ارتباط ویتامین B با سرطان ریه در مردان !


پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید مصرف ویتامین B که تا پیش از این به نظر می‌رسید در برابر ابتلا به سرطان از افراد محافظت می‌کند، با افزایش 2 تا 4 برابری ریسک ابتلا به سرطان ریه در مردان ارتباط مستقیم دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، طبق یک مطالعه جدید مصرف ویتامین B که تا پیش از این به نظر می‌رسید در برابر ابتلا به سرطان از افراد محافظت می‌کند، با افزایش 2 تا 4 برابری ریسک ابتلا به سرطان ریه در مردان ارتباط مستقیم دارد.

 
محققان این مطالعه تأکید دارند که مصرف این ویتامین ریسک سرطان ریه را تنها در مردان و به خصوص مردان سیگاری افزایش می‌دهد. 
 
این مطالعات که توسط پژوهشگران دانشگاه ایالتی اوهایو صورت گرفته است، نشان می‌دهد مصرف ویتامین B، رشد سلول‌های سرطانی را که از قبل به واسطه استفاده از دخانیات آغاز شده‌اند، تشدید کند.
 
پژوهش‌ها بر روی 77 هزار فرد بزرگسال در رده سنی 50 تا 76 سال که بین سال های 2000 تا 2002 ثبت‌نام کرده بودند ثابت کرد، مردان سیگاری که دوز بالای ویتامین‌های B6 و B12 را در مکمل‌های فردی خود مصرف می‌کردند، در مقایسه با مردانی که مکمل مصرف نمی‌کردند 30 تا 40 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان ریه بودند.
 
در این پژوهش، مردان سیگاری چهار برابر بیشتر در معرض ابتلا به سرطان قرار داشتند؛ در این مطالعه زنان نیز تحت بررسی قرار گرفتند که چنین نتیجه‌ای درباره آنها مشاهده نشد، لذا محققان تأکید می‌کنند که مردان با مصرف این ویتامین خود را در معرض ابتلا به سرطان ریه قرار می‌دهند.
 
بر اساس نتایج به دست آمده، خطر ابتلا به سرطان ریه در مردان بالای 40 سال بیشتر است. 
 
صندوق تحقیقات جهانی سرطان توصیه می‌کند، مردم به منظور جلوگیری از سرطان تنها به یک رژیم غذایی کامل بسنده کنند و طوری تغذیه کنند که نیاز به مصرف مکمل‌ها نباشد؛ آنها به راحتی می‌توانند با مواد غذایی نیاز خود را برطرف کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :فارس

کد: 11697 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور بازدید: 1764 ساعت: 2:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
2 شایع‌ترین بیماری‌های مردان را بشناسیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
6 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
8 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
10 اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
11 چگونگی پیشگیری از سرطان با تغذیه ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه‌ای 10 هزار بار قوی‌تر از شیمی‌درمانی پوست این میوه خواص شگفت انگیزی دارد که بیشتر از آب...

  وزارت بهداشت اسناد آلودگی میکروبی «دماوند» را منتشر کرد+ عکس مدیران سازمان غذا و دارو با ارائه مستندات جدید، از...

  تدابیر غذایی در فصل زمستان هر فصلی دارای مزاج است. مزاج فصل زمستان سرد و تر ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا باید دور هم غذا بخوریم؟ بچه که بودیم، جمعه‌ها برایمان روز دیگری بود. پدر و مادر، خواهرها و برادرها همگی کنار هم سرسفره می‌نشستیم. صبح جمعه یا املت داشتیم یا نیمرو با سنگك داغ. ظهر بوی خورش قورمه‌سبزی مستمان می‌کرد.
خواص ضد سرطانی هویج خواص ضدسرطانی هویج رنده شده و ارتباط افسردگی با پارکینسون عناوین مهمترین یافته های پزشکی امروز هستند.هویج رنده شده مهمترین ماده غذایی برای پیشگیری از سرطان، بیماری های عصبی و قلبی عروقی است.
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
چگونه در رژیم گرفتن شکست نخورید؟ رژیم‌هایی که کالری اندکی دارند، در کوتاه مدت باعث کاهش وزن می‌شوند؛ ولی، در طولانی مدت حفظ آن‌ها مشکل است.