طرح آمارگیری از بهره‌برداران پرورش زنبور عسل کشور اجرا می شود


پایگاه خبری لقمه: طرح آمارگری از بهره‌برداری‌های پرورش زنبور عسل به شکل نمونه‌گیری در سراسر کشور و با مراجعه به بیش از پنج هزار و300 بهره‌بردار از 6 تا 29 شهریورماه اجرا می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، از مرکز آمار ایران، هدف از انجام این طرح که با استفاده از چارچوب سرشماری عمومی کشاورزی سال 1393 انجام می‌شود، گردآوری آمار و اطلاعات مورد نیاز و ضروری در رابطه با نحوه فعالیت بهره‌برداری‌های پرورش زنبور عسل از دیدگاه تهیه حساب‌های اقتصادی کشور است.

در این طرح اطلاعات گسترده‌ای از قبیل تعداد کندو، مقدار و ارزش تولیدات، ارزش پرداختی بهره‌برداری‌،تعداد شاغلان و هزینه‌های سرمایه‌ای در سطح استان و کشور گردآوری می‌شود.
سمینار آموزشی این طرح آمارگیری با حضور کارشناسان مسئول اجرای طرح از معاونت آمار و اطلاعات سازمان برنامه و بودجه استان‌ها، از روز گذشته به مدت 2 روز در مرکز آمار ایران برگزار می‌شود. هدف از تشکیل این سمینار آشنایی شرکت‌ کنندگان با تعاریف و مفاهیم و اهداف اجرای طرح، سؤالات و نحوه گردآوری اطلاعات است. 
 
مدیر کل دفتر کشاورزی مرکز آمار ایران در مراسم افتتاحیه سمینار آموزشی طرح آمارگیری از بهره‌برداری‌های پرورش زنبور عسل،گفـت:دقت و توجه کارشناسان مسئول استان‌ها در تکمیل پرسشنامه‌ها و جمع ‌آوری اطلاعات بهره برداران پرورش زنبور عسل بسیار ضروری است. 
 
'مسعود اسدی' افزود‌: بهره برداران زنبور عسل، بنا به مقتضیات اقلیمی و نیاز به مراتع پر گل و گیاه، در برخی از ایام سال،اقدام به کوچ‌های بین استانی می کنند که این موضوع در هنگام جمع آوری اطلاعات بهره برداران باید مورد توجه قرار گرفته و در صورت نیاز مسئولان سازمان برنامه و بودجه استان ها ،‌ هماهنگی لازم را با یکدیگر باید داشته باشند.
اسدی در ادامه در مورد تفاوت آمار های مرکز آمار ایران و وزارت جهاد کشاورزی در حوزه بهره‌برداران زنبور عسل گفت:‌اطلاعات مرکز آمار ایران براساس نتایج طرح‌های آماری است اما اطلاعات وزارت جهاد بر اساس بر آورد است .
 
وی تصریح کرد: تکمیل پرسشنامه‌ها ، عنصر کلیدی طرح آمارگیری ها و جمع آوی اطلاعات است و ماموران آمارگیر نسبت به تکمیل اطلاعات بهره برداران باید جدیت و دقت لازم را داشته باشند و هیچ پرسشنامه ای را سفید تحویل ندهند مگر در مواقعی که بهره بردار در آدرس قید شده در چهارچوب آمارگیری نباشد.
 
وی در پایان تاکید کرد:‌مرکز آمار ایران از بهره‌برداران پرورش زنبور عسل کشور تقاضا دارد در صورت مراجعه مأموران آمارگیری، همکاری لازم را با آنان به عمل آورند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11626 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد بازدید: 2090 ساعت: 11:25 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير
2 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
3 چگونه مرغ در آذرماه ارزان می شود؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
4 هجده نفر از نوزده وزیر پیشنهادی رای اعتماد گرفتند ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
5 افزایش تقاضای خرید بلدرچین با شیوع کرونا ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
6 با خوردن این ماهی به جنگ آلزایمر بروید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
7 10 مجموعه تور پرورش ماهی در قفس تجاری سازی شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
8 اعطای تسهیلات 20 میلیارد ریالی به پرورش ماهیان خاویاری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
9 شغل هایی که میتوان با آن پولدار شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
10 ساکنان مناطق محروم برای پرورش قارچ تسهیلات می‎گیرند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
11 افزایش صادرات ماهی قزل‌آلا بیش از 300 درصد /توسعه صادرات غیرنفتی ۱۳۹۶ شنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افراد چاق، عرق نعنا بخورند/ عسل و آبلیمو معده را قوی می‌کند مدیر انجمن علمی طب سنتی ایران به افرادی که تمایل د...

  استخوان های سالم می خواهید؟ اینها را بخورید وقتی صحبت از ساختن استخوان های محکم و قوی می شود، ...

  تغذیه مادر با فست فود در تشدید کولیک شیرخوار موثر است فوق تخصص گوارش کودکان گفت: تغذیه مادر با غذاهای مح...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زمان‌های مفید برای خوردن، خوابیدن و مصرف مکمل‌ها در حالی که هرگز بهترین زمان برای سیگار کشیدن یا خوردن غذاهای بی کیفیت چرب وجود ندارد اما از نظر علمی و پزشکی رفتارهای سالم را باید در بهترین زمان خودش انجام داد.
خوردنی‌های ممنوعه! سایت پرونسیون به تازگی فهرستی از قسمت‌های آسیب‌رسان چند گیاه را منتشر كرده كه كمتر كسی گمان می‌كند خوردن آنها به بدن صدمه بزند.
حقایقی درباره غذاهای رستوران‌ها و سرآشپزها خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقه‌تان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!
چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟ در روزهایی که تولید کنندگان میوه تدارک فروش شب عید را می بینند، بازار میوه خود را برای ورود میوه های ماندگار با رنگ و طعم ویژه آماده می کند. میوه های با کیفیتی که ظاهری شبیه به میوه های وارداتی دارند اما نه از طعم آبکی در آنها خبری هست و نه از مضرات کودهای شیمیایی و هورمون های رشد.