محمد محب‌ خدایی معاون گردشگری سازمان میراث ‌فرهنگی شد


پایگاه خبری لقمه: معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث ‌فرهنگی، صنایع ‌دستی و گردشگری با صدور حکمی، محمد محب ‌خدایی را به ‌عنوان معاون گردشگری این سازمان منصوب کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، از سازمان میراث فرهنگی، در حکم علی‌اصغر مونسان که روز گذشته(دوشنبه) صادر شده، خطاب به محب‌خدایی آمده است: «نظر به تعهد، تخصص، تجربه و شایستگی به موجب این حکم به‌عنوان «معاون گردشگری» سازمان منصوب می‌شوید.»

در این حکم تصریح شد است: سیاست‌گذاری علمی جهت فعال‌سازی کلیه ظرفیت‌های ملی، ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی در جهت سند راهبردی توسعه گردشگری کشور با رویکرد استفاده حداکثری از بخش خصوصی، توسعه بازار گردشگری در بعد داخلی و بین‌المللی با نگاه آینده‌نگرانه، ایجاد فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری و اشتغال‌زایی، واگذاری تصدی‌گری‌های حوزه گردشگری به بخش غیردولتی، تسهیل فضای کسب‌وکار، به‌کارگیری سیستم‌های نوین آماری و تقویت سامانه‌های گردشگری الکترونیک، از شاخصه‌های مهمی است که انتظار می‌رود با برنامه‌ریزی دقیق و سامان‌دهی مناسب و بهره‌گیری از توان تخصصی کارشناسان، فعالان بخش خصوصی، صاحب‌نظران و تعامل با سایر حوزه‌ها در راستای تحقق اهداف و مأموریت‌های سازمان اهتمام شایسته به‌عمل آید.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در این حکم همچنین از معاون جدید گردشگری این سازمان خواست که در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و فرهنگ و هنر ایران، اصول قانون‌مداری، اعتدال‌گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید را رعایت کند.
 
میرهادی قره سید رومیانی پیشتر سرپرستی معاونت گرشگری سازمان میراث فرهنگی را برعهده داشت.
زهرا احمدی پور رییس سابق سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری 31 تیر ماه در حکمی رومیانی ا به عنوان سرپرست معاون گردشگری این سازمان منصوب کرد. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11655 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد بازدید: 2653 ساعت: 1:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
3 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
4 دلایل ادغام برنامه های توسعه گردشگری و شهر سالم در کشورهای پیشرو ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
5 گسترش همکاری‌های گردشگری ایران و تاتارستان روسیه ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ ارديبهشت
6 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
7 «پتله پلو» همدانی در فهرست آثار ناملموس کشور ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
8 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
9 جزئیاتی از نمایشگاه گردشگری تهران/ ممنوعیت پخت‌وپز در نمایشگاه! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۶ بهمن
10 نشست مشترک معاونت میراث‌فرهنگی و شورای فرهنگ عمومی با موضوع یلدای جهانی برگزار شد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
11 وضعیت غذای حلال در کشورهای جهان ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  گزارشی از فعالیت‌های زیرزمینی صنایع لبنی در نیشابور فعالیت های زیرزمینی و تولیدی‌هایی که در پستوهای خا...

  معجونی برای شادی و سرخوشی برخی گیاهان علاوه بر داشتن طعم خوب و دل‌چسب ذهنتان...

  آشنایی با خوراکی های ضد سرماخوردگی خانگی همیشه با شروع فصل پاییز، آمار ابتلا به سرماخوردگی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک جرعه چای ترش، صد جرعه زندگی شیرین مطالعات نشان داده‌اند چای ترش در کنار رژیم غذایی مناسب و ورزش، روند کاهش وزن را تسهیل می کند.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
وزن کم کردن سریع واقعا ممکن است! برخی از متخصصان بر این باورند، كاهش وزن سریع اصلا جالب نیست و باید كاهش وزن در مدت طولانی انجام شود اما امروزه تحقیقات نشان داده، اگر به درستی برنامه كاهش وزن و رژیم آن اجرا شود، هیچ‌اشكالی به كاهش وزن نسبتاسریع وارد نیست!
در مورد شیر مادر چه می دانید؟ برای مامان‌اولی‌ها یا والدین جوان و افرادی که می‌خواهند بچه‌دار شوند طبیعی است که سوالاتی در خصوص شیردهی و شیر مادر وجود داشته باشد.