چگونگی مبارزه زنجبیل با چربی شکم


پایگاه خبری لقمه: با یک ماده غذایی چربی سوز که سوخت و ساز بدن را افزایش داده و به راحتی شما را به وزن ایده آل خود می رساند، آشنا شوید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، زنجبیل یک ماده غذایی چربی سوز است که سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد. برای استفاده بیشتر از این خاصیت می توانید آن را با برخی از مواد غذایی مخلوط کرده و علاوه بر سم زدایی، سریع تر لاغر شود.

 
هیچ شکلی نیست که شکم یکی از قسمت هایی است که چربی تمایل دارد، در آنجا جمع شود. یکی از راه های اصلی مبارزه با چاقی شکم این است که از طریق رژیم غذایی، ورزش و دیگر عادات سالم، سوخت و ساز بدن را افزایش دهید. همچنین پاکسازی بدن از سموم با استفاده از راهکارهای طبیعی و تحریک عملکرد اندام های دیگر مانند کبد که در متابولیسم چربی و قند نقش دارد، بسیار مهم و تاثیرگذار خواهدبود.
 
در اینجا پیشنهاد می شود با استفاده از ریشه زنجبیل به عنوان یک ماده غذایی سم زدا و چربی سوز، هرچه زودتر از شر چربی شکمی خلاص شوید!
 
چگونگی مبارزه زنجبیل با چربی شکم
 
- زنجبیل ریشه دارویی داشته و بیش از قرن ها به عنوان یک درمان برای رفع بسیاری از اختلالات و بیماری ها مورد استفاده قرار گرفته است. وجود مواد آنتی اکسیدانی و خواص ضدالتهابی در آن به بهبود هضم غذا، کاهش میزان کلسترول و از بین بردن مواد سمی در بدن کم می کند. در چند دهه اخیر خواص سم زدایی و لاغرکنندگی آن نیز ثابت شده است.
 
- مصرف زنجبیل باعث تحریک سوخت و ساز بدن و بهبود هضم غذا شده و از این طریق با چربی های شکم مبارزه می کند. همچنین دارای خواص ادرارآور بوده و با حذف مایعات محبوس شده در بدن از التهاب پیشگیری می کند.
 
- یکی دیگر از مزایای اصلی زنجبیل این است که بسیار کم کالری می باشد، بنابراین با خیال راحت می توانید آن را با سایر مواد غذایی مخلوط کنید و از تمام خواص آن بهره مند شوید.
 
نحوه مصرف
 
رایج ترین روش مصرف این گیاه دم کرده ریشه آن است.
 
دم نوش چای سبز با زنجبیل
 
یک پیمانه (250 میلی لیتر) آب را به جوش آورید. سپس یک تکه زنجبیل را به آن اضافه کنید و بگذارید تا چند دقیقه بجوشد. بعد زیر حرارت را خاموش کرده و یک قاشق غذاخوری چای سبز به آن اضافه کنید. بعد به مدت 10 دقیقه روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش بگذارید تا دم بکشد.
 
چای سبز به دلیل وجود آنتی اکسیدان های بسیار برای کاهش وزن فوق العاده است.
 
مخلوط چای سبز با ریشه زنجبیل یک راه عالی برای ارتقای سلامتی و رسیدن به تناسب اندام در زمانی کوتاه است.
 
مدت زمان مصرف
 
برای استفاده از تمام مزایای این درمان سم زدایی، توصیه می شود که از نوشیدنی و دم نوش زنجبیل به طور منظم به مدت 30 روز استفاده کنید. سپس 15 روز مصرف آن را قطع کنید. به یاد داشته باشید همراه مصرف نوشیدنی و دم نوش زنجبیل برای گرفتن جواب بهتر و سریع تر حتما ورزش کنید و یک برنامه غذایی مناسب و کم کالری داشته باشید.
 
نوشیدنی زنجبیل و لیموترش
 
یک فنجان 250 میلی لیتر) آب را گرم کرده و قبل از اینکه به جوش آید، یک تکه ریشه زنجبیل را به آن اضافه کنید. اجازه دهید آب روی حرارت کم به مدت چند دقیقه بجوشد و بعد از روی حرارت برداشته وقتی کمی ولرم شد آب یک دوم لیموترش را به آن اضافه کنید. دمنوش را خوب به هم بزنید و مقداری عسل (در صورت دلخواه) به آن اضافه کنید.
 
وجود ویتامین C و آنتی اکسیدان در آب لیموترش اثرات زنجبیل را برای پاکسازی کبد و افزایش متابولیسم چربی تقویت می کند. با استفاده از این چای علاوه بر سم زدایی و حذف مایعات اضافی بدن، به جنگ چربی های اضافی شکم تان خواهیدرفت.
 
نوشیدنی گریپ فروت و زنجبیل
 
آب 4 عدد گریپ فروت را بگیرید و آن را با یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل و یک چهارم آب لیموترش (به دلخواه) مخلوط کنید. این نوشیدنی لاغرکننده را با معده خالی در هنگام صبح مصرف کنید.
* گریپ فروت یک میوه کم کالری است که اثرات بسیار عالی در کاهش وزن دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مجله سر آشپز

کد: 11783 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور بازدید: 2746 ساعت: 9:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
2 آشنایی با غذاهای مخصوص روزهای سرد سال ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
3 لاغری و تناسب وزن با پاکسازی کبد ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۹ فروردين
4 قیمت سیر و زنجبیل در بازار چقدر باید باشد؟ ۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۵ اسفند
5 با مصرف این غذا ها به جنگ دردهای مزمن بروید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
6 آیا مصرف زنجبیل به تسکین درد مفاصل کمک می کند؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
7 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
8 یک شفا بخش خانگی را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
9 خوراکی های ضد التهابی و ضد درد را بشناسید ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ شهريور
10 ارتباط زنجبیل با قدرت باروری مردان ! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۷ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بیماران برای مصرف محصولات پروبیوتیک با پزشک مشورت کنند یک متخصص تغذیه گفت: محصولات حاوی پروبیوتیک ممنوعیت...

  نقش غذاهای آماده به مصرف و سبزیجات آلوده در ابتلا به هپاتیت A یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه هپاتیت A دارای من...

  خونریزی معده در مردان شایع‌تر است خون‌ریزی از مجرای گوارشی یکی از شایع‌ترین مشکلاتی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کنترل پُرمویی در زنان با تغذیه هیرسوتیسم به شرایطی اطلاق می‌شود که در آن موهای زائد و ناخواسته در صورت و بخش‌های مختلف بدن می‌روید که معمولاً این موها ضخیم و تیره هستند.
پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین پایگاه خبری لقمه: ساختن یک اپلیکیشن پرطرفدار آرزوی بسیاری از علاقه‌مندان به دنیای آی‌تی و استارت‌آپ است. دنیایی که این روزها می‌توان درآن پیتزای موردعلاقه‌تان را با چند کلیک خودتان درست کنید.
کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران پایگاه خبری لقمه: به نظر می رسد مردم از وجود قارچ های سمی اطلاع چندانی ندارند و اقدام و اطلاع رسانی به موقع دستگاه ها و نهادهای ذیربط می توانست از بروز بحران مسمومیت با اینگونه قارچ‌ها پیشگیری کند.
چه سبزیجاتی از آلزایمر پیشگیری می کنند پژوهشگران علوم پزشکی در کشور آلمان می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است که میوه ها و سبزی های سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند اسفناج می تواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر داشته باشد.