چرا نباید مرغ را قبل از پختن شست


کارشناسان تغذیه و سلامت نسبت به شست و شوی گوشت مرغ پیش از پختن آن هشدار دادند.

به گزارش لقمه، کارشناسان سلامت معتقدند شست و شوی گوشت مرغ پیش از طبخ آن موجب گسترش باکتری‌های کشنده و بروز هزاران نوع از مسمومیت‌های غذایی می‌شود.
طبق بررسی جدید آژانس استانداردهای غذایی، باکتری مضر «کمپیلوباکتر» اغلب در سطوح و سرامیک آشپزخانه و وسایل آشپزی پخش می‌شود و در صورتی که این باکتری روی گوشت مرغ باقی بماند این امکان هست که در طول فرآیند طبخ از بین برود.


بررسی‌ها نشان می‌دهد افراد برای از بین بردن این باکتری از روی گوشت مرغ آن را پیش از طبخ شست و شو می‌دهند اما این کار در عوض باعث پخش شدن باکتری و انتقال آن به وسایل و سطوح آشپزخانه و مسمومیت‌های غذایی می‌شود. این در حالی است که پختن گوشت مرغ خود عامل از بین بردن این باکتری است.


به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه دیلی میل، شایع‌ترین علائم در افرادی که این باکتری به بدن آنان وارد می‌شود دردهای شکمی،‌ اسهال شدید و استفراغ است. هرچند می‌تواند در کودکان و افراد بالای 60 سال پیامدهای شدیدتری داشته باشد.



بازگشت به صفحه نخست

 

 

 

 


نقل از :ایسنا

کد: 6972 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۷ خرداد بازدید: 2480 ساعت: 6:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رفع گرفتگی رگها با مصرف این غذاها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
2 چگونه یک مغازه دار موفق باشیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
3 مواد غذایی سرشار از کلسیم برای کودکان ۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ آبان
4 چه زمانی از خوردن آب انار و گریپ فروت باید خوداری کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
5 دسر لیوانی توت فرنگی؛ دسر خوش رنگ و لعاب تابستانی ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
6 چگونه از قهوه برای زیبایی پوست استفاده کنیم؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
7 فواید آب نمک برای دهان و دندان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ فروردين
8 پشت‌پرده فروش فاضلاب که به کشاورزان فروخته می شود ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۹ دي
9 معجزه یک رژیم غذایی، مهار افسردگی با سیب ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۲ آذر
10 تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر
11 ثبت علامت مک‌دونالد به معنای صدور مجوز فعالیت نیست ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چه نوع روغن زیتونی بخریم؟ روغن زیتون به دلیل دارا بودن چربی‌های غیراشباع، سا...

  برای جلوگیری از بیماری‌های غذایی چه کنیم بیماریهای ایجاد شده توسط غذا قابل پیشگیری می‌‌باشن...

  پوست خوب غذای خوب می‌خواهد همه مردم دوست دارند پوستی شاداب، شفاف و جوان داشته...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۹ چیزی که تیروئیدتان را تهدید می کند بحث در مورد ترکیبات شیمیایی، یک موضوع تخصصیه. اما چاره ای نیست برای حفظ سلامت باید بخشی از این مواد رو شناخت. از جمله این ترکیبات پرفلورنیته (PFCS) . این ماده نوعی فلورید شیمیایی با ویژگی های منحصر به فرده.
تهران آب ندارد پرویز کردوانی، سال‌هاست که پدر علم کویرشناسی ایران است، پیرمردی 82 ساله متولد گرمسار که گرم‌ترین نقطه زمین در کویر لوت را کشف کرده است. در و دیوار خانه‌اش پراست از تقدیر‌نامه‌ها و عکس‌هایش. عکس‌هایی از زمان‌های خیلی دور و خیلی نزدیک.
این هندی‌های عجیب‌خور! پایگاه خبری لقمه: هندوستان سرزمین فرهنگ‌های عجیب و متفاوت است، اما این‌بار نگاهی داریم به غذاهای آن‌ها، غذاهایی که ممکن است حتی سلامتی انسان را به خطر بیندازد.
آلرژی و مشکلات گوارشی در کودکان با مواد غذایی با ماندگاری بالا فلوشیب سم‌شناسی گفت: مواد غذایی با ماندگاری بالا به دلیل داشتن مواد افزودنی و شیمیایی باعث عوارض گوارشی و آلرژی در کودکان زیر ۲ سال می‌شود.