهای استان صورت می گیرد خاطرنشان کرد: اما بیشترین آمار سطح و تولید سیب به ترتیب شهرستانهای ارومیه، سلماس، اشنویه، نقده، مهاباد و میاندوآب به شمار می رود.
 
کریم زاده سطح زیرکشت کل باغات سیب استان در سالجاری را ۶۰ هزار و ۴۷۰ هکتار عنوان کرد و گفت: در این راستا سطح باغات سیب بارور ۵۳هزار و ۸۸ هکتار و غیربارور هفت هزار و ۳۸۲ هکتار است.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی کل میوه تولیدی استان در سالجاری را یک میلیون و ۵۸۸هزار و ۹ تن اعلام کرد و افزود: از این میزان یک میلیون و ۲۰۸ هزار و ۴۲۰ تن مربوط به سیب است که پیش بینی می شود امسال تولید و روانه بازار مصرف شود.
 
کریم زاده ظرفیت سردخانه های نگهداری سیب تولیدی در استان را بالای ۷۵۰ هزارتن برشمرد و خاطرنشان کرد: ظرفیت جذب مواد خام صنایع تبدیلی استان  ۳۰ درصد از کل تولید است و مابقی آن نیز به سایر مصارف از جمله تازه خوری و... می رسد.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایحان غربی ادامه داد: از میزان سیب تولیدی استان ۱۲۰ هزارتن به مصرف تازه خوری و صادرات در زمان برداشت به سایر استانهای کشور و نیز خارج از کشور می رسد.
 
کریم زاده ظرفیت سردخانه های نگهداری سیب استان را نیز بالای ۷۵۰هزارتن اعلام کرد و گفت: استان آذربایجان غربی از لحاظ مقدار کشت و تولید سیب، رتبه نخست را در کشور به خود اختصاص داده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11272 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير بازدید: 2696 ساعت: 1:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
6 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
7 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
8 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
9 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
11 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا باید اسفناج بخوریم؟ اسفناج گیاهی سرشار از کلروفیل و پروتئین است که نه ...

  عوامل موثر در سوء تغذیه در سالمندی پایگاه خبری لقمه: سوء تغذیه را می توان به عنوان تغ...

  كمی استرس برای سلامتی مفید است محققان ادعا كردند كه میزان كمی از استرس می‌تواند ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وقتی غذا به حلق کودکمان پرید چه کنیم؟ هر سال، کودکان زیادی در اثر خفگی ناشی از گیر کردن اشیا و مواد غذایی در گلو و انسداد راه هوایی، جان خود را از دست می‌دهند. این در حالی است که با کمی دقت و ایمن‌سازی محیط اطراف کودک و وسایل‌بازی‌ او می‌توان از بروز بسیاری از این خطرات جلوگیری کرد.
چگونه در دوران بارداری چاق نشویم؟ اگر وزنی بیش از آن چه پزشک توصیه کرده بود به دست آوردید، با پزشک راجع به آن صحبت کنید. در بیشتر موارد باید تا زایمان صبر کنید و پس از آن وزن اضافی را کاهش دهید.
مضرات نگهداری گوشت چرخ‌کرده در فریزر کسانی که قصد استفاده از گوشت چرخی را دارند، باید گوشت را به صورت تازه به تازه چرخ کنند و حداکثر تا 3 روز آن را داخل یخچال بگذارند.
خوراکی های موثر در درمان ناباروری مردان لقمه: یک متخصص تغذیه ناباروری مصرف استروژن‌های گیاهی را در پایین آوردن میزان استروژن در مردان و درمان ناباروری موثر دانست و گفت: استفاده از مواد غذایی مانند لوبیا سبز، باقلا و سویا در درمان ناباروری مردان بسیار موثر است.