عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی


كارشناس تغذیه آزمایشگاه كنترل غذا دارو دانشگاه علوم پزشكی فسا گفت: تغذیه سالم علاج و عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی است.

به گزارش لقمه، كارشناس تغذیه آزمایشگاه كنترل غذا دارو دانشگاه علوم پزشكی فسا گفت: برای این كه سیستم ایمنی بدن به بهترین نحو به مبارزه علیه ویروس‌های سرماخوردگی و آنفلوانزا ، بپردازد ، باید مواد مغذی حیاتی را دریافت كند.

مصرف پرتقال، انواع توت، فلفل دلمه‌ای، توت فرنگی، سیب زمینی و سبزیجات برگ سبز از قبیل انواع كلم،در یافت زیاد و منظم ویتامین «ث »به كاهش بروز، شدت و طول مدت سرماخوردگی كمك می‌كند.

مریم مرادی افزود: غلات سبوس‌دار و حبوبات، منابع غذایی خوبی برای ویتامین‌های گروه ب هستند، عدم مصرف این مواد در بدن سبب بروز عفونت‌های مكرر دستگاه تنفسی فوقانی می‌شود. مصرف شلغم ،آویشن،زنجبیل وعسل برای سرماخوردگی بسیارمفید است.

مصرف سیر كه دارای آهن و روی است، سبب تقویت سیستم ایمنی و كمك به كاهش خطر عفونت‌های ویروسی می‌شود همچنین نوشیدن زیاد مایعات از کمبود آب بدن که عامل بروز تب است پیشگیری میکند. آب،چای همراه با لیمو و عسل، دمنوش و جوشانده، آبمیوه های طبیعی و شیر کم چرب بهترین مایعات هستند.

این كارشناس تغذیه در ادامه گفت: در زمان سرماخوردگی باید از مصرف غذاهای آماده بسته‌بندی شده و كنسروها كه از لحاظ ویتامین‌ها و مواد معدنی فقیر هستند خودداری كرد.به جای مصرف این نوع غذاها بهتر است از انواع میوه و سبزیجات تازه، گوشت، ماهی، غلات، مغزها و دانه‌ها استفاده شود.

مریم مرادی در پایان گفت: در طول دوره درمان از مصرف محصولات شیرین حاوی شکر كه توانایی سیستم ایمنی بدن را کاهش می‌دهد و می‌تواند پاسخ ایمنی بدن را تقلیل دهد خودداری كنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ايفدونا

کد: 7862 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۳ بهمن بازدید: 1361 ساعت: 2:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مضرات آلودگی هوا را با سیر از خود دور کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
2 آیا واقعاً آنفولانزای مردانه وجود دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
3 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
4 جایگزین طبیعی آنتی بیوتیک را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
5 چگونه با بیماری های زمستانی مقابله کنیم؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ آذر
6 پیشگیری از سرماخوردگی با مصرف خوراکی های سرشار از زینک ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
7 با مصرف 8 چای گیاهی به جنگ سرماخوردگی و آنفلوآنزا بروید ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
8 درمان طبیعی سرماخوردگی با این سبزی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۶ مهر
9 روش هایی که طول دوره سرماخوردگی را کوتاه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
10 طرز تهیه سوپ مرغ با لوبیا سفید ۱۳۹۶ جمعه ۷ مهر
11 روش های ساده برای درمان سرماخوردگی و پیشگیری از آن ۱۳۹۶ جمعه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور ...

  رژیم غذایی مناسب برای دوران یائسگی اگر شما هم وارد دوره‌ی یائسگی شده باشید قطعاً با ع...

  شلغم را با آویشن بخورید یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: از آنجایی که شلغم نفاخ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.
گوشت کوسه حرام است / برخورد جدی با فروشندگان آبزیان حرام مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: گوشت کوسه بر اساس فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی و سایر مراجع عظام تقلید حرام است.
تغذیـه صحیح بـرای پـدر شدن ناباروری تقریبا 15درصد از تمام زوج‌های جوان را درگیر کرده است که تقریبا نیمی از دلایل ناباروری‌ها مربوط به اختلالاتی در سیستم تولید مثلی مردان است.
میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»