این پنج فرآورده‌ی گوشتی برای سلامتی بدن مضراند یا مفید


پایگاه خبری لقمه: فرآورده‌های فرعی گوشت علاوه بر ارزش‌های غذایی که دارند در برخی موارد مصرف آنها می‌تواند ضرر داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، جگر، دل، قلوه، مغز، زبان و سیرابی از جمله فرآورده‌های فرعی گوشت هستند که بیشتر شناخته شده‌اند. آنها منبع غنی از ویتامینها و مواد مغذی از جمله ویتامین B، آهن، فسفر، مس، منیزیم، ویتامین A، D،E و K به حساب می‌آیند.

 
فوائد برخی از فرآورده‌های فرعی گوشت اشاره کردهاست:
 
جگر: مغذی‌ترین فرآورده فرعی گوشت جگر است که منبع سرشاری از ویتامین A به حساب می‌آید. این ویتامین برای سلامت چشم و کاهش بیماری‌هایی که موجب التهاب می‌شوند، موثر است. همچنین جگر حاوی فولیک اسید، آهن، کروم، مس و روی است که به دلایل خاصیتش برای قلب و افزایش هموگلوبین خون مفید است.
 
قلوه: این فرآورده فرعی گوشت هم سرشار از مواد مغذی و پروتئین است و حاوی اسیدهای چرب امگا3 است. همچنین دارای خواص ضدالتهابی است و برای سلامت قلب مفید است.
 
مغز: مغز هم دارای اسیدهای چرب امگا 3 و مواد مغذی همچون فسفاتیدیل کولین و فسفاتیدیل سرین است که برای سلامت سیستم عصبی مفید می‌باشد. همچنین دریافت آنتی اکسیدان از طریق مصرف مغز در حفظ سلامت مغز انسان و نخاع تاثیر دارد.
 
دل: این فرآورده فرعی گوشت سرشار از آهن، روی و سلنیوم است. همچنین منبع غنی از ویتامینB2، B6 و B12 به حساب می‌آید. ویتامین B موجود در دل خاصیت حفاظت از قلب را دارد و قلب را از ابتلا به انواع بیماری‌ها حفظ می‌کند. همچنین ویتامین B فشار خون را کنترل کرده و کلسترول بالا را کاهش می‌دهد. همچنین این ویتامین برای سلامت مغز مفید است و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر، زوال عقلی، افسردگی و اضطراب را کاهش می‌دهد.
 
زبان: زبان هم سرشار از کالری‌ها، اسیدهای چرب، روی، آهن و ویتامین B12 است. همچنین این فرآورده فرعی گوشت بخصوص برای افرادی که در حال بهبود بیماری هستند یا زنان باردار مفید است.
 
همچنین فرآورده‌های فرعی گوشت سرشار از کلسترول و چربی اشباع شدهاست. برخلاف باور رایج، کلسترول و چربی اشباع شده در رژیم غذایی متعادل حائز اهمیت است اما باید در مصرف آنها تعادل رعایت شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مدیکال نیوز تودی

کد: 11811 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ شهريور بازدید: 1963 ساعت: 12:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
4 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
5 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
6 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
7 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
8 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
9 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
10 یک کارخانه غذایی افتتاح شد/ حتی یک ریال تسهیلات نگرفتیم ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
11 گزارش تصویری افتتاح کارخانه صنایع مواد غذایی موجان ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا خوردن غذایی که روی زمین افتاده است اشکالی ندارد؟ هر وقت پسرم غذا و مواد خوراکی‌اش را روی زمین می‌ان...

  بعد از شیرمادر بهترین جایگزین شیرنارگیل است پایگاه خبری لقمه: محققان ادعا می کنند شیر نارگیل م...

  تند غذا خوردن چاقتان می‌كند به سرعت غذا خوردن منجر به چاقی می‌شود.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شرایط لازم برای درمان چاقی با جراحی یک متخصص و فلوشیپ جراحی چاقی معتقد است که اگر معایب چاقی و معایب عمل جراحی را برای مقایسه با هم در دوکفه ترازو قرار دهیم، بدون شک معایب چاقی سنگین تر خواهدبود.
اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی/ زیاد عدسی نخورید! یک پزشک و محقق طب اسلامی – ایرانی با اشاره به اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی، گفت: برخی از عادت‌های غذایی نادرست منجر به بیماری‌های قلبی و عروقی و گوارشی می‌شود.
بهترین نوشیدنی‌ها برای کودکان پیش‌دبستانی پزشکان اطفال آب و شیر را بهترین و مناسب‌ترین نوشیدنی برای کودکان پیش‌دبستانی می‌دانند.
۱۰ عادت نادرست که مانع از هضم غذا می‌شود پایگاه خبری لقمه: آیا بعد از هر وعده‌ی غذایی احساس سنگینی زیاد می‌کنید؟ معده‌تان آتش می‌گیرد؟ بدتر از همه این که دچار یبوست یا اسهال می‌شوید؟ اینها جزو شایع‌ترین مشکلات گوارشی هستند که در اکثر موارد به عادت‌های بد خودمان مربوط می‌شوند.