موادغذایی محبوب اما مضر موجب پیری زودرس می شوند


پایگاه خبری لقمه: مصرف برخی موادغذایی محبوب اما مضر موجب پیری زودرس و مشکلات قلبی می شود که باید آن را از برنامه غذایی روزانه خود حذف کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، غذا‌هایی که ما می خوریم می تواند  سلامت بدنمان را به خطر انداخته و طول عمرمان را نیز کم کند، برخی مواد غذایی هستند که برای سلامتی خطر زیادی دارند، اما تاثیر خود را به طور مستقیم نشان نمی‌دهند و در دراز مدت سبب پیر‌ی زودرس می‌شوند.

 
رعایت برنامه غذایی متعادل و متنوع علاوه بر اینکه موجب حفظ سلامتی و تناسب اندام می‌شود، از بروز پیری زودهنگام نیز پیشگیری می‌کند اما در واقع بعضی از خوراکی‌ها تاثیراتی دارند که می‌توانند ظاهر شما را بیشتر از سنتان نشان دهند.
 
مصرف زیاد برخی موادغذایی موجب ایجاد چاقی، فشارخون و قندخون شده و عامل انسداد عروق قلبی شده و خطر سکته های قلبی و مغزی را به دنبال دارد.
 
برخی موادغذایی محبوب اما مضر امروز مهمان سفره های ایرانی ها شده و سلامت آن ها را نشانه رفته است، مرباهای رنگارنگ، قهوه، نوتلا، پنیر، گوشت کبابی و انواع شیرینی ها و آب نبات ها که هر روز سر سفره می آورید می تواند اعضای بدن شما را به پیری زودرس دچار کند البته مصرف گاه به گاه این موادغذایی خطری ندارد اما مصرف مداوم آن ها موجب افزایش چین و چروک پوست، خستگی و مشکلات قلبی می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 11433 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد بازدید: 1654 ساعت: 12:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
2 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
4 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
5 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
6 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
7 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
8 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
10 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
11 رشد ارزش دلار در جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اعتیاد کودکان به فست فود تقویت عادات غذایی نادرست می‌تواند بزرگترین ظلم یک ...

  عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی از اواخر شهریورماه پایگاه خبری لقمه: سخنگوی سازمان غذا و دارو از اجرا...

  قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیاب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
میوه‌ای كه مژه‌ها را پرپشت می‌كند! یکی از خاصیت هایی که به دارد پرپشت کردن مژه های تان است.
بــاید‌ها و نبــایدها برای مزاج‌ها دراین گزارش به توصیه‌هایی برای مزاج‌های مختلف خواهیم پرداخت.
گوجه فرنگى یا سیب طلایی یا سیب عشق! گوجه‌فرنگی كه امروزه یكی از رایج‌ترین و پرمصرف‌ترین صیفی‌جات در جهان است، برای سالیان متمادی به نام سیب طلایی یا سیب عشق معروف بود و تنها یك گیاه زینتی مورد استفاده در باغچه‌ها بود.