پیشگیری از سرطان پوست با مصرف ویتامین B۳


پایگاه خبری لقمه: نوعی ویتامین B۳ موسوم به نیکوتین آمید می تواند تاثیرات نور ماوراءبنفش را از بین ببرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مطالعه محققان دانشگاه سیدنی استرالیا نشان می دهد ویتامین درمانی با استفاده از نوعی ویتامین B۳ دارای پتانسیل پیشگیری از سرطان پوست (ملانوما) در افراد پرریسک خواهد بود.

 
نیاسین آمید (نیکوتین آمید) نوعی ویتامین B۳ (نیاسین) است و برای پیشگیری و درمان کمبود نیاسین (بیماری پلاگرا) استفاده می شود.
 
کمبود نیاسین می تواند باعث اسهال، زوال عقل، قرمزی/ تورم زبان و قرمزی پوست شود.
 
یافته ها نشان داد نیکوتین آمید می تواند باعث کاهش آسیب DNA، التهاب و سرکوب سیستم ایمنی ناشی از اشعه ماوراء بنفش شود یا این صدمات را به حالت قبل بازگرداند.
 
همانطور که می دانیم اشعه ماوراءبنفش یکی از دلایل اصلی سرطان پوست است.
 
گری هالیدی، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «در یک آزمایش بالینی مشخص شد که نیکوتین آمید بروز سرطان پوست غیرملانوما را در افراد پرخطر کاهش داده است.»
 
اشعه ماوراءبنفش سبب آسیب DNA در ملانسیت ها، سلول تشکیل دهنده ملانین، به ویژه در پوست می شود و منجر به تولید گونه های اکسیژن واکنشی می شود. این گونه ها باعث ایجاد سیتوکین های التهابی شده که همراه با خواص ذاتی پرتو فرابنفش در سرکوب سیستم ایمنی، موجب شروع تشکیل سرطان می شوند.
 
به گفته هالیدی، «از آنجا که نیکوتین آمید میزان بروز سرطان های فعال و غیرملانوما در افراد با ریسک بالا را کاهش می دهد و باعث بهبود آسیب DNA در ملانوسیت ها می شود، عاملی امیدبخش برای پیشگیری شیمیایی ملانوما در جمعیت های پر خطر است.»

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11532 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۲ مرداد بازدید: 2082 ساعت: 11:32 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
4 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
5 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
6 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
7 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
8 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
9 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
10 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
11 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا صورت پف می کند عوامل مختلف روحی، هورمونی، جسمانی و تغذیه ای می تو...

  ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...

  پیتزا برای چه کسانی از سم هم بدتر است؟ پتیزا غذای خوشمزه ای است اما بعضی ها فقط باید نگا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.
طب مدرن یا سنتی؛ کدام‌یک دوای دردهای امروز ماست؟ پایگاه خبری لقمه: دردهای عجیبی از راه رسیده است. می‌گویند پزشکی مدرن از درمان عاجز است. آیا طب سنتی ممکن است بتواند کاستی‌های علم مدرن را جبران کند؟
چه غذاهایی میگرن را تشدید می‌کند/ میگرن هات‌داگی را بشناسیم یک متخصص مغز و اعصاب گفت: عطرهای تند و برخی مواد غذایی مانند پیاز خام، شکلات، غذاهای تند و پر ادویه، هات‌داگ، شیر، ماست و به ویژه پنیر، گوجه‌فرنگی، پرتقال، توت‌فرنگی، موز و مصرف سیگار می‌تواند موجب تشدید سردردهای میگرنی شود.
افزایش ریزش مو با چه خوراکی‌هایی اتفاق می‌افتد یک متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه رفتارهای نادرستی در بین افراد وجود دارد که باعث بروز ریزش موی غیرطبیعی در افراد می‌شود، گفت: یکسری عادات تغذیه‌ای و رفتاری در مردم رواج یافته که به صورت ناآگاهانه انجام می‌شود و این امر باعث افزایش شمار بیمارانی که به علت ریزش مو به مطب پزشکان مراجعه می‌کنند، شده است.