عرضه ۶۰ هزار راس دام زنده برای عید قربان/کشتار بره ماده ها ممنوع


پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه توزیع کنندگان گوشت گوسفندی از آماده سازی ۵۰ تا ۶۰ هزار راس دام زنده برای تامین نیاز بازار در عید قربان خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل صدا و سیما، علی‌اصغر ملکی،  با اشاره به عرضه دام زنده به ازای هر کیلوگرم  ۱۶ تا ۱۸ هزار تومان درمیادین افزود: مردم برای خرید دام ارزان تر در ساعات ۱۰ و ۱۱ ظهر به میادین مراجعه کنند.

 
وی با اشاره به تامین بخشی از دام زنده از عشایر تهران گفت: بخش اعظمی از دام مورد نیاز تهران از استان های غربی به ویژه کردستان تامین  شده است.
 
ملکی با پیش بینی قیمت گوشت گوسفند  در سه هفته آینده افزود:  این کالا بین ۴۳ تا ۴۴ هزارتومان در بازار عرضه می شود.
 
رییس اتحادیه گوشت گوسفندی توزیع گوشت گرم گوسفند وارداتی را دلیل ثبات قیمت گوشت گوسفند دانست و گفت: این گوشت وارداتی هر روز در میادین میوه و تره بار و فروشگاه های زنجیره ای عرضه می شود.
 
ملکی با اشاره به قطع نسل اتفاق افتاده به دلیل کشتار بره ماده گوسفند ادامه داد: با ابلاغ بخشنامه به کشتارگاه ها از این پس کشتار بره ماده ها متوقف خواهد شد که این رویه در ۲ سال آینده به نفع کشور خواهد شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11726 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور بازدید: 3527 ساعت: 10:07 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 سه واریزی مهم که باید تا پایان سال منتظرشان باشیم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
6 میهمانی عید غدیر در تهران به طول ۱۰ کیلومتر ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
7 احتمال عبور خرید تضمینی گندم از 8.5 میلیون تن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ خرداد
8 مدیر رادیو سلامت درگذشت/ مراسم تشییع فردا از مقابل مسجد بلال ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ فروردين
9 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
10 صادرات سیب و پرتقال در اسفندماه محدود شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
11 بخش خصوصی عهده‌دار تنظیم بازار شب عید شد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان پایگاه خبری لقمه: سکته مغزی نه تنها برای فردی که س...

  اگر می‌خواهید بچه دار شوید، ناگت نخورید! نتایج پژوهش جدیدی که در مجله‌ی پزشکی Diabetologia ...

  کمبود این ویتامین با خطر مرگ همراه است این ویتامین حیاتی به ویتامین آفتاب نیز معروف است.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 روش بین ‌المللی لاغر شدن همه آن هایی که اضافه وزن دارند و به سلامت خودشان اهمیت می ‌دهند؛ احتمالا با یک قصه پُرغصه دست به ‌گریبان هستند: رژیمی برای کاهش وزن!
خوردنی های خواب آور کدامند؟ غذاهایی که میل می کنید، می توانند به شما احساس انرژی یا کسالت و خواب آلودگی بدهند. در واقع خوردن یک وعده غذایی ممکن است از شما یک فرد پر انرژی بسازد و غذای دیگری شما را خسته و خواب آلوده کند. اثرات اصلی مواد غذایی را می توان به محتویات آنها نسبت داد و اینکه چگونه بدن ما نسبت به آنها واکنش نشان می دهد.
طرز تهیه و خواص گلاب/چه کسانی نباید گلاب بخورند از قدیم گلاب برای مردم خواص دارویی داشت اما امروزه گلاب هم در غذا و هم در طب پزشکی و طب سنتی به کار می رود حالا با ما همراه باشید تا از فواید مصرف گلاب بگوییم.
نگذارید دیابت بارداری به دیابت نوع 2تبدیل شود! وقتی صبحانه نخورید، هزار و یک بلا ممکن است برسرتان بیاید که یکی از آنها افزایش خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع دوم است.