زنجیره سیب امسال راه اندازی می شود


پایگاه خبری لقمه: مدیر کل دفتر توسعه صادرات وزارت جهاد کشاورزی از راه اندازی زنجیره سیب در نیمه دوم سال جاری خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، شاهرخ شجری مدیر کل دفتر توسعه صادرات وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: با موافقت هیات مدیره زنجیره سیب، پیش نویس آیین نامه این زنجیره،اصلاح و مصوبات آن برای راه اندازی زنجیره در نیمه دوم سال در دستور کار قرار گرفت.

 
وی افزود: بر اساس این مصوبه های ، صادر کنندگان برای حضور در زنجیره سیب باید سالانه 500 تن تجارت بین الملل و یا 100 تن محصول فرآوری شده به ارزش 500 هزار دلار داشته باشند.
 
شجری ادامه داد: همچنین این زنجیره،حلقه های پیش از برداشت تا برداشت، سورت،درجه بندی و بسته بندی، حمل و نقل، فرآوری و مصرف سیب را شامل می شود.
 
وی گفت: شرکت های حمل و نقل بین المللی برای عضویت در این زنجیره نیز باید شخصا یا به نمایندگی از مالک حداقل 20 دستگاه کانتینر یخچالی جاده ای یا 20 کانتینر یخچالی دریایی داشته باشند.
 
مدیر کل دفتر توسعه صادرات وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: برخورداری از ظرفیت واحدهای سردخانه به میزان 2 هزار تن یا واحدهای فرآوری محصول با ظرفیت 100 تن از شرایط عضویت صنایع فرآوری در زنجیره سیب است. 
 
بنابراین گزارش، اعضای هیات مدیره زنجیره سیب شامل مدیران معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی، نماینده اتحادیه ملی، صادر کنندگان محصولات کشاورزی، انجمن ملی باغداران، اتحادیه ملی باغداران، بخش حمل و نقل لجستیک، انجمن صنایع و فرآوری و نمایندگان اتحادیه باغداران و صادر کنندگان استان های آذربایجان غربی وشرقی، تهران، فارس و اصفهان می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 11928 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور بازدید: 1273 ساعت: 4:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
4 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
5 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
8 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
9 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  30 دقیقه ورزش در روز برای کاهش وزن کافی است تحقیقات جدید نشان داد که 30 دقیقه ورزش در روز برای...

  ویتامین خوش اخلاقی را بشناسید ویتامین C دارای منافع متعددی است که از جمله می‌توا...

  آشنایی با خوراکی های ضد سرماخوردگی خانگی همیشه با شروع فصل پاییز، آمار ابتلا به سرماخوردگی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط رنگ‌ها با غذا خوردن/ رنگ‌ها و وزن افراد رنگ‌ها روی عملکرد بدن ما تأثیرگذار هستند، به طور مثال بعضی از رنگ‌ها باعث بالا رفتن فشارخون افراد می‌شوند و ایجاد هیجان می‌کنند و بر عکس بعضی دیگر از رنگ‌ها باعث ایجاد احساس آرامش در افراد می‌شوند.
تغذیه در سفرهای تابستانی چگونه می‌توان در طول سفر که غذای روح فراهم می‌شود، با رعایت چند نکته ساده تغذیه‌ای سلامت جسم را تامین کنیم و سفری دلپذیر را تجربه نماییم.
پوستى بدون چروک با ده ماده غذایى بسیارى از مردم ویتامین A را پیام آور بینایی بهتر مى دانند. توجه کنید که سلامت پوست ما نیز مستقیماً به میزان ویتامین A غذاى ما مرتبط است.
توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند