یک متخصص بیماری‌های داخلی:
شستن سبزیجات با مایع ظرفشویی بی فایده است


یک متخصص بیماری‌های داخلی، شست و شوی سبزیجات با نمک و یا مایع ظرفشویی را بدترین کار ممکن در هنگام شست و شو، ذکر و خاطرنشان کرد: این کار غلطی است که در جامعه رایج شده، چرا که استفاده از این مواد برای شست و شوی سبزیجات بی فایده است.

به گزارش لقمه دکتر همایون بشیری در گفت‌وگویی، منطقه کرمانشاه، خاطرنشان كرد: باید از سبزیجاتی استفاده کرد که با آبهای آلوده آبیاری نشده‌اند و در نهایت با شست و شوی آن ها با مواد ضدعفونی کننده و یا پرکلرین، میکروب زدایی كرد تا سلامت آن‌ها تامین شود.

وی با بیان این‌که برای جلوگیری از ابتلای به حصبه، باید بهداشت فردی و اجتماعی رعایت شود، گفت: یکی از بیماری‌های شایع فصل تابستان، بیماری حصبه یا تیفوئید است. این بیماری یك بیماری حاد باكتریال است كه عامل آن باكتری به نام سالمونلاتیفی است؛ با خوردن آب آلوده به مدفوع یا ادرار انسان، این باکتری به بدن انسان منتقل می‌شود.


بشیری ادامه داد: زمانی که این میكروب از بدن بیمار خارج شود می‌تواند توسط دست‌هایی که بعد از دستشویی رفتن خوب شسته نشده‌اند و با آب و غذای دیگر افراد سر و کار دارد، انتقال یابد.

وی افزود: میوه و سبزیجات خام كه كاملاً تمیز و ضد عفونی نشده است نیز از راه‌های سرایت بیماری است. آبیاری سبزیجات با فاضلاب و یا دفع نامطمئن فاضلاب و سرایت آن به آب آشامیدنی از دیگر راه‌های انتقال میکروب این بیماری است.

بشیری با اشاره به علایم بروز بیماری حصبه یا تیفوئید در فرد، گفت: بهترین علامت این بیماری، تب طولانی مقاوم به درمان است، اما با شروع علائم، شخص احساس ناخوشی، خواب آلودگی، درد شكم و تب دارد. وی افزود: ممكن است در بالغین شروع علائم با یبوست و در اطفال شروع علائم با اسهال خفیف و درد شكمی همراه باشد و اگر بیماری طول بكشد شخص اشتهای خود را از دست داده و در نتیجه لاغری و كاهش وزن را در او مشاهده خواهیم كرد.

این متخصص بیماری‌های داخلی، آموزش بهداشت و شستن صحیح دست‌ها، پختن كامل موادغذایی، شناسایی افراد ناقل و برقراری محدودیت شغلی و درمان آنها را مهمترین اقدامات بهداشتی و پیشگیری در مورد این بیماری دانست.


نقل از :ایسنا

کد: 1179 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۱ تير بازدید: 6991 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آداب نشستن دور کرسی و خوراکی ها در شب یلدا چه بود؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
2 توصیه ساده برای صحیح شستن سیب ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
3 چگونه در محل کار لاغر شویم ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
4 مضرات خوردن غذا درمقابل تلویزیون ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر
5 9 دلیل بزرگ شدن شکم چیست؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۹ دي
6 آیا شستن مو با تخم مرغ رشد مو را افزایش می‌دهد! ۱۳۹۳ شنبه ۱۰ آبان
7 چگونه از سرماخوردگی پیشگیری کنیم؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۰ مهر
8 افزایش میل و قدرت جنسی با مصرف این سبزی ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۸ مرداد
9 کم شدن سن ابتلا به دیابت در کشور ۱۳۹۳ شنبه ۱۰ خرداد
10 پاتوق جوانان مجرد در ایران کجاست؟ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ خرداد
11 فرآورده‌های پروبیوتیک‌ و آبلیمو ضد وبا هستند ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۱ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از تکرار حمله قلبی اغلب افرادی که سابقه ابتلا به بیماری‌های قلبی و عر...

  چگونه از میوه عید نگهداری کنیم؟ معمولا در ایام عید مردم اقدام به خرید میوه به مقدا...

  بخور نخورهای اضطراب و افسردگی در موارد اضطراب و افسردگی شدید حتماً باید درمان دا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دلیل لاغری ناگهانی چیست؟ لاغری ناگهانی بی‌اهمیت نیست. اگر فردی ظرف چند ماه چندین کیلو وزن کم کند یعنی حداقل 5 درصد وزن بدن خود را بدون هیچ‌گونه رژیم و دلیل مشخصی از دست بدهید باید به پزشک مراجعه کند تا وضعیتش مورد بررسی قرار گیرد.
مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر اثر می‌گذارد کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر تاثیرگذار است.
مواجهه مردم با خرید شب عید چگونه است/ توزیع کالاها توسط کاسبان امین پایگاه خبری لقمه: در قالب طرح «کاسبان امین»، کسبه امین در سراسر کشور توسط اتاق اصناف شناسایی می‌شوند و کالاهای اساسی مثل روغن، شکر و مرغ جهت توزیع، در اختیارشان قرار می‌گیرد.
با آشپــزی هم می توان ثروتمند شد لقمه: دنیای آشپزی با عطرها و رنگ‌هایش هر كسی را می‌تواند به سوی خود جلب كند. شاید كمی دور از ذهن باشد كه آشپزی به عنوان یك حرفه، راهی برای ثروتمند شدن باشد اما در دنیای خوش طعم آشپزی، این اتفاق به كرات افتاده است.