پیشگیری از سرطان پوست با مصرف ویتامین B۳


پایگاه خبری لقمه: نوعی ویتامین B۳ موسوم به نیکوتین آمید می تواند تاثیرات نور ماوراءبنفش را از بین ببرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مطالعه محققان دانشگاه سیدنی استرالیا نشان می دهد ویتامین درمانی با استفاده از نوعی ویتامین B۳ دارای پتانسیل پیشگیری از سرطان پوست (ملانوما) در افراد پرریسک خواهد بود.

 
نیاسین آمید (نیکوتین آمید) نوعی ویتامین B۳ (نیاسین) است و برای پیشگیری و درمان کمبود نیاسین (بیماری پلاگرا) استفاده می شود.
 
کمبود نیاسین می تواند باعث اسهال، زوال عقل، قرمزی/ تورم زبان و قرمزی پوست شود.
 
یافته ها نشان داد نیکوتین آمید می تواند باعث کاهش آسیب DNA، التهاب و سرکوب سیستم ایمنی ناشی از اشعه ماوراء بنفش شود یا این صدمات را به حالت قبل بازگرداند.
 
همانطور که می دانیم اشعه ماوراءبنفش یکی از دلایل اصلی سرطان پوست است.
 
گری هالیدی، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «در یک آزمایش بالینی مشخص شد که نیکوتین آمید بروز سرطان پوست غیرملانوما را در افراد پرخطر کاهش داده است.»
 
اشعه ماوراءبنفش سبب آسیب DNA در ملانسیت ها، سلول تشکیل دهنده ملانین، به ویژه در پوست می شود و منجر به تولید گونه های اکسیژن واکنشی می شود. این گونه ها باعث ایجاد سیتوکین های التهابی شده که همراه با خواص ذاتی پرتو فرابنفش در سرکوب سیستم ایمنی، موجب شروع تشکیل سرطان می شوند.
 
به گفته هالیدی، «از آنجا که نیکوتین آمید میزان بروز سرطان های فعال و غیرملانوما در افراد با ریسک بالا را کاهش می دهد و باعث بهبود آسیب DNA در ملانوسیت ها می شود، عاملی امیدبخش برای پیشگیری شیمیایی ملانوما در جمعیت های پر خطر است.»

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11532 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۲ مرداد بازدید: 2068 ساعت: 11:32 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
4 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
5 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
6 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
7 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
8 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
9 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
10 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
11 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تربچه بخورید تا پوستی صاف و درخشان داشته باشید مصرف منظم سبزیجات علاوه بر سلامتی بدن و نشاط و تند...

  توت فرنگی کلسترول خون را کاهش می‌دهد یک کارشناس تغذیه گفت: توت فرنگی کلسترول خون را کاه...

  صبحانه را جدی بگیرید ‌یک متخصص تغذیه در کردستان گفت: صبحانه وعده‌ای است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ملخ دریایی کلسترول دارد؟ اگر زیاد به چشم‌های ریز و سیاه و آن سبیل بلند و باریک و پاهای سوسکی‌اش زل نزنید و حس کنجکاوی‌تان باعث نشود بدنش را لمس کنید شاید بتوانید برای یک‌بار هم که شده مزه‌اش را بچشید‌. با این ملخ دریایی که به آن میگو می‌گویند غذاهای متنوعی مانند میگو پلو، قلیه میگو، میگو سوخاری، خورش میگو و چیپس میگو تهیه می‌کنند.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
چاقی و یک دنیا مشکل همه می دانیم که کم کردن وزن برای بدن مفید است اما چه قدر؟ کافی است ۳ تا ۵ کیلوگرم کم کنید تا تاثیر آن را بر سلامت خود ببینید. به بیان دیگر کاهش ۱۰ درصد وزن کل بدن وضعیت جسمی شما را بهبود می بخشد.
استفاده از روغن شتر مرغ به صورت خوراکی