مصرف سموم کشاورزی ۴۰ درصد کمتر از میانگین جهانی


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان حفظ نباتات اعلام کرد: میزان استفاده از سموم کشاورزی در ایران ۳۰ تا ۴۰ درصد کمتر از میانگین جهانی آن است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدعلی باغستانی اظهار کرد: مصرف سم در عرصه های باغی و زراعی ایران ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم در هکتار و میانگین جهانی آن حدود یک کیلوگرم در هکتار است.

 
وی بر ضرورت تولید محصولات سالم تأکید کرد و افزود: یکی از اولویت‌های مهم وزارت جهاد کشاورزی کنترل بیولوژیک آفت ها با هدف تولید محصولات سالم و ارگانیک است.
 
باغستانی از ثبت ۳۵۰ قلم سم در کشور خبر داد و گفت: سالانه ۲۲ تا ۲۵ هزار تن سم برای مبارزه با آفات کشاورزی و باغی در کشور استفاده می شود.
 
رئیس سازمان حفظ نباتات گفت: تنوع سموم خود می تواند به کاهش مقاومت آفت ها منجر شود.
 
باغستانی با تاکید بر تولید و ثبت سموم کم خطر در کشور، مبارزه با قاچاق و توزیع سموم کشاورزی، بویژه سموم تقلبی را ضروری خواند و گفت: عزم وزارت جهاد کشاورزی و دیگر مسئولان مربوطه در این زمینه جدی است.
 
وی با بیان اینکه خراسان رضوی، دومین استان پسته خیز کشور است، استفاده از ماده کائولین برای مبارزه با آفات پسته در این استان را، تا نهایی شدن تحقیقات در خصوص آن ممنوع اعلام کرد.
 
برخی کارشناسان با توجه به اقلیم منطقه و خشکی، آفتابی بودن و گرمای شدید، در چند ماه اخیر استفاده از کائولین فرآوری شده را برای مقابله با آفات باغ های پسته پیشنهاد کرده اند.
 
باغستانی افزود: این طرح به صورت آزمایشی در برخی از مناطق خراسان رضوی و به خصوص بردسکن اجرا می شود و باغداران باید تا کسب نتیجه قطعی و صدور مجوز، از آن استفاده نکنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :وزارت جهاد کشاورزی

کد: 11948 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور بازدید: 1710 ساعت: 1:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
3 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
4 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
5 نکات تغذیه‌ای زائران اربعین/ مراقب مسمومیت غذایی باشید ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
6 کمک به امنیت غذایی با استفاده کود شیمیایی در کشاورزی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
7 صدور کیفرخواست متهمان پرونده مسمومیت الکلی البرز در آینده نزدیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۴ تير
8 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
9 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
10 ۸۰ درصد سموم کشاورزان در داخل تولید می‌شود ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
11 خطرناک ترین سموم غذایی و فرآورده های کشاورزی تقلبی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چند توصیه برای کسانی که رژیم غذایی دارند یک متخصص تغذیه گفت: کاهش وزن تنها با کاهش انرژی در...

  چگونه روغن زیتون طبیعی را از غیرطبیعی تشخیص دهیم؟ رییس مرکز تحقیقات زیتون کشور گفت: روغن زیتون خوب ب...

  نکاتی برای خوش مزه تر شدن سوپ جو 27 نکته برای اینکه سوپی خوشمزه‌تر و سالم‌تر بپزید....

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد پایگاه خبری لقمه: عدم تفکیک صحیح وظایف میان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه و خارج شدن گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی ضربه سنگینی به امنیت غذایی مردم نشانه گرفته است که درصورت مدیریت نکردن آن پیامد‌های منفی به سلامت و سبد غذایی خانوار‌ها می‌گذارد.
خوراکی های مضر برای دندان در ایام عید مسلما هیچ کدام از ما دوست نداریم هر شش ماه یکبار به دندانپژشکی برویم. اما معاینه های دندانپزشکی به بدی درد دندان و تحمل هزینه های بالای پر کردن یا عصب کشی نیستند. در کنار این معاینات باید در تغذیه خود نیز سلامت دندان هایمان را در نظر داشته باشیم.
این چربی شما را چاق نمی‌كند گرچه ممكن است بافت چربی در قسمت‌های مختلف بدن ذخیره شده باشد، اما صرف‌نظر از محل ذخیره چربی در بدن، باید پذیرفت چربی، چربی است و هرچه مقدار چربی ذخیره شده در بدن كمتر باشد، بهتر است. البته این موضوع درباره چربی ـ كه با عنوان چربی قهوه‌ای از آن نام برده می‌شود ـ صدق نمی‌كند.
شاگرد زرنگ‌ها چه می‌خورند؟ بعضی پدر و مادرها می‌گویند وقتی مدرسه‌ها دوباره باز می‌شود و سال تحصیلی جدیدی در پیش است، یکی از سخت‌ترین کارها و وظایفی که به عهده دارند، انتخاب میان‌وعده‌های مناسب برای فرزندشان است. آنها یا نمی‌دانند کدام از مواد غذایی می‌تواند بهترین انتخاب برای میان وعده دانش‌آموزان باشد یا نمی‌توانند فرزندشان را متقاعد کنند که در ساعت‌های درس و مدرسه از مواد غذایی مناسب استفاده کند.