طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل


پایگاه خبری لقمه: اگر عطر نارگیل و زنجبیل را دوست داشته باشید، این پنکیک های خوشمزه نظرتان را جلب خواهند کرد. تهیه این صبحانه چندان سخت نیست و برای تهیه سس میوه ی کاراملی آن نیز به چند عدد هلو یا شلیل و مقداری کره نیاز دارید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اگر عطر نارگیل و زنجبیل را دوست داشته باشید، این پنکیک های خوشمزه نظرتان را جلب خواهند کرد. تهیه این صبحانه چندان سخت نیست و برای تهیه سس میوه ی کاراملی آن نیز به چند عدد هلو یا شلیل و مقداری کره نیاز دارید.

 
طرز تهیه  پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل

مواد لازم:
 
¾ پیمانه آرد برنج
¼ پیمانه نارگیل بو داده
نوک انگشت نمک
۳ بسته شیرین کننده استویا
۱ پیمانه شیر نارگیل
نصف پیمانه آب
روغن یا کره برای سرخ کردن
۴ عدد شلیل، آلو یا هلو
¼ پیمانه کره نرم شده
۱ قاشق غذاخوری زنجبیل
¼ پیمانه بادام بو داده
۲ عدد لیموترش
ماست برای سرو
برگ تازه نعنا برای تزئین
 
 
طرز تهیه:
 
1. برای تهیه پنکیک، آرد برنج، نارگیل بو داده، نمک و دو بسته شیرین کننده استویا را با یکدیگر مخلوط کنید. شیر نارگیل و آب را افزوده و هم بزنید.
 
2. تابه نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید. کره یا روغن را درون آن بریزید تا آب شود. سپس، ¼ پیمانه از مواد را درون تابه ریخته و هر طرف آن را به مدت ۲ تا ۳  دقیقه سرخ کنید.
 
3. این کار را با همه مواد تکرار کنید.
 
4. در تابه دیگری، هلوهای قاچ کرده را بچینید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید. کره، زنجبیل و بادام را افزوده و هم بزنید. حرارت را کم کنید تا میوه ها پخته شوند و عطر زنجبیل هم در بیاید.
 
5. آن را از روی حرارت بردارید. پوست رنده شده و آب لیموترش را روی آن ها بریزید.
 
6. میوه های کاراملی شده را به صورت داغ روی پنکیک قرار داده و با نعنا و ماست تزئین و سرو کنید

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از : روزیاتو

کد: 12152 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر بازدید: 4576 ساعت: 3:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
2 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
3 طرز تهیه شیرینی مرنگ خانگی ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۷ آبان
4 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
5 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
6 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
7 طرز پخت آش کلم باکویی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
8 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
9 طرز تهیه ساندویچ میگو ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
10 سالسا و چیپس ترتیلا ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
11 فاهیتای مرغ و گوشت ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بایدها و نبایدهای تغذیه در مسافرت

  خرید نان لواش و ماکارونی فله ممنوع متخصص طب سنتی با تأکید بر اینکه باید از خرید گوشت‌...

  شیرخام نخورید گروهی از متخصصان اطفال در آمریکا هشدار دادند که زن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کلیه‎های خود را با گل گاوزبان تقویت کنید از برگ‎های گل گاوزبان به دلیل داشتن ویتامین C در برخی از کشورها به‌عنوان سالاد استفاده می‌کنند.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
کتاب کلید را بزن برای مدیران کسب و کار مفید است یا کم کردن وزن؟ پایگاه خبری لقمه: علاقمندان به تغییرات فردی یا سازمانی می توانند از کتاب کلید را بزن الگوی ارائه شده در آن به نحو مقتضی بهره مند شوند.
خوش اندامی، چه غذایی؟ در چه زمانی؟ در این مقاله یک روز رژیمی ساده را به عنوان نمونه عنوان می‌کنیم تا بگوییم چه چیزی را در چه ساعاتی از روز مصرف کنید تا هم انرژی لازم برای کارهای روزانه را داشته باشید و هم اینکه یک روز رژیمی سالم را پشت سر بگذرانید.