مصرف سموم کشاورزی ۴۰ درصد کمتر از میانگین جهانی


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان حفظ نباتات اعلام کرد: میزان استفاده از سموم کشاورزی در ایران ۳۰ تا ۴۰ درصد کمتر از میانگین جهانی آن است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدعلی باغستانی اظهار کرد: مصرف سم در عرصه های باغی و زراعی ایران ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم در هکتار و میانگین جهانی آن حدود یک کیلوگرم در هکتار است.

 
وی بر ضرورت تولید محصولات سالم تأکید کرد و افزود: یکی از اولویت‌های مهم وزارت جهاد کشاورزی کنترل بیولوژیک آفت ها با هدف تولید محصولات سالم و ارگانیک است.
 
باغستانی از ثبت ۳۵۰ قلم سم در کشور خبر داد و گفت: سالانه ۲۲ تا ۲۵ هزار تن سم برای مبارزه با آفات کشاورزی و باغی در کشور استفاده می شود.
 
رئیس سازمان حفظ نباتات گفت: تنوع سموم خود می تواند به کاهش مقاومت آفت ها منجر شود.
 
باغستانی با تاکید بر تولید و ثبت سموم کم خطر در کشور، مبارزه با قاچاق و توزیع سموم کشاورزی، بویژه سموم تقلبی را ضروری خواند و گفت: عزم وزارت جهاد کشاورزی و دیگر مسئولان مربوطه در این زمینه جدی است.
 
وی با بیان اینکه خراسان رضوی، دومین استان پسته خیز کشور است، استفاده از ماده کائولین برای مبارزه با آفات پسته در این استان را، تا نهایی شدن تحقیقات در خصوص آن ممنوع اعلام کرد.
 
برخی کارشناسان با توجه به اقلیم منطقه و خشکی، آفتابی بودن و گرمای شدید، در چند ماه اخیر استفاده از کائولین فرآوری شده را برای مقابله با آفات باغ های پسته پیشنهاد کرده اند.
 
باغستانی افزود: این طرح به صورت آزمایشی در برخی از مناطق خراسان رضوی و به خصوص بردسکن اجرا می شود و باغداران باید تا کسب نتیجه قطعی و صدور مجوز، از آن استفاده نکنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :وزارت جهاد کشاورزی

کد: 11948 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور بازدید: 1702 ساعت: 1:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
3 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
4 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
5 نکات تغذیه‌ای زائران اربعین/ مراقب مسمومیت غذایی باشید ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
6 کمک به امنیت غذایی با استفاده کود شیمیایی در کشاورزی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
7 صدور کیفرخواست متهمان پرونده مسمومیت الکلی البرز در آینده نزدیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۴ تير
8 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
9 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
10 ۸۰ درصد سموم کشاورزان در داخل تولید می‌شود ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
11 خطرناک ترین سموم غذایی و فرآورده های کشاورزی تقلبی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا خوردن غذایی که روی زمین افتاده است اشکالی ندارد؟ هر وقت پسرم غذا و مواد خوراکی‌اش را روی زمین می‌ان...

  آیا نوشابه های انرژی زا واقعا موثرند؟ لقمه: بر اساس یافته های یک تحقیق جدید، احتمال دارد...

  موثرترین روش کاهش وزن موثرترین روش برای کاهش وزن، کم خوری و فعالیت زیاد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه‌های تغذیه‌ای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.
آشنایی با مواد خوراکی تقویت‌ کننده تمرکز با یک رژیم غذایی ساده می‌توانید حالتان را بهتر کرده و با افزایش تمرکز خود فعالیت و عملکرد بهتری در کارهای روزمره داشته باشید.
راههای لاغر شدن بدون رژیم شاید شنیدن نام رژیم شما را هم عصبی کند.گرسنگی و غذا نخوردن و ضعف را به یادتان بیاورد.باید بدانید با اندکی تغییر در برنامه غذایی روزانه خود میتوانید از شر چربی های لعنتی نجات پیدا کنید.بدون اینکه گرسنگی بکشید.
خوردنی های خواب آور کدامند؟ غذاهایی که میل می کنید، می توانند به شما احساس انرژی یا کسالت و خواب آلودگی بدهند. در واقع خوردن یک وعده غذایی ممکن است از شما یک فرد پر انرژی بسازد و غذای دیگری شما را خسته و خواب آلوده کند. اثرات اصلی مواد غذایی را می توان به محتویات آنها نسبت داد و اینکه چگونه بدن ما نسبت به آنها واکنش نشان می دهد.